早教吧作业答案频道 -->英语-->
AtadaycarecenterinTexas,childrenwereplayingoutside.OneofthechildrenwasJessica,18monthsold.Jessica'smother,whoworkedatthedaycarecenter,waswatchingthechildren.SuddenlyJessicafellanddisappeared.Jessica'smoth
题目详情
At a day care center in Texas,children were playing outside.One of the children was Jessica,18months old.Jessica's mother,who worked at the day care center,was watching the children.Suddenly Jessica fell and disappeared.Jessica's mother cried and ran to her.
A well was in the yard of the center.It was only eight inches across,and a rock always covered it.But children played around and had moved the rock.Jessica fell right into the well.
Jessica's mother couldn't feel Jessica,so she called 911for help.Men from the fire apartment arrived.They discovered that Jessica was about 20feet down in the well.
"It's too narrow,"they said,"So,we're going to drill(钻) a big hole beside."The man began on Wednesday morning.Two days later,on Friday morning,they were still drilling,as they had to drill through the solid rock.
During her days in the well,Jessica sometimes called her mother.Sometimes she slept,sometimes she cried,and sometimes she sang.
All over the world people waited for the news of Jessica.They read about her in the newspapers and watched her rescue on TV.
At 8p.m.on Friday,the men finally reached Jessica and brought her up from the well.Jessica was dirty,hungry,thirsty and tired.Her foot and forehead was badly injured.But Jessica was alive.A doctor at the hospital said,"Jessica is lucky.She is young.She's not going to remember this very well."
However,her parents,the rescuers,many other people around the world will not forget this.Later,one of the rescuers made a metal cover for the well.On the cover he wrote,"To Jessica,with love from all of us."
46.Jessica fell into the well because___.
A.her mother was not watching her
B.the rock cover was moved away
C.Other children pushed her
D.she was too young to cross it
47.What the doctor said meant that___.
A.Jessica is lucky to have a good memory
B.Jessica is alive in the well because she is small
C.the hospital could improve young Jessica's memory
D.Young Jessica wouldn't remember her experience for long
48.We learn from the passage that___.
A.Jessica got many people's attention
B.The rescuers had to drill the well bigger
C.It took one day for the men to rescue Jessica
D.Jessica's parents made a new cover for the well
49.In which order did the story happen?___
a.Jessica fell into a well.
b.Rescuers drilled a hole to save Jessica.
c.Jessica's mother ran to reach her.
d.Children moved the rock.
e.A medal cover was made.
A.a-b-d-c-e B.a-c-b-d-e C.d-a-c-b-e D.d-b-a-c-e
50.Which of the following can be the best title of the story?___
A.A Careless Mother
B.A Dangerous Well
C.Everybody's Baby
D.A lost rock cover.
A well was in the yard of the center.It was only eight inches across,and a rock always covered it.But children played around and had moved the rock.Jessica fell right into the well.
Jessica's mother couldn't feel Jessica,so she called 911for help.Men from the fire apartment arrived.They discovered that Jessica was about 20feet down in the well.
"It's too narrow,"they said,"So,we're going to drill(钻) a big hole beside."The man began on Wednesday morning.Two days later,on Friday morning,they were still drilling,as they had to drill through the solid rock.
During her days in the well,Jessica sometimes called her mother.Sometimes she slept,sometimes she cried,and sometimes she sang.
All over the world people waited for the news of Jessica.They read about her in the newspapers and watched her rescue on TV.
At 8p.m.on Friday,the men finally reached Jessica and brought her up from the well.Jessica was dirty,hungry,thirsty and tired.Her foot and forehead was badly injured.But Jessica was alive.A doctor at the hospital said,"Jessica is lucky.She is young.She's not going to remember this very well."
However,her parents,the rescuers,many other people around the world will not forget this.Later,one of the rescuers made a metal cover for the well.On the cover he wrote,"To Jessica,with love from all of us."
46.Jessica fell into the well because___.
A.her mother was not watching her
B.the rock cover was moved away
C.Other children pushed her
D.she was too young to cross it
47.What the doctor said meant that___.
A.Jessica is lucky to have a good memory
B.Jessica is alive in the well because she is small
C.the hospital could improve young Jessica's memory
D.Young Jessica wouldn't remember her experience for long
48.We learn from the passage that___.
A.Jessica got many people's attention
B.The rescuers had to drill the well bigger
C.It took one day for the men to rescue Jessica
D.Jessica's parents made a new cover for the well
49.In which order did the story happen?___
a.Jessica fell into a well.
b.Rescuers drilled a hole to save Jessica.
c.Jessica's mother ran to reach her.
d.Children moved the rock.
e.A medal cover was made.
A.a-b-d-c-e B.a-c-b-d-e C.d-a-c-b-e D.d-b-a-c-e
50.Which of the following can be the best title of the story?___
A.A Careless Mother
B.A Dangerous Well
C.Everybody's Baby
D.A lost rock cover.
