早教吧作业答案频道 -->英语-->
A10-year-oldboydecidedtostudyjudo(柔道),althoughhehadlosthisleftarminacaraccident.TheboybeganlessonswithanoldJapanesejudoteacher,Mr.Tanaka.Theboywasdoingwell,buthisteacherhadtaughthimonlyonemove
题目详情
A 10-year-old boy decided to study judo (柔道), although he had lost his left arm in a car accident. The boy began lessons with an old Japanese judo teacher, Mr. Tanaka. The boy was doing well, but his teacher had taught him only one move in three months of training. “Mr. Tanaka,” the boy finally asked, “shouldn’t I be learning more moves?” “This is the only move you know, but this is the only move you’ll ever need to know,” his teacher replied. Several months later, Mr. Tanaka took the boy to his first tournament (锦标赛). The boy won his first three matches, using his one move to win. The boy was now in the finals, and was amazed by his own success. This time, his opponent (对手) was bigger, stronger, and more experienced. The referee (裁判) wanted to stop the match. “No,” the teacher insisted, “let him continue.” Soon, his opponent lowered his guard. At that moment the boy used his move to pin (钉住) him. The boy won the match and became the champion. On the way home, the boy and his teacher reviewed every match. Then the boy asked what was really in his mind. “Mr. Tanaka, how did I win the tournament with only one move?” “You won for two reasons,” his teacher answered. “First, you’ve almost mastered one of the most difficult throws in all of judo. And second, the only defense (防守) for that move is for your opponent to catch your left arm.” The boy’s biggest weakness had become his biggest strength (优点). 小题1:The boy decided to study judo though ____________.
|
▼优质解答
答案和解析
小题1:C 小题2:B 小题3:B |
|
看了A10-year-oldboy...的网友还看了以下:
围魏救赵负荆请罪望梅止渴亡羊补牢柔和柔美柔性柔软微风白雪烈日暴雨(以上不是同一类的是)1///// 2020-04-27 …
translation from English to Japanesewhere are the 2020-05-16 …
阅读下面的文言文,完成1-4题。高柔字文惠,陈留圉人也。柔从兄干,袁绍甥也。在河北呼柔,柔举宗从之 2020-06-18 …
阅读理解A10-year-oldboydecidedtostudyJudo(柔道)although 2020-07-23 …
A10-year-oldboydecidedtostudyjudo(柔道)althoughheha 2020-07-23 …
A连绵不绝漫流柔嫩柔和B.连绵不绝漫流轻柔柔软C.蜿蜒不尽漫流柔嫩柔和D.蜿蜒不尽漫流柔嫩文中第一 2020-07-24 …
A连绵不绝漫流柔嫩柔和B.连绵不绝漫流轻柔柔软C.蜿蜒不尽漫流柔嫩柔和D.蜿蜒不尽漫流柔嫩问题2. 2020-07-24 …
天山景物记阅读答案问题1:给文中“----”划线部分选择正确答案.A连绵不绝漫流柔嫩柔和B.连绵不 2020-07-24 …
A10-year-oldboydecidedtostudyjudo(柔道),althoughheha 2020-10-31 …
(选序号)“柔”在字典中的解释有:①软;②使变软;③柔和;④姓.“柔枝嫩叶”中的“柔”应选解释(); 2020-11-10 …