早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

阅读理解Imagingtheamazinglifeofthemanwhocreatedthecompanywhichproducedsuchwondersas“ToyStory”“TheLionKing”and“SnowWhite”.Everyoneisfamiliarwiththatsimplebutpopularline.“It'sasmall

题目详情

阅读理解

  Imaging the amazing life of the man who created the company which produced such wonders as“Toy Story” “The Lion King” and“Snow White”. Everyone is familiar with that simple but popular line.“It's a small world after all.”This line was created by Walt Disney Pictures and has been made true through the depiction of hundreds of world famous fairy tales and the creation of the world famous Disneyland fun-parks.

  For decades cartoon characters from the movies produced by Disney have been entertaining people worldwide. So what kind of person was this genius of imagination——Walt Disney the man who created the Disney Kingdom?

  Marc Eliot has recently published a biography on Walt Disney and has many intriguing real life stories to tell. The book titled“Walt Disney”has already been published in 18 countries and 16 languages. Over 450000 copies have been sold worldwide showing the world's fascination with this legendary storyteller.

  “All the books that were written about him before mine were compiled with the help of the studio and his family so there is always one (fixed) view of him ”Eliot said in a recent interview.“I took a different view. I did not get any help from anybody. I think it is good to have a balance of viewpoints.”

(1)“It is a small world after all.”means ________.

[  ]

A.the world is too small to live in

B.the world is not very small for us to live

C.we don't like the small world very much

D.we have to try to make the small world more wonderful

(2)Toy Story The Lion King and Snow White are ________.

[  ]

A.for children to watch

B.for old persons to watch

C.for adults to watch

D.all above

(3)Marc Eliot's book will tell people ________.

[  ]

A.something about the films that have been made by Disney

B.about the studio and film in Disneyland

C.something about Disney in different view

D.it is good to have a balance of viewpoints

(4)We can infer from the passage that ________.

[  ]

A.many people want to read something about Disney

B.it is not easy to find cartoon-makers

C.many people enjoy watching cartoon

D.watching cartoon will waste you a lot of time

(5)Which is NOT right?

[  ]

A.Many people are familiar with that simple but popular line.

B.Walt Disney wasted a lot of money to make more cartoons.

C.A biography on Walt Disney has been published recently.

D.Readers can find a lot stories about Walt Disney.

▼优质解答
答案和解析
答案:D;D;C;A;B
解析:
1、D,第一段可以表明 2、D,从第二段可以得知 3、C,第四段可以表明 4、A,第三段可以表明 5、B,根据全文进行推理判断