早教吧作业答案频道 -->英语-->
ToenjoytheYearoftheMonkeyOrganizedbyYouthLeagueMunicipalCommitteeDate:7February,2016-13February,2016Time:10am-5pm(everyday)Place:MunicipalSquareFee:﹩30(buyfourgetonefree)Programmes:drama,monkeydance,magi
题目详情
To enjoy the Year of the Monkey
Organized by Youth League Municipal Committee
Date:7February,2016-13February,2016
Time:10am-5pm(every day)
Place:Municipal Square
Fee:﹩30 (buy four get one free)
Programmes:drama,monkey dance,magic show and ballet performance
Highlights:1)enter the lucky draw to win a digital camera
2)learn to make wine
Join us in the Fun Week!
All are welcome!
Note:
★Tickets are available at the General Office of Youth Centre.
★For those who would like to be a volunteer,please contact Ming Hui one week before
the activity.
21.How much do you have to pay in total if five of you go together?___
A.﹩150. B.﹩120
C.﹩60. D.﹩30.
22.Which of the following statements is true?___
A.Tickets are sold in Youth League Municipal Committee.
B.Free digital cameras are provided for everybody.
C.It's unnecessary to take snacks with you.
D.Wine will be served without extra charge.
23.Where can you read this passage?___
A.In a report B.In a poster
C.In a book D.In a Travel agency.

Organized by Youth League Municipal Committee
Date:7February,2016-13February,2016
Time:10am-5pm(every day)
Place:Municipal Square
Fee:﹩30 (buy four get one free)
Programmes:drama,monkey dance,magic show and ballet performance
Highlights:1)enter the lucky draw to win a digital camera
2)learn to make wine
Join us in the Fun Week!
All are welcome!
Note:
★Tickets are available at the General Office of Youth Centre.
★For those who would like to be a volunteer,please contact Ming Hui one week before
the activity.
21.How much do you have to pay in total if five of you go together?___
A.﹩150. B.﹩120
C.﹩60. D.﹩30.
22.Which of the following statements is true?___
A.Tickets are sold in Youth League Municipal Committee.
B.Free digital cameras are provided for everybody.
C.It's unnecessary to take snacks with you.
D.Wine will be served without extra charge.
23.Where can you read this passage?___
A.In a report B.In a poster
C.In a book D.In a Travel agency.

▼优质解答
答案和解析
21.B 细节理解题,根据Fee:﹩30 (buy four get one free)可知五个人去会有一个人免费,因此需要支付120,故选B.
22.C 理解推断题,根据Tickets are available at the General Office of Youth Centre.可知在青年中心办公厅提供票,所以A错;根据enter the lucky draw to win a digital camera可知不是每个人都能得到免费的数码相机,所以B错;根据learn to make wine可知我们会学习如何酿酒,而不是免费供应,所以D错;故选C.
23.B 推理判断题,本文是一篇小广告,因此我们最有可能在一个海报上看见,故选B.
22.C 理解推断题,根据Tickets are available at the General Office of Youth Centre.可知在青年中心办公厅提供票,所以A错;根据enter the lucky draw to win a digital camera可知不是每个人都能得到免费的数码相机,所以B错;根据learn to make wine可知我们会学习如何酿酒,而不是免费供应,所以D错;故选C.
23.B 推理判断题,本文是一篇小广告,因此我们最有可能在一个海报上看见,故选B.
看了 ToenjoytheYear...的网友还看了以下:
1、_ I have no time to the job.-well,I"ll do it___ 2020-05-14 …
28.Great changes ___ in the city,and a lot of fac 2020-05-16 …
用in place of,in the first place,take place,take t 2020-05-16 …
I think it's a wonderful place to live( ).我们英语书上用 2020-05-17 …
I think Beijing is a good place to live on有语病么?I 2020-05-17 …
matlab极点配置问题,老报错,不知道怎么回事.A=[01;23];B=[0;1];C=[10] 2020-05-21 …
计算:(217+318)−(1.375−67)=83279125÷0.353.3÷0.23÷0.9 2020-06-14 …
已知函数f(x)满足f(-x)=f(x),f(x+8)=f(x),且当x∈(0,4]时f(x)=l 2020-07-21 …
ToenjoytheYearoftheMonkeyOrganizedbyYouthLeagueMu 2020-08-03 …
表是a、b、C三类投资理财产品2016年的收益率情况,下列推断比较合理的是()A类产品B类产品C类产 2020-11-21 …