早教吧作业答案频道 -->英语-->
It'slunchtime.You'rehungryandwanttogetyourfavoritemealintherestaurant,buttherearealotofpeoplewaitingatthedoor.Don'tworry-incyberworld(网络世界),youcangetyourmealjustontheInternet"Shoppinghasneve
题目详情
It's lunch time.You're hungry and want to get your favorite meal in the restaurant,but there are a lot of people waiting at the door.Don't worry-in cyberworld(网络世界),you can get your meal just on the Internet
"Shopping has never been so easy.With just a single click(点击)on your mouse,anything that you ordered online can be taken to your door quickly,"said Bian Jing,a twenty-year-old girl.
"I don't want to spend too much time shopping,so I like doing shopping online better than in a usual store,"said a boy from a middle school."It's easy to find the things you want online.,
If the shoppers buy something online,they can find lower prices and wider choices of things.But many teachers and parents are worried that shopping online is becoming too popular.
"It's not a good way for middle school students to spend their money,"said a teacher."I don't want them to shop online."
"It's also dangerous to lose money at online stores,because some of them just want to cheat shoppers,"another teacher said.
Most parents are not willing to pay the money their children spend on the Internet
71.The girl named Bian Jing thinks shopping online is___.
A.easy
B.hard
C.dangerous
D.safe
72.The boy in the passage prefers to___.
A.waste time
B.shop in a usual store
C.save money
D.shop online
73.From the passage we can learn that teachers and parents may___ shopping online.
A.be excited about
B.be against
C.not mind
D.take interest in
74.What's the disadvantage(弊端)of shopping online according to the passage?___
A.Finding something cheaper.
B.Having wider choices.
C.Being cheated sometimes.
D.Saving time.
75.The main idea of the passage is___.
A.how to shop online
B.different opinions about shopping online
C.shopping online is popular
D.most parents are worried about shopping online.
"Shopping has never been so easy.With just a single click(点击)on your mouse,anything that you ordered online can be taken to your door quickly,"said Bian Jing,a twenty-year-old girl.
"I don't want to spend too much time shopping,so I like doing shopping online better than in a usual store,"said a boy from a middle school."It's easy to find the things you want online.,
If the shoppers buy something online,they can find lower prices and wider choices of things.But many teachers and parents are worried that shopping online is becoming too popular.
"It's not a good way for middle school students to spend their money,"said a teacher."I don't want them to shop online."
"It's also dangerous to lose money at online stores,because some of them just want to cheat shoppers,"another teacher said.
Most parents are not willing to pay the money their children spend on the Internet
71.The girl named Bian Jing thinks shopping online is___.
A.easy
B.hard
C.dangerous
D.safe
72.The boy in the passage prefers to___.
A.waste time
B.shop in a usual store
C.save money
D.shop online
73.From the passage we can learn that teachers and parents may___ shopping online.
A.be excited about
B.be against
C.not mind
D.take interest in
74.What's the disadvantage(弊端)of shopping online according to the passage?___
A.Finding something cheaper.
B.Having wider choices.
C.Being cheated sometimes.
D.Saving time.
75.The main idea of the passage is___.
A.how to shop online
B.different opinions about shopping online
C.shopping online is popular
D.most parents are worried about shopping online.
▼优质解答
答案和解析
71.A 细节理解题.根据"Shopping has never been so easy.With just a single click(点击)on your mouse,anything that you ordered online can be taken to your door quickly,"said Bian Jing,a twenty-year-old girl.可知这个女孩认为网购很简单,故选A.
72.D 细节理解题.根据 like doing shopping online better than in a usual store,"said a boy from a middle school可知这个男中学生比较喜欢网购,故选D.
73.B 细节理解题.根据It's not a good way for middle school students to spend their money,"said a teacher."I don't want them to shop online."
"It's also dangerous to lose money at online stores,because some of them just want to cheat shoppers,"another teacher said.可知父母和老师不支持网购,故选B.
74.C 细节理解题.根据"It's also dangerous to lose money at online stores,because some of them just want to cheat shoppers,"another teacher said可知网购的弊端就是有时候欺骗顾客,故选C.
75.B主旨大意题.根据文章内容可知本文主要讲述的是关于网购的不同观点,故选B.
72.D 细节理解题.根据 like doing shopping online better than in a usual store,"said a boy from a middle school可知这个男中学生比较喜欢网购,故选D.
73.B 细节理解题.根据It's not a good way for middle school students to spend their money,"said a teacher."I don't want them to shop online."
"It's also dangerous to lose money at online stores,because some of them just want to cheat shoppers,"another teacher said.可知父母和老师不支持网购,故选B.
74.C 细节理解题.根据"It's also dangerous to lose money at online stores,because some of them just want to cheat shoppers,"another teacher said可知网购的弊端就是有时候欺骗顾客,故选C.
75.B主旨大意题.根据文章内容可知本文主要讲述的是关于网购的不同观点,故选B.
看了 It'slunchtime....的网友还看了以下:
设n(n>2)阶非零实数矩阵A满足A的伴随矩阵等于A的转置,证明|A|=1,且A是正交矩阵,即A( 2020-04-13 …
授信额度理论值公式测算法中,农业、工业、商业、房地产、建筑安装综合类客户测算公式为()。A.T=(E 2020-05-27 …
请问k,o,a,t,e,f,f,,能组成什么词组 2020-06-03 …
把这个伪代码写成可以运行的c或c++代码,来自算法导论动态规划,装配线调度伪代码.FASTEST- 2020-06-11 …
用以下英文宇母填在上a,a,a,a,a,a,b,e,e,d,e,e,e,e,e,e,f,g,g用以 2020-06-24 …
|E-A|=|AA^T-A|=|A(A^T-E^T)|,其中A是转置矩阵,为什么这里E也要跟着转置 2020-07-09 …
英语单词填空1.时间状语:d-r-n-2.场所:b-s-s-o-f-r--e-a-t-e-t3.教 2020-07-14 …
已知向量a≠e,|e|=1,满足:任意t∈R.已知向量a不等于e,|e|=1,对任意t属于R,恒有 2020-07-25 …
写单词,这些单词打乱顺序了!:1.d,f,e,n,i,f,e,r,t,()2.g,h,o,e,t, 2020-07-26 …
判断下列句子运用的描写人物的方法我们走到井边,有人在吊水,老师把我的手放到水里.清凉的水涌到我手上, 2021-01-30 …