早教吧作业答案频道 -->英语-->
ThisThursday,acrosstheU.S.,kidsareskippingschool(逃学)andgoingtoworkwiththeirparents.They'llbemakingcopies,sendingfaxesandsweepingfloors.ThisisbecauseApril28is"TakeOurSonsandDaughterstoWorkDay&
题目详情
This Thursday,across the U.S.,kids are skipping school (逃学) and going to work with their parents.They'll be making copies,sending faxes and sweeping floors.This is because April 28is"Take Our Sons and Daughters to Work Day"all over the United States.This holiday shows kids what it means to be a grown-up in the working world.
I still remember when this day started,I was very happy.Not only did I have the chance to miss school,but also I got to sit in my dad's taxi all day long and we would go to a restaurant for lunch.
But after only 20minutes of driving around the city,I was very bored.I couldn't read my book in the car as I would get carsick (晕车) and my dad didn't like to turn on the radio.I got hot and uncomfortable.People wouldn't get into his taxi because they thought he had already had a passenger,me-so nothing happened.It seemed years before we went out for lunch.I actually started to miss school.
While the point of the day is to give kids a chance to experience real-life jobs and give them an idea of the possibilities (可能性) for their futures.I got something completely different from that day.I learned to appreciate school.Where else do you get to play with your friends,do science experiments,read great books and write stories all in one day?
Just as you'll have to learn to love your job later in life,learn to love school now.if you don't,try spending the day at work with your dad.
61.When is the"Take Our Sons and Daughters to Work Day"all over the U.S?___
A.On February 28
B.On March 28
C.On April 28
D.On May 28
62.That day the writer was happy at first for the following reasons except that___.
A.she didn't have to go to school
B.she would work as a grown-up
C.she could sit in her father's taxi all day
D.she'd go out for lunch with her father.
63.Why didn't people get into the writer's father's taxi?___
A.Because her father didn't like to turn on the radio.
B.Because they thought the writer was a passenger.
C.Because her father's car was hot and uncomfortable.
D.Because her father didn't stop to take any passengers.
64.Which of the following is NOT the purpose of the"Take Our Sons and Daughters to Work Day"?___
A.To teach kids to appreciate school.
B.To give kids a chance to experience real-life jobs.
C.To give kids an idea of the possibilities for their futures.
D.To show kids what it means to be adults in the working world.
65.What did the writer learn that day?___
A.It's boring to drive a taxi
B.Working with dad is fun
C.It's hard to make money
D.School life is much better.
I still remember when this day started,I was very happy.Not only did I have the chance to miss school,but also I got to sit in my dad's taxi all day long and we would go to a restaurant for lunch.
But after only 20minutes of driving around the city,I was very bored.I couldn't read my book in the car as I would get carsick (晕车) and my dad didn't like to turn on the radio.I got hot and uncomfortable.People wouldn't get into his taxi because they thought he had already had a passenger,me-so nothing happened.It seemed years before we went out for lunch.I actually started to miss school.
While the point of the day is to give kids a chance to experience real-life jobs and give them an idea of the possibilities (可能性) for their futures.I got something completely different from that day.I learned to appreciate school.Where else do you get to play with your friends,do science experiments,read great books and write stories all in one day?
Just as you'll have to learn to love your job later in life,learn to love school now.if you don't,try spending the day at work with your dad.
61.When is the"Take Our Sons and Daughters to Work Day"all over the U.S?___
A.On February 28
B.On March 28
C.On April 28
D.On May 28
62.That day the writer was happy at first for the following reasons except that___.
A.she didn't have to go to school
B.she would work as a grown-up
C.she could sit in her father's taxi all day
D.she'd go out for lunch with her father.
63.Why didn't people get into the writer's father's taxi?___
A.Because her father didn't like to turn on the radio.
B.Because they thought the writer was a passenger.
C.Because her father's car was hot and uncomfortable.
D.Because her father didn't stop to take any passengers.
64.Which of the following is NOT the purpose of the"Take Our Sons and Daughters to Work Day"?___
A.To teach kids to appreciate school.
B.To give kids a chance to experience real-life jobs.
C.To give kids an idea of the possibilities for their futures.
D.To show kids what it means to be adults in the working world.
65.What did the writer learn that day?___
A.It's boring to drive a taxi
B.Working with dad is fun
C.It's hard to make money
D.School life is much better.
▼优质解答
答案和解析
61-65:CBBAD
61题答案:C 细节题. 根据短文第一段中This is because April 28 is Take Our Sons and Daughters to Work Day all over the US.这是因为4月28日是我们的儿子和女儿在美国工作的日子,故选C.
