早教吧作业答案频道 -->英语-->
EveryAugust,Edinburgh,thecapitalofScotland,isthehomeofoneofthemostimportantartsfestivalsintheworld.Threeofouryoungreaderswentthereandtoldusaboutit.Myparentshavealwayslikedartexhibitionsandthey'vetakenme
题目详情
Every August,Edinburgh,the capital of Scotland,is the home of one of the most important arts festivals in the world.Three of our young readers went there and told us about it.
My parents have always liked art exhibitions and they've taken me to many,but I never enjoyed them,however,in Edinburgh we saw an exhibition of African masks at a museum and they were fantastic.I couldn't imagine that people made such beautiful things so long ago.Some of the masks were 2,000 years old.
Marti,14
My friend and I went to the theatre at the Edinburgh Arts Festival.We decided to see a musical(音乐剧).I used to think musicals were for people like my mum,but it was very good.I loved all the singing and dancing.Everyone was very talented and it was really colorful.
Jack,13
I'd never been to a ballet before and I didn't really want to go,but my aunt Celia said I had to.In the end,I was glad!We saw The sleeping Beauty at the Edinburgh Festival.The dancers were beautiful and Tchaikovsky's music made the story come alive.I can't wait to go to a ballet again.
Hannah,16
25.This passage is most probably from___.
A.a local newspaper
B.a TV guide
C.a festival leaflet
D.a sports magazine
26.Who went to the arts festival alone?___
A.Marti
B.Jack
C.Hannah
D.None of them
27.What similar characteristic do the three teenagers share?___
A.They all expected that they would have a great time before they went.
B.They all thought the festival would be rather boring before they went.
C.They were all music lovers and enjoyed singing and dancing a lot.
D.They were all under 18so they had to go to the festival with adults.
My parents have always liked art exhibitions and they've taken me to many,but I never enjoyed them,however,in Edinburgh we saw an exhibition of African masks at a museum and they were fantastic.I couldn't imagine that people made such beautiful things so long ago.Some of the masks were 2,000 years old.
Marti,14
My friend and I went to the theatre at the Edinburgh Arts Festival.We decided to see a musical(音乐剧).I used to think musicals were for people like my mum,but it was very good.I loved all the singing and dancing.Everyone was very talented and it was really colorful.
Jack,13
I'd never been to a ballet before and I didn't really want to go,but my aunt Celia said I had to.In the end,I was glad!We saw The sleeping Beauty at the Edinburgh Festival.The dancers were beautiful and Tchaikovsky's music made the story come alive.I can't wait to go to a ballet again.
Hannah,16
25.This passage is most probably from___.
A.a local newspaper
B.a TV guide
C.a festival leaflet
D.a sports magazine
26.Who went to the arts festival alone?___
A.Marti
B.Jack
C.Hannah
D.None of them
27.What similar characteristic do the three teenagers share?___
A.They all expected that they would have a great time before they went.
B.They all thought the festival would be rather boring before they went.
C.They were all music lovers and enjoyed singing and dancing a lot.
D.They were all under 18so they had to go to the festival with adults.
▼优质解答
答案和解析
25.答案:A.推理判断题.根据第一段Three of our young readers went there and told us about it.可知我们三个年轻的读者去了那里,告诉我们发生的一切.结合Aa local newspaper"一家当地的报纸",可推知这篇短文出自当地一家报纸对于三名读者参加艺术节情况的采访,故选A.
26.答案:D.推理判断题.
根据第二段"My parents have always liked art exhibitions and they've taken me to many,but I never enjoyed them.However,in Edinburgh we saw an exhibition of African masks at a Museum and they were fantastic"可知Marti和父母去参加的艺术节;
再根据"My friend and I went to the theatre at Edinburgh Arts Festival."可知Jack和朋友去的艺术节;
最后根据"I'd never been to a ballet before and I didn't really want to go,but my aunt Celia said I had to.In the end,I was glad!We saw the Sleeping Beauty at the Edinburgh Festival"可知Hannah和姑姑Celia去的艺术节.
