早教吧作业答案频道 -->英语-->
Sincethe1970s,scientistshavebeensearchingforwaystolinkthebrainwithcomputers.Brain-computerinterface(BCI)technologycouldhelppeoplewithdisabilitiestosendorderstomachines.Recently,tworesearchers,JoseMilanandMic
题目详情
Since the 1970s,scientists have been searching for ways to link the brain with computers.Brain-computer interface(BCI) technology could help people with disabilities to send orders to machines.
Recently,two researchers,Jose Milan and Michele Tavella from the Federal Polytechnic school in Lausanne,Switzerland,showed a small robotic wheelchair directed by a person's thoughts.
In the laboratory,Tavella operated the wheelchair just by thinking about moving his left or right hand.He could even talk as he watched the vehicle and guided it with his thoughts.
"Our brain has billions of nerve cells.These send signals through the spinal cord (脊髓)to the muscles to give us the ability to move.But spinal cord injuries or other cases can prevent these weak signals from reaching the muscles,"Tavella says."Our system allows disabled people to communicate with the outside world and also to control machines."
The researchers designed a special cap for the user.This cap picks up the signals from the scalp(头皮) and sends them to a computer.The computer interprets the signals and commands the robotic wheelchair.The wheelchair also has two cameras that identify objects in its path.They help the computer react to commands from the brain.
Prof.Milan,the team leader says his team has set two goals.One is testing with real patients,so as to prove that this is a technology they can benefit from.And the other is to guarantee that they can use the technology over long periods of time.
12.How did Tavella operate the wheelchair in the laboratory?___
A.By controlling his muscles.
B.By talking to the machine.
C.By moving his hand.
D.By using his mind.
13.Which of the following shows the path of the signals described in Paragraph 5?___
A.scalp→computer→cap→wheelchair
B.computer→cap→scalp→wheelchair
C.scalp→cap→computer→wheelchair
D.cap→computer→scalp→wheelchair
14.The team will test with real patients to___.
A.make profits from them
B.prove the technology useful to them
C.make them live longer
D.learn about their physical condition
15.Which of the following would be the best title for the text?___
A.Switzerland,the BCI Research Center
B.New Findings About How the Human Brain Works
C.BCI Could Mean More Freedom for the Disabled
D.Robotic Vehicles Could Help to Cure Brain Injuries.
Recently,two researchers,Jose Milan and Michele Tavella from the Federal Polytechnic school in Lausanne,Switzerland,showed a small robotic wheelchair directed by a person's thoughts.
In the laboratory,Tavella operated the wheelchair just by thinking about moving his left or right hand.He could even talk as he watched the vehicle and guided it with his thoughts.
"Our brain has billions of nerve cells.These send signals through the spinal cord (脊髓)to the muscles to give us the ability to move.But spinal cord injuries or other cases can prevent these weak signals from reaching the muscles,"Tavella says."Our system allows disabled people to communicate with the outside world and also to control machines."
The researchers designed a special cap for the user.This cap picks up the signals from the scalp(头皮) and sends them to a computer.The computer interprets the signals and commands the robotic wheelchair.The wheelchair also has two cameras that identify objects in its path.They help the computer react to commands from the brain.
Prof.Milan,the team leader says his team has set two goals.One is testing with real patients,so as to prove that this is a technology they can benefit from.And the other is to guarantee that they can use the technology over long periods of time.
12.How did Tavella operate the wheelchair in the laboratory?___
A.By controlling his muscles.
B.By talking to the machine.
C.By moving his hand.
D.By using his mind.
13.Which of the following shows the path of the signals described in Paragraph 5?___
A.scalp→computer→cap→wheelchair
B.computer→cap→scalp→wheelchair
C.scalp→cap→computer→wheelchair
D.cap→computer→scalp→wheelchair
14.The team will test with real patients to___.
A.make profits from them
B.prove the technology useful to them
C.make them live longer
D.learn about their physical condition
15.Which of the following would be the best title for the text?___
A.Switzerland,the BCI Research Center
B.New Findings About How the Human Brain Works
C.BCI Could Mean More Freedom for the Disabled
D.Robotic Vehicles Could Help to Cure Brain Injuries.
▼优质解答
答案和解析
12.D.细节理解题.根据第二段"Tavellaoperated the wheelchair just by thinking about moving his left or right band."可知Tavella是用他的头脑在实验室操作的轮椅.故选D.
13.C.细节理解题.根据第五段The researchersdesigned a special cap for the user.This head cover picks up the signals fromthe scalp(头皮) and sends them to a computer.Thecomputer interprets the signals and commands the motorized wheelchair.Thewheelchair also has two cameras that identify objects in its path.They helpthe computer react to commands from the brain可知信号的路径是头皮→帽→计算机→轮椅.故选C.
14.B.细节理解题.根据最后一段"to prove thatthis is a technology they can benefit from.",证明他们可以从中获得的好处.故选B.
15.C.主旨大意题.本文是新闻文体,因此要关注首段的中心,由首段的第二句话"Brain-computer interface(BCI) technology could help people withdisabilities send commands to machines."可知bci可能意味着残疾人更多的自由;故选C.
13.C.细节理解题.根据第五段The researchersdesigned a special cap for the user.This head cover picks up the signals fromthe scalp(头皮) and sends them to a computer.Thecomputer interprets the signals and commands the motorized wheelchair.Thewheelchair also has two cameras that identify objects in its path.They helpthe computer react to commands from the brain可知信号的路径是头皮→帽→计算机→轮椅.故选C.
14.B.细节理解题.根据最后一段"to prove thatthis is a technology they can benefit from.",证明他们可以从中获得的好处.故选B.
15.C.主旨大意题.本文是新闻文体,因此要关注首段的中心,由首段的第二句话"Brain-computer interface(BCI) technology could help people withdisabilities send commands to machines."可知bci可能意味着残疾人更多的自由;故选C.
看了 Sincethe1970s,...的网友还看了以下:
一道java编程题:有一矩阵:a b c d e f g h i j k l m n o p q 2020-04-06 …
已知A.B.C.D.E.F.G.H.I.J分别代表0-9中不同的数字切满足下等式1,E*E=HE: 2020-05-14 …
A.{A}{A,B,C,D,E}{A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,K}B.{F}{G}{H} 2020-05-26 …
A.{A}{A,B,C,D,E}{A,B,C,D,E,P,G,H,I,J,K}B.{F}{G}{H} 2020-05-26 …
这5道题用波兰式表达(1)A*(B-C)+T/(D+E)-F/(S*H)(2)A/(B*C(E+F 2020-07-08 …
python组合问题有一个二维数列list=[['a','b'],['c','d','e'],'f 2020-07-17 …
给出一棵树的逻辑结构T=(K,R),其中K={A,B,C,D,E,F,G,H,I,J}R={r}r 2020-07-22 …
各位帮我解一题九宫图用0到9的数字填进九宫图的A到IABCDEFGHI要求:A+B+C=D+E+F= 2020-11-02 …
A+B+C=84,D+E+F=111,H+I+J=138,A+D+H=124,B+E+I=148,C 2020-12-14 …
现在O和R两位裁判要把剩余的24个字母按照所含的音标分成五组,请你来帮帮他们吧!帮下忙!A,B,C, 2021-02-09 …