62题答案:B 细节题. 根据短文第二段Not only did I have a chance to miss school,but also got to sit in my dad's taxi all day and we would go to a restaurant for lunch.可知:"我"高兴不但是因为不上学,而且还可以做父亲的车,还可以去饭店吃午饭.故选B.
63题答案:B 细节题. 根据短文第三段中People wouldn't get into his taxi because they thought he already had a passage:me-so nothing happened.可知:人们没有上他的出租车因为他们认为他有了旅客.故选B.
64题答案:A 细节题. 根据第一段This holiday shows kids what it means to be a grown-up in the working world.可知,这个活动日的目的就是让孩子们明白在工作在职场里何为成年人,即D.在根据第三段While the point of the day is to give kids a chance to experience real-life jobs and give them an idea of the possibilities for their futures可知,这个活动日的其他目的是为了给孩子一个体验真实工作的机会并给他们一个对未来打算的启示,因此BC正确;只有A选项是作者自己得出来的与活动日目的不同的另一个目的,即第三段I got something completely different from the day.I learned to appreciate school.因此答案为A.
65题答案:D 细节题. 根据短文第三段最后一句话I actually started to miss school.我开始怀念学校生活以及第四段中 I learned to appreciate school.我学会了欣赏学校,可知经过一天的生活,作者开始懂得珍惜学校生活.故选D.
61题答案:C 细节题. 根据短文第一段中This is because April 28 is Take Our Sons and Daughters to Work Day all over the US.这是因为4月28日是我们的儿子和女儿在美国工作的日子,故选C.
62题答案:B 细节题. 根据短文第二段Not only did I have a chance to miss school,but also got to sit in my dad's taxi all day and we would go to a restaurant for lunch.可知:"我"高兴不但是因为不上学,而且还可以做父亲的车,还可以去饭店吃午饭.故选B.
63题答案:B 细节题. 根据短文第三段中People wouldn't get into his taxi because they thought he already had a passage:me-so nothing happened.可知:人们没有上他的出租车因为他们认为他有了旅客.故选B.
64题答案:A 细节题. 根据第一段This holiday shows kids what it means to be a grown-up in the working world.可知,这个活动日的目的就是让孩子们明白在工作在职场里何为成年人,即D.在根据第三段While the point of the day is to give kids a chance to experience real-life jobs and give them an idea of the possibilities for their futures可知,这个活动日的其他目的是为了给孩子一个体验真实工作的机会并给他们一个对未来打算的启示,因此BC正确;只有A选项是作者自己得出来的与活动日目的不同的另一个目的,即第三段I got something completely different from the day.I learned to appreciate school.因此答案为A.
65题答案:D 细节题. 根据短文第三段最后一句话I actually started to miss school.我开始怀念学校生活以及第四段中 I learned to appreciate school.我学会了欣赏学校,可知经过一天的生活,作者开始懂得珍惜学校生活.故选D.
看了 ThisThursday,a...的网友还看了以下:
提示:D-C=0A-B,A-D,D-C,D-E,E-F=1A-D,C-F=2A-B,D-E,E-F 2020-04-06 …
∵EM是⊙O的切线,怎么推出EB•EC=EM2①?,看题后回答.(2005•温州)如图,已知四边形 2020-05-21 …
高一化学推断和计算题1.浅黄色固体A跟无色液体B反应有无色气体C产生,金属D在C中燃烧可生成A,D 2020-05-22 …
设有如下关系模式:R(A, B, C, D, E),其中R上函数依赖集为:F={(A,B)→E, E 2020-05-23 …
用以下英文宇母填在上a,a,a,a,a,a,b,e,e,d,e,e,e,e,e,e,f,g,g用以 2020-06-24 …
如图,在Rt三角形ABC中,角C=90度,AE平分角BAC交BC于E,点O在AB上,以OA为半径的 2020-06-27 …
五元一次方程的解法0.01349/[e+0.6842(1-e)]=a0.8638/[e+0.565 2020-07-16 …
A、B、C、D、E五种短周期主族元素的原子序数依次增大,已知:①原子半径大小关系是:D>E>B>C 2020-07-21 …
3、将C,C,E,E,I,N,S等7个字母随机的排成一行,那末恰好排成英文单词SCIENCE的概率 2020-07-30 …
大气臭氧层的反应是:O+O3=2O2△H,该反应的能量变化如图所示,下列叙述中,正确的是()A.O+ 2020-10-31 …