早教吧作业答案频道 -->英语-->
Choosethebestanswer(据短文内容,选择恰当答案)June12Well,thisisit…I'mtakingmyfirstwater-skiing(滑水)lessontomorrowmorning.I'malittlenervous,butit'llbeanadventure.June13Imetmyteacherearlythi
题目详情
Choose the best answer (据短文内容,选择恰当答案)
June 12
Well,this is it…I'm taking my first water-skiing(滑水) lesson tomorrow morning.I'm a little nervous,but it'll be an adventure.
June 13
I met my teacher early this morning.Before we started,he said I had to practice on dry land.First,he asked me to sit down on the ground.Then he gave me the"tow rope"(拖绳),the line that will connect me to the boat.While he held the rope,I had to stand up only using the power in my legs.It wasn't easy.I'm just not used to doing that!He also told me to remember one important thing-I must drop the tow rope immediately if I fall over.
Then the fun really began.We put the equipment(装备)into the boat and went out deep water.My teacher said that he would start the boat slowly and then go faster.My job was to stand up when the boat was going quickly.It sounded easy.But as soon as I stood up,I fell over.Then,I forgot to drop the rope!I went flying through the water and my skies(滑水板) came off.I felt really silly and we had to start it again.I tried this twenty-five times,but I could not stand up.Water-skiing is harder than I expected.
June 14
Today things were a little better.After five times,I was able to stand up.I waited until I found my balance on the skies,and then stood up slowly,I was surprised at how hard the water felt under the ski.___was like stone.Then wind on my face was really strong.I was water-skiing and it felt wonderful.
June 15
Today was even better than yesterday!There were some big waves and I learned how to move over a wave without falling.Tomorrow I'm going to try it using only one ski----I can't wait.
56.The writer first practiced water-skiing___
57.If the writer falls off the ski,the right thing to do is___
58.On which day did the writer manage to stand up on the ski?___
59."It"in the fourth paragraph refers to___
60.Which of the following summarizes(归纳) writer's feeling about water-skiing?___
A.Water-skiing is a dangerous sport.
B.Water-skiing is hard work but fun.
C.Water-skiing is the best water sport.
D.Water-skiing is easy to learn.

June 12
Well,this is it…I'm taking my first water-skiing(滑水) lesson tomorrow morning.I'm a little nervous,but it'll be an adventure.
June 13
I met my teacher early this morning.Before we started,he said I had to practice on dry land.First,he asked me to sit down on the ground.Then he gave me the"tow rope"(拖绳),the line that will connect me to the boat.While he held the rope,I had to stand up only using the power in my legs.It wasn't easy.I'm just not used to doing that!He also told me to remember one important thing-I must drop the tow rope immediately if I fall over.
Then the fun really began.We put the equipment(装备)into the boat and went out deep water.My teacher said that he would start the boat slowly and then go faster.My job was to stand up when the boat was going quickly.It sounded easy.But as soon as I stood up,I fell over.Then,I forgot to drop the rope!I went flying through the water and my skies(滑水板) came off.I felt really silly and we had to start it again.I tried this twenty-five times,but I could not stand up.Water-skiing is harder than I expected.
June 14
Today things were a little better.After five times,I was able to stand up.I waited until I found my balance on the skies,and then stood up slowly,I was surprised at how hard the water felt under the ski.___was like stone.Then wind on my face was really strong.I was water-skiing and it felt wonderful.
June 15
Today was even better than yesterday!There were some big waves and I learned how to move over a wave without falling.Tomorrow I'm going to try it using only one ski----I can't wait.
56.The writer first practiced water-skiing___
A.on the ground | B.on a tow rope |
C.in the water | D.in the boat |
A.connect to the boat | B.drop the tow rope |
C.hold the rope | D.sit down on the ski |
A.June 12 | B.June 13 | C.June 14 | D.June 15 |
A.ski | B.wind | C.stone | D.water |
A.Water-skiing is a dangerous sport.
B.Water-skiing is hard work but fun.
C.Water-skiing is the best water sport.
D.Water-skiing is easy to learn.

▼优质解答
答案和解析
56.答案:A.细节理解题.根据he said I had to practice on dry land.First,he asked me to sit down on the ground他说我必须在陆地上练习,首先,他要我坐在地上.可知,作者首先在陆地上练习.答案是A.
57.答案:B.细节理解题.根据I must drop the tow rope immediately if I fall over.如果我跌倒了,我必须立即放下拖绳.可知答案是B.
58.答案:C.细节理解题.根据6月14日,June 14.Today things were a little better.After five times,I was able to stand up今天情况好多了,五次之后,我终于站起来了.可知6月14日能够站起来了,答案是B.
59.答案:D.词义猜测题.根据I was surprised at how hard the water felt under the ski我对滑板下面的水如此硬感到很惊讶.可知,这里的it代替的是water.它像石头.答案是D.
60.答案:B.主旨大意题.根据日记内容试了很多次.及Tomorrow I'm going to try it using only one ski----I can't wait明天我将尝试使用一个滑板-我不能等待.可知应该是滑水很难但是很有趣.答案是B.
57.答案:B.细节理解题.根据I must drop the tow rope immediately if I fall over.如果我跌倒了,我必须立即放下拖绳.可知答案是B.
58.答案:C.细节理解题.根据6月14日,June 14.Today things were a little better.After five times,I was able to stand up今天情况好多了,五次之后,我终于站起来了.可知6月14日能够站起来了,答案是B.
59.答案:D.词义猜测题.根据I was surprised at how hard the water felt under the ski我对滑板下面的水如此硬感到很惊讶.可知,这里的it代替的是water.它像石头.答案是D.
60.答案:B.主旨大意题.根据日记内容试了很多次.及Tomorrow I'm going to try it using only one ski----I can't wait明天我将尝试使用一个滑板-我不能等待.可知应该是滑水很难但是很有趣.答案是B.
看了 Choosethebesta...的网友还看了以下:
什么是输出电功率?例如:输电线的电阻共计10欧,输送的电功率为100千瓦,用400伏的低压送电,输 2020-05-13 …
平放的圆柱体内液体体积计算.一平放的圆柱体,直径为D,长度为L,圆柱体内液体高度为变量h,求液体体 2020-05-16 …
关于Matlab符号运算—积分代码:syms u r t1 t2;p=u*r*exp(-u*t1- 2020-05-16 …
判断题:底面半径是r厘米,高是h厘米的圆柱表面积是2πr(h+r)平方厘米() 2020-06-02 …
圆缺面积公式已知圆缺的高和圆的半径,求圆缺的面积。我在网上搜了一下。结果如下:设半径为r,高为h, 2020-06-30 …
魔方公式R'U'R'U'R'URUR是什么意思我要转魔方,公式看不懂,R'U'R'U'R'URUR 2020-07-04 …
魔方公式RUR'F'RUR'U'R'FR2U'R'U',谁能帮我变成中文或者是弄成视频啊? 2020-07-04 …
圆锥的外接球半径与高有什么关系随便正常回答下,.答案是h*(2*R-h)=r^2.复制过去就加分。 2020-07-05 …
4.设全集U=R,P={X|X分之一大于0}则P的补集是什么?5.设集合A={Y|Y=X的平方-2 2020-07-30 …
我想问一下关于并联电阻的事?我想问一下1/R=1/R1+1/R2这个式子怎么推出来的?是因为在并联电 2020-12-28 …