▼优质解答
答案和解析
答案:
46.B 细节理解题 根据第二段It was only eight inches across,and a rock always covered it.But children played around and had moved the rock.Jessica fell right into the well.这口井只有8英寸宽,上面一直盖着一块石头.但是孩子们在周围玩,把这块石头移走了.杰西卡正好掉进了井里.可知杰西卡掉到井里的原因是井上的石头盖子被移走了.故选B
47.D 推理判断题 根据第七段医生的这番话Jessica is lucky.She is young.She's not going to remember this very well.医生说杰西卡很幸运,她年龄小,不会清晰地记住这一切的,可知小杰西卡不会清楚地长时间地记住这段惨痛的经历对她来说是幸运的,故选D
48.A 细节理解题 根据第六段All over the world people waited for the news of Jessica.They read about her in the newspapers and watched her rescue on TV.全世界的人们都在等杰西卡的消息.他们有的在报纸上读她的消息,有的在电视上看她的救援情况,可知杰西卡受到了许多人的关注.故选A
49.C 事件排序题 根据全文大意可知先是孩子们在周围玩,把井上的石头移走了,导致杰西卡掉到井里,杰西卡的妈妈跑去伸手够不到她,所以她拨打了911求助,救援人员在旁边钻一个大洞救出了杰西卡.最后其中一位救援人员为这口井制了一个金属盖子,防止类似的悲剧发生.故选C
50.C 主旨大意题 根据第六段中All over the world people waited for the news of Jessica.They read about her in the newspapers and watched her rescue on TV.全世界的人们都在等杰西卡的消息.他们有的在报纸上读她的消息,有的在电视上看她的救援情况,可看出杰西卡受到了许多人的关注以及最后一段Later,one of the rescuers made a metal cover for the well.On the cover he wrote,"To Jessica,with love from all of us."后来其中一位救援人员为这口井制了一个金属盖子.上面写道"送给杰西卡,我们所有人的爱伴随着你."可知杰西卡就像大家的孩子一样.故这篇短文的最恰当的题目是Everybody's Baby,故选C
46.B 细节理解题 根据第二段It was only eight inches across,and a rock always covered it.But children played around and had moved the rock.Jessica fell right into the well.这口井只有8英寸宽,上面一直盖着一块石头.但是孩子们在周围玩,把这块石头移走了.杰西卡正好掉进了井里.可知杰西卡掉到井里的原因是井上的石头盖子被移走了.故选B
47.D 推理判断题 根据第七段医生的这番话Jessica is lucky.She is young.She's not going to remember this very well.医生说杰西卡很幸运,她年龄小,不会清晰地记住这一切的,可知小杰西卡不会清楚地长时间地记住这段惨痛的经历对她来说是幸运的,故选D
48.A 细节理解题 根据第六段All over the world people waited for the news of Jessica.They read about her in the newspapers and watched her rescue on TV.全世界的人们都在等杰西卡的消息.他们有的在报纸上读她的消息,有的在电视上看她的救援情况,可知杰西卡受到了许多人的关注.故选A
49.C 事件排序题 根据全文大意可知先是孩子们在周围玩,把井上的石头移走了,导致杰西卡掉到井里,杰西卡的妈妈跑去伸手够不到她,所以她拨打了911求助,救援人员在旁边钻一个大洞救出了杰西卡.最后其中一位救援人员为这口井制了一个金属盖子,防止类似的悲剧发生.故选C
50.C 主旨大意题 根据第六段中All over the world people waited for the news of Jessica.They read about her in the newspapers and watched her rescue on TV.全世界的人们都在等杰西卡的消息.他们有的在报纸上读她的消息,有的在电视上看她的救援情况,可看出杰西卡受到了许多人的关注以及最后一段Later,one of the rescuers made a metal cover for the well.On the cover he wrote,"To Jessica,with love from all of us."后来其中一位救援人员为这口井制了一个金属盖子.上面写道"送给杰西卡,我们所有人的爱伴随着你."可知杰西卡就像大家的孩子一样.故这篇短文的最恰当的题目是Everybody's Baby,故选C
看了 Atadaycarecent...的网友还看了以下:
复变函数中的欧拉公式定义域1、欧拉公式中e^(ix)=cosx+isinx,这里的X是只能取实数不 2020-04-26 …
A.根据释义,拼写单词.1.costingalotofmoneyx,p,s,i,e,e,e,n,v 2020-06-10 …
用以下英文宇母填在上a,a,a,a,a,a,b,e,e,d,e,e,e,e,e,e,f,g,g用以 2020-06-24 …
求下面函数的解释,看不懂function A = fun(W)[m,n] = size(W); e 2020-06-27 …
为之动容中为的读音是“wéi之动容”,还是“wèi之动容”呢?恩,我查字典上就有“深为(wéi)感 2020-07-14 …
下列常用词语中字音有错误的一组是A.偶然ǒu阿谀ēyǘ婀娜ēnuó扼要èB.冗长rǒng逶迤wēiy 2020-11-07 …
A.灵帷(wéi)吊唁(yàn)为难(nán)身膺重任(yīng)B.纵然(zòng)殉国(xùn) 2020-11-22 …
2-1设文法G[E]的产生式集为:EàE+T|E-T|TTàT*F|T/F|FFà(E)|i(1)给 2020-11-26 …
求英语高手把wise这w,i,s,e这四个字母拆开重组一个词,求英语高手把wise这w,i,s,e这 2020-11-28 …
求答一个英语的题目!从字母A到Z分别代表数字1,2,3,4,5,……,26.也就是说A=1,B=2, 2021-02-02 …