早教吧作业答案频道 -->英语-->
AtadaycarecenterinTaxes,childrenwereplayingoutside.OneofthechildrenwasJessicaMcClure.Shewas18monthsold.Jessica'smother,whoworkedatthedaycarecenter,waswatchingthechildren.SuddenlyJessicafellanddisappeared
题目详情
At a day care center in Taxes,children were playing outside.One of the children was Jessica McClure.She was 18months old.Jessica's mother,who worked at the day care center,was watching the children.Suddenly Jessica fell and disappeared.Jessica's mother cried and ran to her.
A well was in the yard of the center.The well was only eight inches across,and a rock always covered it.But children had moved the rock.When Jessica fell,and she fell right into the well.
Jessica's mother reached inside the well,but she couldn't feel Jessica.She ran to the phone and called 911for help.
Men from the fire apartment arrived.They discovered that Jessica was about 20feet down in the well.For the next hour,the men talked and planned Jessica's rescue(营救).Then they told Jessica's parents their plan.
"We can't go into the well."they said"It's too narrow.So,we're going to drill(钻) a hole next to the well.Then we‘ll drill a tunnel across Jessica.Then we'll bring her up through the hole."
The man began to drill the hole on a Wednesday morning."We'll reach Jessica in a few hours",they thought.The men were wrong.They had to drill through the solid rock.Two days later,on Friday morning,they were still drilling,.And Jessica McClure was still in the well.
During her days in the well,Jessica sometimes called her mother.Sometimes she slept,sometimes she cried,and sometimes she sang.
All over the world people waited for the news of Jessica.They read about her in the newspapers and watched her rescue on TV.Everyone worried about the little girl in the well.
At 8P.M.on Friday,the men finally reached Jessica and brought her up from the well.Jessica was dirty,hungry,thirsty and tired.Her foot and forehead was badly injured.But Jessica was alive.A doctor at the hospital said,"Jessica was lucky she was young.She's not going to remember this very well."
Maybe Jessica will not remember her days in the well.But her parents,her rescuers,ans many other people around the world will not forget them.After Jessica's rescue,one of the rescuers made a metal cover for the well.On the cover he wrote,"To Jessica,with love from all of us."
66.Jessica fell into the well because___.
A.her mother was not watching her
B.she was too weak
C.the rock cover was moved away
D.other children played with her
67.To rescue Jessica,the rescuers___.
A.had to dig another hole next to the well
B.spent hours on making a rescue plan
C.kept the secret of the rescue
D.tried to make the hole big enough
68.What the doctor said meant that___.
A.Jessica's parents should help her forget that
B.no medicine could help Jessica to forget that
C.the hospital was lucky to help Jessica
D.young Jessica wouldn't remember that for long
69.We learn from the passage that___.
A.Jessica got many people's attention
B.Jessica didn't make a sound in the well
C.it took the whole Friday for the men to rescue Jessica
D.Jessica's parents made a new cover for the well
70.Which of the following can most probably be the title of the reading?___
A.Rock Cover
B.Dangerous Well
C.Everybody's Baby
D.Careless Mother.
A well was in the yard of the center.The well was only eight inches across,and a rock always covered it.But children had moved the rock.When Jessica fell,and she fell right into the well.
Jessica's mother reached inside the well,but she couldn't feel Jessica.She ran to the phone and called 911for help.
Men from the fire apartment arrived.They discovered that Jessica was about 20feet down in the well.For the next hour,the men talked and planned Jessica's rescue(营救).Then they told Jessica's parents their plan.
"We can't go into the well."they said"It's too narrow.So,we're going to drill(钻) a hole next to the well.Then we‘ll drill a tunnel across Jessica.Then we'll bring her up through the hole."
The man began to drill the hole on a Wednesday morning."We'll reach Jessica in a few hours",they thought.The men were wrong.They had to drill through the solid rock.Two days later,on Friday morning,they were still drilling,.And Jessica McClure was still in the well.
During her days in the well,Jessica sometimes called her mother.Sometimes she slept,sometimes she cried,and sometimes she sang.
All over the world people waited for the news of Jessica.They read about her in the newspapers and watched her rescue on TV.Everyone worried about the little girl in the well.
At 8P.M.on Friday,the men finally reached Jessica and brought her up from the well.Jessica was dirty,hungry,thirsty and tired.Her foot and forehead was badly injured.But Jessica was alive.A doctor at the hospital said,"Jessica was lucky she was young.She's not going to remember this very well."
