早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

AngelinaJoliesaysshehasareallywonderfultimewithherpartnerBradPittwhoisanAmericanactorandfilmproducer—andthat’swhythey’restilltogether!Joliesixchildrenwiththeactor.ShewasbyAmerica’sParadem

题目详情

Angelina Jolie says she has a really wonderful time with her partner Brad Pitt who is an American actor and film producer—and that’s why they’re still together!

Jolie six children with the actor. She was by America’s Parade magazine if their children are the she and Brad stay together.

“The children certainly tie us together but a relationship won’t if it’s only about the kids ” Jolie replied. “You also must be really interested in each other and have a really really wonderful time together. We do. Brad and I being together. We enjoy it. We need it and we find that special time. We keep connected. We talk about it. It’s very to our family. If Brad and I are strong and happy then our kids have happy and that’s the best thing we can give them. Brad knows completely as I am every part of me. He loves me. The kids love me. Hopefully I’m giving my children the that they are deeply loved and deeply safe. At the same time we are hopefully their individuality(个性)as they get to know who they are and not getting in the way of that. That’s why they are six very strong individuals. ”

The Oscar-winning star showed of helping her children develop their individuality is them to develop their own identities(自我认同感) she admitted that she can’t the recent controversy(争论)with Brad when she agreed that her daughter Shiloh could cut her hair short and like a boy. For example she usually wears a jacket instead of a skirt.

Angelina added to “She wants her hair cut like a boy and she wants to be John for a while. Some kids wear caps and want to be a Superman and she wants to be like her . ”

1.A. finds B. teaches C. raises D. hires

2.A. written B. reported C. stopped D. asked

3.A. reason B. intention C. purpose D. result

4.A. break B. hold C. lose D. happen

5.A. boring B. disappointing C. exciting D. surprising

6.A. love B. avoid C. hate D. consider

7.A. never B. seldom C. always D. sometimes

8.A. easy B. different C. far D. important

9.A. parents B. classmates C. relatives D. neighbors

10.A. mostly B. only C. exactly D. simply

11.A. knowledge B. sense C. sight D. view

12.A. changing B. forming C. encouraging D. destroying

13.A. little B. none C. all D. part

14.A. forcing B. allowing C. warning D. refusing

15.A. and B. though C. because D. but

16.A. remember B. explain C. realize D. understand

17.A. walk B. dress C. eat D. think

18.A. doctors B. players C. readers D. reporters

19.A. mistaken B. called C. recognized D. made

20.A. brothers B. sisters C. uncles D. aunts

 

▼优质解答
答案和解析

1.C

2.D

3.A

4.B

5.C

6.A

7.C

8.D

9.A

10.C

11.B

12.C

13.D

14.B

15.A

16.D

17.B

18.D

19.B

20.A


1.背景常识题。文章倒数第三段提到他们有六个小孩 所以此处指“Angelina Jolie和布拉德·皮特养育着六个孩子”。

2.逻辑推理题。下一段是Angelina Jolie的回答 因此可以看出此处是指“她接受记者的采访”。

3.词汇复现题。根据第一段中“and that’s why they’re still together”可得出答案。

4.前后照应题。根据句中tie和but可知 如果仅仅是因为小孩的话 他们的关系不会保持下去。

5.逻辑推理题。根据句中wonderful可知此空也要填褒义的形容词 故C项正确。

6.逻辑推理题。根据后句“We enjoy it”可知“Jolie和布拉德·皮特喜欢在一起”。

7.逻辑推理题。因为他们关系好 所以他们总是发现他们之间的一些特殊的时光。

8.逻辑推理题。根据后句内容可推断 他们的关系对全家来说是很重要的。

9.背景常识题。根据句中“Brad and I are strong and happy”可知“如果我们快乐 则孩子们就有快乐的父母”。

10.逻辑推理题。这里用exactly来强调非常了解。

11.逻辑推理题。根据句中“they are deeply loved and deeply safe”可知 这里指让孩子们有这样的一种意识

12.逻辑推理题。根据句中“not getting in the way of that”可推断 二人鼓励孩子们发展自己的个性。

13.逻辑推理题。在接受采访中 Angelina展现了自己帮助鼓励孩子们发展个性的一部分细节。

14.逻辑推理题。根据句中helping可知 这里指允许孩子们发展他们的自我认同感。

15.逻辑推理题。前半句讲Angelina鼓励孩子们发展个性 后半句介绍一个例子 故为并列关系。

16.逻辑推理题。根据下一段Angelina所说的话可知“她对最近的争论不理解”。

17.词汇复现题。根据后句中“wears a jacket instead of a skirt”可知 这里用dress。

18.前后照应题。根据上下文可知 Angelina在接受采访 因此这里是对记者们说的话。

19.逻辑推理题。Shiloh喜欢打扮成男孩的样子 因此她想被叫做John。

20.前后照应题。根据句中“want to be a Superman”可知 Shiloh想和她的哥哥和弟弟们一样。

看了 AngelinaJolies...的网友还看了以下: