早教吧作业答案频道 -->英语-->
SectionBDirections:Readthefollowingthreepassages.Eachpassageisfollowedbyseveralquestionsorunfinishedstatements.ForeachofthemtherearefourchoicesmarkedA,B,CandD.Choosetheonethatfitsbestaccordingtotheinforma
题目详情
Section B
Directions:Read the following three passages.Each passage is followed by several questions or unfinished statements.For each of them there are four choices marked A,B,C and D.Choose the one that fits best according to the information given in the passage you have just read.
I used to think ants knew what they were doing.The ones marching across my kitchen counter looked so confident; I just figured they had a plan,knew where they were going and what needed to be done.How else could ants organize highways,build elaborate nests,launch impressive attacks,and do all the other things ants do?
Turns out I was wrong.Ants aren't clever little engineers,architects,or soldiers after all---at least not as individuals.When it comes to deciding what to do next,most ants don't have a clue."If you watch an ant try to accomplish something,you'll be impressed by how awkward it is,"says Deborah M.Gordon,a biologist at Stanford University.
"Ants aren't smart,"Gordon says."Ant colonies are."A colony can solve problems unthinkable for individual ants,such as finding the shortest path to the best food source,assigning workers to different tasks,or defending a territory from neighbors.As individuals,ants might be tiny dummies,but as colonies they respond quickly and effectively to their environment.They do it with something called collective intelligence.
Where this intelligence comes from raises an essential question in nature:How do the simple actions of individual ants add up to the complex behavior of a group?How do hundreds of honey-bees make a critical decision about their hive (蜂巢)if many of them disagree?The collective abilities of such animals---one of which grasps the big picture,but each of which contributes to the group's success---seem miraculous even to the biologists who know them best.Yet during the past few decades,researchers have come up with fascinating insights.
56.The author's former false impression about ants is that he thought them to be___.
A.smartB.awkward C.elaborate D.creative
57.Which of the following is TRUE according to the passage?___
A.Ants will function as a single body once a decision is made by the commander.
B.Ants are the only species which developed collective intelligence.
C.The ant queen plays a role in managing ant workers besides laying eggs.
D.An individual ant can't comprehend the whole process of a big movement.
58.The paragraph following the passage will most probably deal with___.
A.where we can observe such fantastic behavior of ants
B.which is the leading ant in charge of the action
C.how the collective intelligence works
D.what inspiration can be drawn from the collective abilities.

Directions:Read the following three passages.Each passage is followed by several questions or unfinished statements.For each of them there are four choices marked A,B,C and D.Choose the one that fits best according to the information given in the passage you have just read.
I used to think ants knew what they were doing.The ones marching across my kitchen counter looked so confident; I just figured they had a plan,knew where they were going and what needed to be done.How else could ants organize highways,build elaborate nests,launch impressive attacks,and do all the other things ants do?
Turns out I was wrong.Ants aren't clever little engineers,architects,or soldiers after all---at least not as individuals.When it comes to deciding what to do next,most ants don't have a clue."If you watch an ant try to accomplish something,you'll be impressed by how awkward it is,"says Deborah M.Gordon,a biologist at Stanford University.
"Ants aren't smart,"Gordon says."Ant colonies are."A colony can solve problems unthinkable for individual ants,such as finding the shortest path to the best food source,assigning workers to different tasks,or defending a territory from neighbors.As individuals,ants might be tiny dummies,but as colonies they respond quickly and effectively to their environment.They do it with something called collective intelligence.
Where this intelligence comes from raises an essential question in nature:How do the simple actions of individual ants add up to the complex behavior of a group?How do hundreds of honey-bees make a critical decision about their hive (蜂巢)if many of them disagree?The collective abilities of such animals---one of which grasps the big picture,but each of which contributes to the group's success---seem miraculous even to the biologists who know them best.Yet during the past few decades,researchers have come up with fascinating insights.
56.The author's former false impression about ants is that he thought them to be___.
A.smartB.awkward C.elaborate D.creative
57.Which of the following is TRUE according to the passage?___
A.Ants will function as a single body once a decision is made by the commander.
B.Ants are the only species which developed collective intelligence.
C.The ant queen plays a role in managing ant workers besides laying eggs.
D.An individual ant can't comprehend the whole process of a big movement.
58.The paragraph following the passage will most probably deal with___.
A.where we can observe such fantastic behavior of ants
B.which is the leading ant in charge of the action
C.how the collective intelligence works
D.what inspiration can be drawn from the collective abilities.

▼优质解答
答案和解析
56.A.推理判断题.根据第一段I used to think ants knew what they were doing.The ones marching across my kitchen counter looked so confident; I just figured they had a plan,knew where they were going and what needed to be done可知作者以前对蚂蚁的错误印象是他认为蚂蚁是聪明的;故选A.
57.D.推理判断题.根据第四段As individuals,ants might be tiny dummies,but as colonies they respond quickly and effectively to their environment.They do it with something called collective intelligence可知一只蚂蚁不能理解一个大动作的整个过程;故选D.
58.C.推理判断题.根据最后一段but each of which contributes to the group's success---seem miraculous even to the biologists who know them best.Yet during the past few decades,researchers have come up with fascinating insights可知下面的段落很可能会提到蚂蚁的集体作品;故选C.
57.D.推理判断题.根据第四段As individuals,ants might be tiny dummies,but as colonies they respond quickly and effectively to their environment.They do it with something called collective intelligence可知一只蚂蚁不能理解一个大动作的整个过程;故选D.
58.C.推理判断题.根据最后一段but each of which contributes to the group's success---seem miraculous even to the biologists who know them best.Yet during the past few decades,researchers have come up with fascinating insights可知下面的段落很可能会提到蚂蚁的集体作品;故选C.
看了 SectionBDirect...的网友还看了以下:
怎么做一个周期为1秒的摆求回答两天之内摆长是多少啊,做完以后要挂在架子上吗?还有这个公式是什么意思 2020-05-23 …
f(t)=g(t)coswt,记G(s)=L[g(t)]求拉普拉斯变换说明一下思路 2020-06-06 …
单摆周期T=2π√(L/g)T为周期L为摆长g为当地重力加速度设原摆长20cm,使周期增大0.05 2020-07-09 …
matlab求解二阶导数方程,四个方程四个未知量>>symst>>E=32;G=10.81;b=2 2020-07-19 …
自感电动势E=L△I/△t中L,△I,△t各代表什么 2020-07-25 …
自感电动势E=LΔI/Δt,有可能大于原电压,那么不是与阻碍含义有矛盾了吗? 2020-07-25 …
推断题:现有如下反应(反应条件均不给),推断物质⑴A→B+C+D⑵C+E→C+F+D⑶D+G→H⑷ 2020-07-30 …
非常感谢您帮我下载了文献,还想请您帮忙下载同一期刊的下列几个文献(后有作者),Application 2020-11-06 …
英语:下1.将下联打乱的字母组成单词,并写出汉语意思1.a,e,h,g,c,n[]2.e,i,s,t 2020-12-10 …
英文单词分类填空动物类1.O()t()p()s2.k()t()e()3.l()b()t()r4.a( 2021-02-05 …