早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

From:judith102@mail.netTo:tands@message.comSubject:Rememberme?Date:June18HiSarahandTom!Doyourememberme?I'mJudith.IusedtoliveinnumberfifteenDortlingStreet,just1thecornerfromyou.JustbeforeIleft,yougaveme

题目详情
From: judith102@mail.net
To: tands@message.com
Subject: Remember me?
Date: June 18
Hi Sarah and Tom!
  Do you remember me? I'm Judith. I used to live in number fifteen Dortling Street, just 1 the corner from you. Just before I left, you gave me your e-mail address but I haven't mailed you before now. When I first left, I went to live with my mother because she was very ill and needed 2 to look after her. She has a sleeping disorder and if she gets up at night, she 3 forgets where she is. It was very difficult to look after her. She often had to go to the doctor. My sister is looking after her now.
  I was very fortunate to get a job in London, and that's where I'm living now. It's very interesting 4 it has been very cold this winter. I have a job in an insurance(保险) company, working at the help desk. The people have been very friendly to me and helped me to feel at home here.
  Of course I have visited all main tourist 5 like Westminster Abbey, London Bridge and Buckingham Palace. It's wonderful to see all the places that we 6 to read about and see on television. I've also been to Paris, which is not far away, and seen all the beautiful places like the Eiffel Tower and the Louvre. It's very 7 to have a cup of coffee in a café in Paris. You have to pay just to sit down.
  That's enough about me. What are you doing? Are you still working at the same places? Are you still living in the same house?
  I plan to come back for a vacation next month and hope that I can see you then. Please e-mail me and let me know if that is all right with you.
Love,
Judith
▼优质解答
答案和解析
【分析】1. around the corner 在拐角处。
2. ……因为她生病了,需要有人照顾她。somebody 有人,某人。
3. finally 最后,终于;mainly 大体上,主要地;never 从不;sometimes 有时。如果她夜里起来,有时候会忘记自己在哪儿。
4. 今年冬天虽然很冷,但是很有趣。although“虽然,尽管”,引导让步状语从句。
5. 由like Westminster Abbey, London Bridge and Buckingham Palace可知,是参观很多旅游景点,tourist attractions“旅游胜地”。
6. used to do 过去常常做某事。能看到所有我们过去常在电视上看到的地方很有趣。
7. 由下一句You have to pay just to sit down.可知,在巴黎的咖啡馆喝咖啡很贵。expensive“昂贵的”。