早教吧作业答案频道 -->英语-->
Kidsloveplayingsports.Butboysandgirlslikedifferentsports.Forboys,football,baseballandbasketballaretheirfavorites.Theythinkfootballandbasketballareveryexcitingandinteresting,soboysoftenplayfootballorbasketball
题目详情
Kids love playing sports.But boys and girls like different sports.For boys,football,baseball and basketball are their favorites.They think football and basketball are very exciting and interesting,so boys often play football or basketball after school.Peter says,"Football is very interesting.The football players are often handsome."But girls have different opinions.They think tennis and ping-pong are more interesting.Lily says,"I like tennis,because many tennis players are beautiful girls.They have good figures.I hope to have a good figure,too."
51.What sports do boys like?___
A.Football.
B.Basketball.
C.Baseball.
D.All above.
52.Do girls agree with boys about sports?___
A.Yes,they do.
B.No,they don′t.
C.We don′t know.
D.Peter agrees with Lily
53.How does Peter think of football players?___
A.Cool
B.Interesting
C.Exciting
D.Handsome
54.What does the underlined word"figures"mean?___
A.声音
B.身材
C.头发
D.健康
55.Why do kids love playing sports?___
A.Because sports are exciting.
B.Because sports are interesting
C.Because many tennis players are beautiful girls.
D.because the football players are often handsome.
51.What sports do boys like?___
A.Football.
B.Basketball.
C.Baseball.
D.All above.
52.Do girls agree with boys about sports?___
A.Yes,they do.
B.No,they don′t.
C.We don′t know.
D.Peter agrees with Lily
53.How does Peter think of football players?___
A.Cool
B.Interesting
C.Exciting
D.Handsome
54.What does the underlined word"figures"mean?___
A.声音
B.身材
C.头发
D.健康
55.Why do kids love playing sports?___
A.Because sports are exciting.
B.Because sports are interesting
C.Because many tennis players are beautiful girls.
D.because the football players are often handsome.
▼优质解答
答案和解析
答案:51.D 细节理解题.根据第一行句子For boys,football,baseball and basketball are their favorites.对于男孩来说,足球、棒球和篮球是他们的最爱.可知足球,棒球和篮球是男孩们最喜爱的运动.故选D.
52.B 细节理解题.根据第二行句子But girls have different opinions.但是女孩有不同的观点.可知女孩们跟男孩们对于运动有不同的观点.故选B.
53.D 细节理解题.根据第二行句子Peter says,"Football is very interesting.The football players are often handsome."Peter认为足球运动员是非常有趣,英俊,潇洒的.可知Peter认为足球运动员是非常英俊,潇洒的.故选D.
54.B 细节理解题.根据第三行句子Lily says,"I like tennis,because many tennis players are beautiful girls.They have good figures.I hope to have a good figure,too."莉莉说,"我喜欢网球,因为许多网球选手都是漂亮的女孩.她们有很好的…,我也希望有个好…可知她们有很好的身材.故选B.
55.B 细节理解题.根据第一行句子Kids love playing sports.But boys and girls like different sports.For boys,football,baseball and basketball are their favorites.They think football and basketball are very exciting and interesting,so boys often play football or basketball after school.孩子们喜欢运动,但是男孩和女孩喜欢不同的体育运动.对于男孩,足球,棒球和篮球是他们的最爱.他们认为足球和篮球是非常令人兴奋和有趣的,所以男孩放学后经常踢足球或者打篮球.Peter says,"Football is very interesting.The football players are often handsome."彼得说:"足球是非常有趣的.足球运动员往往很英俊."But girls have different opinions.They think tennis and ping-pong are more interesting.但是女孩有不同的意见.认为网球和乒乓球更有趣.可知孩子们喜欢运动,因为他们认为运动时非常有趣的.而A选项是男孩们认为足球和篮球是非常令人兴奋和有趣的.故选B.
52.B 细节理解题.根据第二行句子But girls have different opinions.但是女孩有不同的观点.可知女孩们跟男孩们对于运动有不同的观点.故选B.
53.D 细节理解题.根据第二行句子Peter says,"Football is very interesting.The football players are often handsome."Peter认为足球运动员是非常有趣,英俊,潇洒的.可知Peter认为足球运动员是非常英俊,潇洒的.故选D.
54.B 细节理解题.根据第三行句子Lily says,"I like tennis,because many tennis players are beautiful girls.They have good figures.I hope to have a good figure,too."莉莉说,"我喜欢网球,因为许多网球选手都是漂亮的女孩.她们有很好的…,我也希望有个好…可知她们有很好的身材.故选B.
55.B 细节理解题.根据第一行句子Kids love playing sports.But boys and girls like different sports.For boys,football,baseball and basketball are their favorites.They think football and basketball are very exciting and interesting,so boys often play football or basketball after school.孩子们喜欢运动,但是男孩和女孩喜欢不同的体育运动.对于男孩,足球,棒球和篮球是他们的最爱.他们认为足球和篮球是非常令人兴奋和有趣的,所以男孩放学后经常踢足球或者打篮球.Peter says,"Football is very interesting.The football players are often handsome."彼得说:"足球是非常有趣的.足球运动员往往很英俊."But girls have different opinions.They think tennis and ping-pong are more interesting.但是女孩有不同的意见.认为网球和乒乓球更有趣.可知孩子们喜欢运动,因为他们认为运动时非常有趣的.而A选项是男孩们认为足球和篮球是非常令人兴奋和有趣的.故选B.
看了Kidsloveplaying...的网友还看了以下:
已知字母组合成英语单词1、e e t t i n h r 2、e e r a t w h 3、o 2020-05-14 …
用这些英文字母拼词这些英文字母打乱了顺序.一个题目一个词.第一题:r,c,t,a,e,s,r第二题 2020-05-16 …
在我国化学试剂等级中,优级纯(保证试剂)的表示符号为。()A.A.R.B.G.R.C.S.R.D.L 2020-05-28 …
360°的弧就是一个圆周为2πr,所以n°的弧弧长l应该是n/360*2πr=nπr/180当l= 2020-06-13 …
组成:1、w,n,i,d2、n,g,r,a,d,e3、p,g,i,r,n,s4、d,u,l,o,c 2020-07-09 …
英语单词填空1.时间状语:d-r-n-2.场所:b-s-s-o-f-r--e-a-t-e-t3.教 2020-07-14 …
下列各组词语中划线字的读音,全都与所给注音相同的一项是A.胫jìng痉挛净化靓妆疾风劲草B.塑sù 2020-07-15 …
已知R={A,B,C,D},F={AB→C,C→A,C→D},确定R的候选码和主码。下面是老师给出的 2020-11-02 …
下列各组微粒半径之比大于1的是()A.r(Na+)r(Na)B.r(CI−)r(P3−)C.r(Na 2020-11-26 …
1.下列词语中加点字的注音完全正确的一项是()A.留滞(dài)禁锢(gù)丝缕(lòu)B.田圃( 2020-12-25 …