早教吧作业答案频道 -->英语-->
阅读理解.Thecommoncoldistheworld'smostwidespreadillness,whichisprobablywhytherearemoremythsaboutitthananyoftheotherillnesses.Themostwidespreadmistakeofallisthatcoldsarecausedbycold.Theyarenot.The
题目详情
阅读理解. |
The common cold is the world's most widespread illness,which is probably why there are more myths about it than any of the other illnesses. The most widespread mistake of all is that colds are caused by cold.They are not.They are caused by viruses passing on from person to person.You catch a cold by coming into contact,directly or indirectly,with someone who already has one.If cold causes colds,it would be reasonable to expect the Eskimos to suffer from them forever.But they do not.And in distant and isolated Arctic regions explorers have reposed being free from colds until coming into contact again with infected(感染的)people from the outside world by way of packages and mail dropped from airplanes. At the Common Cold Research Unit in England,volunteers took part in experiments in which they gave themselves to the discomforts of being cold and wet for long periods of time.After taking hot baths, they put on bathing suits,allowed themselves to be doused(浸入)with cold water,and then stood about dripping wet in drafty(通风的)room.Some wore wet socks all day while others exercised in the rain until close to complete tiredness.Not one of the volunteers came down with a cold unless a cold virus was actually dropped in his nose. If,then,cold and wet have nothing to do with catching colds,why are they more frequent in the winter?Despite the most pains--taking research,no one has yet found the answer.One explanation offered by scientists is that people are more likely to stay together indoors in cold weather than at other times,and this makes it easier for cold viruses to be passed on. No one has yet found a cure for the cold.There are drugs and pain suppressors(止痛片) such as aspirin,but all they do is to relieve the symptoms. |
1.The fact that the Eskimos don't suffer colds shows that _____. |
A.colds are really full of myths. B.viruses are the factors causing colds. C.colds are more serious than other illnesses. D.the idea that cold leads to colds doesn't stand up. |
2.The experiments mentioned in Paragraph 3 made it clear that _____. |
A.being doused with cold water did harm to one's body. B.taking hot baths made the volunteers easy to be tired. C.it was viruses not wet and cold that made people have colds. D.people who would like to exercise in the rain got colds more easily. |
3.According to the passage,colds are commonly seen in winter because _____. |
A.there is great difference between indoor and outdoor temperature. B.viruses can go into people's warm bodies more easily in winter. C.staying together indoors makes it easier for viruses to pass on. D.People are usually weak because of the extreme cold in winter |
4.The passage mainly discusses_____. |
A.the reason and the way people catch colds. B.the myths about colds. C.the experiments on colds. D.the continued spread of common colds. |
▼优质解答
答案和解析
1-4:DCCA |
看了 阅读理解.Thecommon...的网友还看了以下:
麻烦老师解答:阅读理解.阅读理解.①人类描述宇宙的精确程度突然之间变得令自身也感到吃惊不已.就在一 2020-05-15 …
求解答过程:阅读理解.阅读下阅读理解.阅读下面短文,并根据短文后的要求答题.(请注意问题后的词数要 2020-05-17 …
麻烦老师解答:阅读理解.阅阅读理解.阅读下面短文,把A-D四个句子填入文中空缺处,使短文内容完整、 2020-06-13 …
求解答过程:阅读理解.阅阅读理解.阅读短文,判断正误.正确的写(T),错误的写(F).MrJone 2020-06-13 …
阅读理解。读“磨脑子”的书书有许多种:有的明白晓畅,使人轻松愉悦,有的艰深晦涩,不易理解。能够提高 2020-07-06 …
这道题的解题过程是?阅读理解.阅阅读理解.阅读下面短文并回答问题,然后将答案写到答题卡相应的位置上( 2020-11-01 …
麻烦老师解答:阅读理解.阅阅读理解.阅读下面的短文和问题,根据短文内容,在相应题号后的横线上写下相关 2020-11-07 …
英语阅读生词解决办法.每天晚上坚持做2篇阅读理读,或完型.每篇文章大概300词左右每次做都大概10多 2020-11-22 …
有做考研英语阅读理解精读100篇的吗?有正在做或者做过新东方的考研英语阅读理解精读100篇系列(高分 2020-12-04 …
阅读理解。Thecommoncoldistheworld’smostwidespreadillnes 2020-12-20 …