早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

MorehaveheardoftheAmericanProm.Thisistheseniorstudents'schoolleavingparty.TheBritishnamefortheeventisaLeaver'sBallorLeaver'sDinner,althoughsomeUKschoolscallthemProms,too.InCanada,IrelandandAustraliatheterm

题目详情
More have heard of the American Prom.This is the senior students'school leaving party.The
British name for the event is a Leaver's Ball or Leaver's Dinner,although some UK schools call
them Proms,too.In Canada,Ireland and Australia the terms Grad or Formal are most common and in South Africa it is called a Matric Dance.
Some Matric Dances in South Africa still follows the old British traditions.Before the dance,pupils are given lessons in dancing.School leavers invite a partner to the dance.The girls have dresses especially made for the event.To save costs the dance is often held din the school hall.
American Proms have become elaborate(精心的)and expensive,complete with luxury hotel ballrooms(豪华的酒店舞厅),live bands and expensive prom dressed.They now include after-Prom activities that often extend into the early morning of the next day.
The Leaver's Ball in the UK is not so formal(正式).The girls also wear ball gowns and the boys suits.A dinner and disco will be held at a a local hotel.Each pupil buys a ticket and can go with a partner or just arrive with friends.

61.We learn from this passage that the Prom is a___.
A.test                   B.game                 C.party
62.In Australia,people call"Prom"___.
A.Leavers'Ball           B.Grad or Formal       C.Matric Dance
63.The most important activity in the Prom is___.
A.dancing                B.eating               C.meeting
64.The Matric Dance is often held in the___.
A.school hall            B.hotel ballroom       C.local restaurant
65.According to this passage,the event in___costs the most.
A.the United States      B.the UK               C.South Africa.
▼优质解答
答案和解析
61.C细节理解题.根据文中第一段原句More have heard of the American Prom.This is the senior students'school leaving party.可以得知,prom其实就是高中毕业生的舞会、聚会、派对、故选C.
62.B细节理解题.根据文中第一段原句In Canada,Ireland and Australia the terms Grad or Formal are most common可以得知,在加拿大、爱尔兰和澳大利亚称之为terms Grad or Formal.故选B.
63.A细节理解题.根据文中第二段原句Before the dance,pupils are given lessons in dancing.School leavers invite a partner to the dance.The girls have dresses especially made for the event.并结合全文可知,在派对之前,大家都会学习跳舞,毕业生也会邀请伙伴去跳舞,女孩子们甚至会特意为舞会制作的礼服.故选A.
64.A细节理解题.根据文中第二段原句To save costs the dance is often held din the school hall.可以得知,为了节省舞会的开支,舞会通常在学校大厅举办.故选A.
65.A细节理解题.根据文中倒数第二段原句American Proms have become elaborate(精心的)and expensive,complete with luxury hotel ballrooms(豪华的酒店舞厅),live bands and expensive prom dressed.可以得知,在美国,舞会会精神准备,并且昂贵.故选A.