可知没有人独自去参加艺术节,故选D.
27.答案:B.推理判断题.
根据短文讲述了三名青少年观看爱丁堡艺术节后的感想.根据第二段中Marti所说"My parents have always liked art exhibitions and they've taken me to many,but I never enjoyed them"我父母总是喜欢艺术展览,他们带我去了很多,但我从未喜欢过.然而在爱丁堡博物馆我们看到了非洲面具的展览它们太不可思议了".
再根据Jack所说"I used to think musicals were for people like my mum,but it was very good"我曾经认为音乐剧是像我妈妈这样年龄的人看的,但它很好".
最后根据Hannah所说"I'd never been to a ballet before and I didn't really want to go"我从未去看过一场芭蕾舞而且我的确不想去".
可知三人给大家分享他们参加艺术节的感受的一个共同特点就是"在去之前都认为艺术节很无聊".故选B.
26.答案:D.推理判断题.
根据第二段"My parents have always liked art exhibitions and they've taken me to many,but I never enjoyed them.However,in Edinburgh we saw an exhibition of African masks at a Museum and they were fantastic"可知Marti和父母去参加的艺术节;
再根据"My friend and I went to the theatre at Edinburgh Arts Festival."可知Jack和朋友去的艺术节;
最后根据"I'd never been to a ballet before and I didn't really want to go,but my aunt Celia said I had to.In the end,I was glad!We saw the Sleeping Beauty at the Edinburgh Festival"可知Hannah和姑姑Celia去的艺术节.
可知没有人独自去参加艺术节,故选D.
27.答案:B.推理判断题.
根据短文讲述了三名青少年观看爱丁堡艺术节后的感想.根据第二段中Marti所说"My parents have always liked art exhibitions and they've taken me to many,but I never enjoyed them"我父母总是喜欢艺术展览,他们带我去了很多,但我从未喜欢过.然而在爱丁堡博物馆我们看到了非洲面具的展览它们太不可思议了".
再根据Jack所说"I used to think musicals were for people like my mum,but it was very good"我曾经认为音乐剧是像我妈妈这样年龄的人看的,但它很好".
最后根据Hannah所说"I'd never been to a ballet before and I didn't really want to go"我从未去看过一场芭蕾舞而且我的确不想去".
可知三人给大家分享他们参加艺术节的感受的一个共同特点就是"在去之前都认为艺术节很无聊".故选B.
看了 EveryAugust,Ed...的网友还看了以下:
梯形面积公式S=12(a+b)h中,用S、a、h表示b的表达式是()A.2sh-aB.2sh-aC 2020-05-13 …
硼及其化合物在耐髙温合金工业、催化剂制造、髙能燃料等方面应用广泛。(1)氮化硼是一种耐高温材料,巳 2020-06-19 …
在圆台体积公式推导中,为什么上下底面积之比等于高之比的平方?就是s/s'=(h+x)^2/x^2网 2020-06-30 …
AllstudentsinAustraliahavetowear.缺词填空aschoolu,inm 2020-07-12 …
英语单词填空1.时间状语:d-r-n-2.场所:b-s-s-o-f-r--e-a-t-e-t3.教 2020-07-14 …
人急行的速度大约是2m/s,人急行横过6m宽的马路需要的时间大约是多少秒?人急行的速度大约是2m/ 2020-07-20 …
补全对话.A:Hello,Jim!(1)?B:Itisasharpener.A:(2)?B:S-H- 2020-10-30 …
根据梯形面积公式s=(a+b)*h\2,用字母表示下列条件下图形的面积:当b=0时s等于();当a= 2020-11-26 …
英语:下1.将下联打乱的字母组成单词,并写出汉语意思1.a,e,h,g,c,n[]2.e,i,s,t 2020-12-10 …
下列各项中,理由、结论及因果关系均正确的是()选项理由结论A共价键强弱:O-H>S-H沸点:H2O> 2020-12-23 …