早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

IlostmydearmothersuddenlyonAugust9th,2010.Itwasshockingtomeandmyfamilyaswelovehersomuch.IwenthometothePhilippinestosaygoodbyetomymother.TheseconddayIwasback,earlyinthemorning,mycousin,Elvie,and

题目详情
I lost my dear mother suddenly on August 9th,2010.It was shocking to me and my family as we love her so much.I went home to the Philippines to say goodbye to my mother.
The second day I was back,early in the morning,my cousin,Elvie,and I were talking about my mother in my bedroom and I started to cry.Then suddenly out of nowhere a colorful butterfly landed on my cheek and then flew away.We looked for her but could not find her any more.I started to cry again as I felt like the butterfly kissed me on my cheek and I thought of my mother.I told my sisters and they told me that maybe it was our mother that welcomed me home and comforted me.I was so touched by this experience.
My youngest brother also had an experience about two butterflies that landed on his hands when he was getting a drink.He said that it was probably Mom that said something to him.I looked on the website and it says two butterflies mean"love".I went to work that day and I did have a chocolate box with a butterfly picture on top of it and also a card with a butterfly on it from my co-worker at my desk.Then the next day my other friend at work gave me chocolates and a card also with a butterfly on it.They were both so touched when I told them about my experience back home.Another of my co-worker gave me this butterfly (real one) inside a glass which was from Brazil after I told her about my butterfly story.I just love these beautiful creatures from God and I will be collecting butterflies from now on.

32.What was the author probably doing when her mother died?___
A.Working in Brazil.
B.Playing with her cousin.
C.Studying in the Philippines.
D.Working in another country.
33.The author cried when a butterfly landed on her cheek because___.
A.it reminded her of her mother              
B.it frightened her much
C.it would bring bad luck to her              
D.she just couldn't catch it
34.According to the author,butterflies are a symbol of___.
A.beauty             
B.peace              
C.love           
D.friendship
35.The author wrote this passage mainly___.
A.in honor of her mother                   
B.in memory of her childhood
C.to thank her co-workers                  
D.to tell about her collection.
▼优质解答
答案和解析
32.D.推理判断题.根据第一段It was shocking to me and my family as we love her so much.I went home to the Philippines to say goodbye to my mother可知当她母亲去世时,作者可能正在另一个国家工作;故选D.
33.A.细节理解题.根据第二段I started to cry again as I felt like the butterfly kissed me on my cheek and I thought of my mother可知当蝴蝶落在她的脸颊上时,作者哭了,因为它让她想起了她的母亲;故选A.
34.C.细节理解题.根据第三段I looked on the website and it says two butterflies mean"love"可知作者认为蝴蝶代表了爱;故选C.
35.A.推理判断题.根据第一段I lost my dear mother suddenly on August 9th,2010.It was shocking to me and my family as we love her so much.I went home to the Philippines to say goodbye to my mother可知作者主要写这篇文章主要为了纪念他的母亲;故选A.