早教吧作业答案频道 -->其他-->
Sara'sBirthdayPresentSarais15yearsold.ShewasbornonNovember22th.Mrs.Whiteishermother.TodayisSara'sbirthday.Thereisabirthdaypartyforher.Manyfriendscometoherparty.Abirthdaycakeandmanyfruitsareonthetable.
题目详情
Sara's Birthday Present
Sara is 15 years old. She was born on November 22th. Mrs. White is her mother. Today is Sara's birthday. There is a birthday party for her. Many friends come to her party. A birthday cake and many fruits are on the table. But Sara doesn't like them. What does she want?Suddenly, Sara sees a red card in the middle of the table. It says, “Happy Birthday to you, dear Sara, we have a nice present for you. Open the drawer of your desk, you can find it”.
Sara runs to her desk and opens the drawer. Look! An English story book.
That's the present she wants!

present['prezənt] 礼物;赠品 birthday['bəːθdei] 生日
drawer[drɔː] 抽屉 fruit[fruːt] 水果;果实
根据上文内容选择正确答案。
Sara was born on ________.
Sara's present is ________.
Sara wants ________.
What's the color of the card?
There aren't ________ on the table.
▼优质解答
答案和解析
1. 短文第一段第二句提到“she was born on November 22th”,因此选项B正确。
\n2. 短文第二段提到卡片上写着:Open the drawer of your desk,因此,D才是正确选项。
\n3. 由短文最后一句话可知D为正确选项。
\n4. 短文第二段第一句提到卡片的颜色为红色。
\n5. 通读全文,发现水果(fruits)、蛋糕(cake)、卡片(card)都提到了,因此D选项ball(球)为错误选项。
\n2. 短文第二段提到卡片上写着:Open the drawer of your desk,因此,D才是正确选项。
\n3. 由短文最后一句话可知D为正确选项。
\n4. 短文第二段第一句提到卡片的颜色为红色。
\n5. 通读全文,发现水果(fruits)、蛋糕(cake)、卡片(card)都提到了,因此D选项ball(球)为错误选项。
看了 Sara'sBirthday...的网友还看了以下:
Mrs.williamshasn'tbeentothebutcher'syet.这句话可不可以这样说 2020-03-30 …
英文译成汉语(报31,32,34,37;)第一:TakeruKobayashi,Mrs.Green 2020-04-26 …
英文译成汉语(报31,32,34,37;)第一:JoeyChestnut,TakeruKobaya 2020-04-26 …
需要一篇英语作文 紧急!关于留言条的~假设你是李华,正在英国接受英语培训,住在一户英国人家里,今天 2020-05-14 …
完形填空 One day Mr.and Mrs.Black went __ in their ca 2020-05-16 …
Last month,Mr.and Mrs.Brown 1 to a big city for a 2020-05-16 …
Mrs.White has a ring.(改为否定句) Mrs.White_________Mr 2020-05-16 …
在线英语考试补全对话:Mrs.Lin:Goodevening,Mr.liu.Mr.Liu:Good 2020-07-13 …
Sara'sBirthdayPresentSarais15yearsold.Shewasborno 2020-08-03 …
1.Mrs.Brown来自澳大利亚,教我们英文。2.Mrs.Brown今年40岁,身体修长,金发碧眼 2020-11-07 …