早教吧作业答案频道 -->英语-->
Allovertheworld,librarieshavebeguntheHerculeantaskofmakingfaithfuldigitalcopiesofthebooks,imagesandrecordingsthatpreservetheintellectualeffortofhumankind.Forarmchairscholars,theworkpromisestobringsuchawealt
题目详情
All over the world, libraries have begun the Herculean task of making faithful digital copies of the books, images and recordings that preserve the intellectual effort of humankind. For armchair scholars, the work promises to bring such a wealth of information to the desktop that the present Internet may seem amateurish in retrospect. … Librarians see three clear benefits to going digital. First, it helps them preserve rare and fragile objects without denying access to those who wish to study them. The British Library, for example, holds the only medieval manuscript of Beowulf in London. Only qualified scholars were allowed to see it until Kevin S. Kiernan of the University of Kentucky scanned the manuscript with three different light sources (revealing detail not normally apparent to the naked eye) and put the images up on the Internet for anyone to peruse (阅览). Tokyo’s National Diet Library is similarly creating highly detailed digital photographs of 1,236 woodblock prints, scrolls and other materials it considers national treasures so that researchers can scrutinize them without handling the originals. A second benefit is convenience. Once books are converted to digital form, patrons can retrieve them in seconds rather than minutes. Several people can simultaneously read the same book or view the same picture. Clerks are spared the chore of reshelving. And libraries could conceivably use the Internet to land their virtual collections to those who are unable to visit in person. The third advantage of electronic copies is that they occupy millimeters of space on a magnetic disk rather than meters on a shelf. Expanding library buildings is increasingly costly. The University of California at Berkeley recently spent $46 million on an underground addition to house 1.5 million books – an average cost of $30 per volume. The price of disk storage, in contrast, has fallen to about $2 per 300-page publication and continues to drop. 小题1:The best title for this passage would be __________.
|
▼优质解答
答案和解析
小题1:B小题2:A小题3:C小题4:D 本文叙述的是图书馆数字化了之后对读者和管理员的好处。小题1:推理判断题 根据第一段可知,图书馆将会建立网上图书馆,这就意味着图书馆的数字化。小题2:推理判断题 文章...
看了 Allovertheworl...的网友还看了以下:
大学英语口试求对话200分!Language:Presently,thereisaChinese(M 2020-03-31 …
小学英语伦敦眼在括号里填上适当的介词:1.Theysaweverything()London()t 2020-04-08 …
英语中“像”和完成时的问题1.在英语中有很多词可以表示“像”的意思,比如like,as.如何区别? 2020-05-13 …
帮我造句用下面的词造句1、notonly……butalso2、beafraidof3、allkin 2020-05-14 …
EveryyearonApril22,EarthDayiscelebrated(庆祝)allove 2020-05-17 …
Allovertheworld,sportsfanscheerwhentheywatchtheir 2020-05-17 …
英语翻译WHOistheworld’smostfamousSouthKoreanrightnow? 2020-06-04 …
用visittravel填空急用I----Italyandstayedthereforamonth 2020-06-05 …
Allovertheworld,librarieshavebeguntheHerculeantas 2020-07-26 …
Allovertheworld,librarieshavebeguntheHerculeantas 2020-07-26 …