早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

Spam(垃圾邮件)mailisafactofInternetlife.Someofitcarriesbadthings,butthemainproblemwithspamisthatitisunpleasantbecauseitfillsyourmailboxwithpointlessmessages.Mostemailprogramshavebuilt-infilters(

题目详情
Spam (垃圾邮件) mail is a fact of Internet life.Some of it carries bad things,but the main problem with spam is that it is unpleasant because it fills your mail box with pointless messages.
Most email programs have built-in filters (过滤器) that will discover unwanted messages and put them into a junk folder (垃圾文件夹).You can make the filter learn what you consider to be spam or block certain senders.
Avoid letting your email address appear on websites-spammers search the Internet for email addresses.Be careful who you give your email address to,and if you need to send out several copies of an email,use blind copy instead to cover the other people's addresses.
Delete (删除) spam emails without opening them.Signs of possible spam are bad spelling in email headers,strange sender addresses,or emails sent at unusual hours.If you do open a spam mail,never reply to it or click on any pictures it may have.
If you receive an unexpected email pretending (伪装) to come from your bank,credit card company or other suppliers,be very careful.If the email asks you to reply,don't do it!Instead,call up these places or visit their websites.
Consider setting up a second email address and keep one address for your personal use and another for your online communication.

44.What is the main problem with spam?___
A.It's everywhere.
B.It carries bad things.
C.It's unpleasant.
D.It fills one's mail box.
45.How many suggestions are there in the passage?___
A.Three.B.Four.C.Five.D.Six.
46.What should you do if you receive a spam email?___
A.Reply to it quickly.
B.Delete it at once.
C.Click its pictures.
D.Visit its website.
47.Which of the following is the writer's idea about spam emails?___
A.Be careful with them.
B.Don't be afraid of them.
C.Find interest in them.
D.Try to fight against them.
▼优质解答
答案和解析
44-47CCBA
44题答案:C考查细节理解,根据文中的but the main problem with spam is that it is unpleasant because it fills your mail box with pointless messages.但垃圾邮件的主要问题是它不令人愉快,因为它给你的邮箱里塞满了毫无意义的信息.,故答案是C.
45题答案:C细节理解题,根据文中的描述Most email programs have built-in filters;Avoid letting your email address appear on websites-spammers search the Internet for email addresses;Delete (删除) spam emails without opening them;Instead,call up these places or visit their websites.;Consider setting up a second email address and keep one address for your personal use and another for your online communication.一共是5个,故答案是C.
46题答案:B考查细节理解,根据文中的Delete (删除) spam emails without opening them.可知 删除垃圾邮件,没有打开它们.故答案是B.
47题答案:A考查主旨题,根据文中的整体理解,垃圾邮件要小心,故答案是A.