Maybe Jessica will not remember her days in the well.But her parents,her rescuers,ans many other people around the world will not forget them.After Jessica's rescue,one of the rescuers made a metal cover for the well.On the cover he wrote,"To Jessica,with love from all of us."
66.Jessica fell into the well because___.
A.her mother was not watching her
B.she was too weak
C.the rock cover was moved away
D.other children played with her
67.To rescue Jessica,the rescuers___.
A.had to dig another hole next to the well
B.spent hours on making a rescue plan
C.kept the secret of the rescue
D.tried to make the hole big enough
68.What the doctor said meant that___.
A.Jessica's parents should help her forget that
B.no medicine could help Jessica to forget that
C.the hospital was lucky to help Jessica
D.young Jessica wouldn't remember that for long
69.We learn from the passage that___.
A.Jessica got many people's attention
B.Jessica didn't make a sound in the well
C.it took the whole Friday for the men to rescue Jessica
D.Jessica's parents made a new cover for the well
70.Which of the following can most probably be the title of the reading?___
A.Rock Cover
B.Dangerous Well
C.Everybody's Baby
D.Careless Mother.
▼优质解答
答案和解析
66 C 细节理解题.根据文章:The well was only eight inches across,and a rock always covered it.But children had moved the rock.When Jessica fell,and she fell right into the well.可知是因为盖着井盖的石头被搬开了,才导致Jessica掉进了井里.故选C.
67 A 细节理解题.根据文章:It's too narrow.So,we're going to drill(钻) a hole next to the well.可知Jessica的救援需要在井旁边钻一个洞.故选A.
68 D 细节理解题.根据文章:Jessica was lucky she was young.She's not going to remember this very well.可知医生的话的意思是说Jessica不会记住她在井里的经历.故选D.
69 A 细节理解题.根据文章:All over the world people waited for the news of Jessica.They read about her in the newspapers and watched her rescue on TV.Everyone worried about the little girl in the well.可知Jessica得到了许多人的注意.故选A.
70 C 标题归纳题.这篇文章主要讲述的是Jessica不小心掉进了一口井里,救援人员想办法救她出来的事情.在这一过程中,全世界都在关注Jessica,她得到了大家的爱.故选C.
67 A 细节理解题.根据文章:It's too narrow.So,we're going to drill(钻) a hole next to the well.可知Jessica的救援需要在井旁边钻一个洞.故选A.
68 D 细节理解题.根据文章:Jessica was lucky she was young.She's not going to remember this very well.可知医生的话的意思是说Jessica不会记住她在井里的经历.故选D.
69 A 细节理解题.根据文章:All over the world people waited for the news of Jessica.They read about her in the newspapers and watched her rescue on TV.Everyone worried about the little girl in the well.可知Jessica得到了许多人的注意.故选A.
70 C 标题归纳题.这篇文章主要讲述的是Jessica不小心掉进了一口井里,救援人员想办法救她出来的事情.在这一过程中,全世界都在关注Jessica,她得到了大家的爱.故选C.
看了 Atadaycarecent...的网友还看了以下:
求数列0,1,1,2,2,3,3,4,4.的前n项和S当n是奇数时.S=2*{[(n-1)/2]* 2020-04-09 …
在等差数列an中,有下述结论:若a1+a2+……+a50=s,a(n-49)+a(n-48)+…… 2020-05-14 …
A、悖(bèi)谬翎(lín)毛赧(nǎn)然咬文嚼(jiāo)字B、脉(mò)脉提(dī)防吮( 2020-06-28 …
下列各项注音中,只有一处错误的一项是()A.拎līn手花苞bāo风靡mǐ博闻强qiánɡ识B.色s 2020-06-28 …
请根据对话内容,填入适当的句子完成对话Anna:Goodmorning!(Bob:yes,iam. 2020-07-14 …
若S1=1,S(n+1)=3Sn+2求通项公式an这道题我是这样解的:当n=1时,a1=s1=1; 2020-07-20 …
设l,m,n为三条不同的直线,a为一个平面,对于下列命题:①若l⊥a,则l与a相交;②若m⊂a,n⊂ 2020-11-02 …
设l,m,n是三条不同的直线,α,β是两个不重合的平面,则下列命题正确的是()A.α∥β,l⊂α,n 2020-11-02 …
下列词语中,加点的字读音全都正确的一组是()A.妍媸(yán)棱角(línɡ)狡黠(xiá)囿于成见 2020-11-10 …
编译原理题目s→(L)|aS|aL→L,S|S消除左递归和回溯(过程请详细点)题目重新发下s→(L) 2020-11-23 …