早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

You’reinadepartmentstoreandyouseetwofashionableyoungwomenlookingatasweater.Youlistentotheirconversation:“Ican’tbelieveit—aLorenzoBertolla!Theyarehardtofind.It’smuchcheaperthantheoneSaraboug

题目详情

You’re in a department store and you see two fashionable young women looking at a sweater. You listen to their conversation:

“I can’t believe it—a Lorenzo Bertolla! They are hard to find. It’s much cheaper than the one Sara bought in Rome.”

They leave and you go over to see this sweater. You’ve never heard of Lorenzo Bertolla but those girls looked really fashionable. They must know. So you buy it. You never realize that those young women are employees of an advertising agency. They are actually paid to go from store to store talking loudly about Lorenzo Bertolla clothes.

Every day we notice what people are wearing drinking and eating. If the person looks cool the product seems cool too. This is the secret of undercover marketing (秘密行销). Companies from Ford to Nike are starting to use it. It can reach people that don’t pay attention to traditional advertising. For example consumers between the age of 18 and 34. They have a lot of money to spend but they don’t believe ads.

So advertising agencies hire (雇佣) young actors to “perform” in bars and other places where young adults go. Some people might call this practice misleading but the marketing manager Jonathan Reseller calls it creative. “Look at traditional advertising. Its effectiveness is decreasing”

根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。

1.Why do the two fashionable young women make the conversation in the store?

A. Because they want to buy the clothes.

B. Because they are the owners of the store.

C. Because they want to draw other customers’ attention.

D. Because they are excited to find the clothes.

2.What is Lorenzo Bertolla?

A. The name of a clothing store.

B. The brand name of a sweater.

C. The name of a fashionable girl.

D. The name of an advertising agency.

3.The undercover marketing mainly aims at .

A. teenagers B. the old

C. young adults D. young women

4.According to the passage which sentence is wrong?

A. The two fashionable young women are hired by an advertising agency.

B. Some companies begin to use the undercover marketing.

C. The customers between 18 and 34 don’t believe the ads.

D. The undercover marketing is not as good as the traditional advertising.

5.What’s the passage mainly about?

A. Lorenzo Bertolla clothes.

B. Undercover marketing.

C. Traditional advertising.

D. Companies about Ford and Nike.

 

▼优质解答
答案和解析
1.C2.B3.C4.D5.B

分 析:
这篇文章主要讲了秘密行销。商场通常雇人来进行秘密行销,销售的主要对象是年轻的顾客。1.细节理解题。根据You never realize that those young women are employees of an advertising agency. They are actually paid to go from store to store talking loudly about Lorenzo Bertolla clothes你从未意识到这些年轻女性是一家广告公司的员工。他们实际是被雇佣来从商店到商店大声谈论洛伦佐衣服的。可知选C。2.细节理解题。根据“I can’t believe it—a Lorenzo Bertolla! They are hard to find. It’s much cheaper than the one Sara bought in Rome. “我不敢相信——洛伦佐!他们很难找到。这比在罗马的莎拉买的便宜得多。可知应选B。3.细节理解题。根据So advertising agencies hire (雇佣) young actors to “perform” in bars and other places where young adults go.故选C。4.细节理解题。根据文章最后一段没有表达秘密行销比传统的销售不好。可知故选D。5.归纳理解题。通过整篇文可知,这篇文主要讲了秘密行销。故选B。
考点:
故事类阅读。