早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

Passage6(2015浙江温州,C)ThevillageofHenglywasgoingtohavetheBeanOlympicsItwasacompetitiontoseewhichkindofbranwouldgrowthefastestandthetallesl.Everybodywasexcited.Theycouldn’twaittoshowthei

题目详情

Passage 6 (2015 浙江温州,C)

       The village of Hengly was going to have the Bean Olympics It was a competition to see which kind of bran would grow the fastest and the tallesl.Everybody was excited. They couldn’t wait to show their best plants.

      Cassie knew clearly which bean she would choose for the competition for herfamily had planted a special  family bean' .It was a flat bean that her great-grandparents had brought from Sicily. Her grandmother planted the beans every year and served them at many meals. Cassie was sure they would be unbeatable beans.

      However the plan did not work out that way.Although Cassie bean plants looked healthy with beautiful purple flowers they did not grow as fast or climb as high as any of her neighbors'. These people chose beans from seed (种子) stores. Their beans had wonderful names like “ Rocket ” or “Top Crop ,? . One type was even named “King's Bean That was the bean Ivan planled and his plants climbed almost to the top of the fence. Cassie^ plants were just near the middle of the fence.

     On the day of the competition Cassie was disappointed that her beans were in last place han laughed at her beans and said she could win a prize for the slowest shortest bean.

     The organizer Mr. Williams handed out medals for the fastest- growing and the tallest bean plants.  Now there remains only one final test and it is jusl as important:the taste test."

     Mr. Williams cooked the beans from each competitor and chose five experienced villagers as judges (裁判) .

     Cassie was nervous. Would her family beans lose another time? 

     After the judges tasted the beans Mr.Williams counted the re?sults. “We have a winner”’ Mr. Williamg announced. “The judges all agree that Cassie's beans are the winner."

     Cassie grinned at this unexpected result. Many of her neighbors even Ivan asked for her seeds.They were all in favor of the good-tasting beans even though they didn't grow fast or very tall.

1. Cassie’s beans were from   .

   A. the organizer   B. seed stores

   C. her neighbors   D. her family 

2. Cassie won the prize for  .

  A. the tallest beans 

  B. the most delicious beans 

  C. the most beautiful beans 

  D. the fastest-growing beans 

3. What does the underlined word grinned probably mean in the pas?sage?

   A. smiled widely   B. left silently

   C. nodded quickly   D. sang sadly 

4. What is the topic of the passage?

 A. The experience of growing beans.

 B. The tallest bean in the competition.

 C. The history of a special family bean.

 D .The bean competition in Hengly Village.

▼优质解答
答案和解析
1. D 2. B 3. A 4. DPassage 6[语篇解读]本文是一篇记叙文,介绍了 Hengly村的一场种豆比赛。1. D细节理解题。根据短文第二段第一、二句可判断D项正确。2. B推理判断题。根据短文第五段和第八段可知B项正确。3. A词义猜测题。根据倒数第二段可知Cassie的豆子获胜,由此可 以推测出Cassie非常高兴,故选A项。4. D主旨大意题。根据对全文的理解,可以判定D选项正确。
看了 Passage6(2015浙...的网友还看了以下: