早教吧作业答案频道 -->英语-->
求作业答案:阅读理解.S阅读理解.Skin-diving(潜泳)isanewsporttoday.Thissporttakesyouintoawonderfulnewworld.Itislikeavisittothemoon!Whenyouareunderwater,itiseasyforyoutoclimbbigrocks,beca
题目详情
求作业答案:阅读理解. S
阅读理解. | |
Skin-diving (潜泳) is a new sport today. This sport takes you into a wonderful new world. It is like a visit to the moon! When you are under water, it is easy for you to climb big rocks, because you are no longer heavy. Here, under water, everything is blue and green. During the day, there is plenty of light. When fish swim nearby, you can catch them with your hands. When you have tanks (罐) of air on your back, you can stay in deep water for a long time. But you must be careful when you dive in deep water. To catch fish is one of the most interesting parts of this sport. Besides, there are more uses for skin-diving. You can clean ships without taking them out of the water. You can get many things from the deep sea. Now you see that skin-diving is both useful and interesting. | |
1. Skin-diving can take you to ______. | [ ] |
A. the moon B. the mountains C. a dirty world D. an interesting and new world | |
2. This sport ______. | [ ] |
A. is like to travel on the moon B. is like to play on water C. is like to visit a new country D. is like to climb a big rock | |
3. You can stay in deep water for a long time if ______. | [ ] |
A. you climb big rocks B. you catch fish very easily C. you bring something to eat D. you take tanks of air with you | |
4. Which of the following statements is NOT true? | [ ] |
A. Skin-diving is a new sport. B. Skin-diving is like visiting the moon. C. The only use of skin-diving is to have more fun. D. Skin-diving is not only interesting but useful. | |
5. Skin-diving is a interesting sport because ______. | [ ] |
A. you can catch fish with your hands B. you can clean the ship in the water C. you can get many things from the deep sea D. all of the above |
▼优质解答
答案和解析
1-5 DADCD |
看了求作业答案:阅读理解.S阅读理...的网友还看了以下:
我现在都高三了,英语的阅读理解正答率很低.那怕是读懂了文章,也不能那到该有的分,有时候,甚至只对那 2020-05-15 …
求解答过程:阅读理解.阅读下阅读理解.阅读下面短文,并根据短文后的要求答题.(请注意问题后的词数要 2020-05-17 …
求老师解答:阅读理解.阅读理解.追求不同海洋水族万米游泳比赛结束了.比目鱼惋惜地对飞鱼说:“真可惜 2020-06-29 …
水调歌头游泳阅读理解1.分别概括这首词的上下阕内容2.不管风吹浪打,胜似闲庭信步,表达了诗人什么样 2020-07-10 …
英语阅读理解的标准答案怎样得来?英语阅读的答案有时让人难以理解,不懂的人看问题的角度不同有时会得出 2020-07-12 …
求作业答案:阅读理解.S阅读理解.Skin-diving(潜泳)isanewsporttoday.T 2020-10-30 …
《沉船落难的人》阅读理解有一个雅典富人,与众人一同航海.海上狂风大作,船被打翻.别人都在使劲游泳,唯 2020-11-06 …
阅读理解①有一天,美和丑在海边邂逅,她们互相怂恿:“咱们到海里去游泳吧。”②于是她们脱下衣衫,在海水 2020-11-08 …
阅读理解①有一天,美和丑在海边邂逅,她们互相怂恿:“咱们到海里去游泳吧。”②于是她们脱下衣衫,在海水 2020-11-08 …
英语专业考研,阅读理解题基本上都是问答题的形式,请问如何回答?英语专业考研华东师范大学,基础英语卷上 2020-12-29 …