早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

Whatsonstage.comistheUK'sbiggestandbestonlineguidetotheperformingartsincludingtheatre,opera,classicalmusic,danceandsoon.◆TheLionKingMusical:ThestageadaptationoftheDisneyfilmtakenfromanoriginalAfricanstory

题目详情
Whatsonstage.com is the UK's biggest and best online guide to the performing arts including theatre,opera,classical music,dance and so on.
◆The Lion King
Musical:The stage adaptation of the Disney film taken from an original African story.A young lion grows up and learns that taking over the pride requires wisdom and maturity (成熟).
Place:Lyceum Theatre,Wellington Street,London
Telephone:0870 243 9000
Date:Friday,18Nov.2013
Ticket price:£37.5
◆Oliver
Musical:Dickens'story of a boy in a London workhouse and his adventures on the way to discovering his family.The songs include Food glorious food,You've got to pick a pocket or two,Who will buy this wonderful morning,I am reviewing the situation and Consider yourself at home.
Place:Theatre Royal,Catherine Street,London
Telephone:020 7494 5061
Date:Thursday,17Nov.2013
Ticket price:£25but now save 20%
◆Jersey Boys
Musical:It tells the story of Frankie Valli and the Four Seasons:the blue-collar kids from New Jersey formed a singing group and became famous.The musical features many of the group's popular songs such as Big girls don't cry,Oh,what a night and Can't take my eyes off you.
Place:Prince Edward Theatre,Old Compton Street,London
Telephone:0870 850 9191
Date:Saturday,19Nov.2013
Ticket price:£22.5
◆All's Well That Ends Well
Play:A romantic story.Helena,daughter of a poor physician,loves Bertram,son of a Countess (女伯爵).
Place:Shakespeare's Globe Theatre,Park Street,London
Telephone:020 7401 9919
Date:Sunday,20Nov.2013
Ticket price:£40.5
28.If Mary is available(有空)on Friday,which of the following should she call to buy a ticket?___
A.0870 850 9191                   B.020 7494 5061
C.0870 243 9000                   D.020 7401 9919
29.In the musical Jersey Boys,you will hear all of the following EXCEPT___.
A.Who will buy this wonderful morning
B.Can't take my eyes off you
C.Big girls don't cry
D.Oh,what a night
30.If you want to buy a ticket at a discount,you should go to___.
A.Shakespeare's Globe Theatre       B.Lyceum Theatre
C.Prince Edward Theatre              D.Theatre Royal
31.What is the main purpose of the text?___
A.To show the importance of Whatsonstage.com.
B.To give some information about the performing arts.
C.To introduce some famous English theatres.
D.To teach readers how to use the online guide.
▼优质解答
答案和解析
28.C  细节信息题.根据文章中"The Lion King"的资讯可知,这部音乐句的上演时间也是在"Date:Friday,18 Nov.2013"星期五,其电话为Telephone:0870 243 9000,故若是Mary在星期五有空,就可打电话 0870 243 9000买票去看这部剧.故选C.
29.A  细节理解题,根据the blue-collar kids from New Jersey formed a singing group and became famous.The musical features many of the group's popular songs such as Big girls don't cry,Oh,what a night and Can't take my eyes off you.可知在泽西男孩音乐剧中你不会听到"谁会买这美好的早晨",故选A.
30.D  细节信息题.根据文章中"Oliver"的资讯可知,Ticket price:£25 but now save 20%,Place:Theatre Royal,Catherine Street,London,该音乐剧票价为£25并且现在可以节省20% (即打八折),又根据其上映的地点Theatre Royal,故选D.
31.B  推理判断题.通读全文,可知Whatsonstage.com作为英国最大最好的表演艺术在线指南,给人们提供包括戏剧、歌剧、古典音乐、舞蹈等的最新资讯.文章节选了其中的一些信息;故本文介绍了几部音乐剧和舞台剧的上演信息,故选B.