早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

LiPengisagoodstudent.Onweekdayshegetsupatsixinthemorning.Hehasbreakfastathome.ThenhereadsEnglishfrom6:30to7:00.Hegoestoschoolatseven.Hehasfourclassesinthemorning.Hehaslunchatschool,butonSunda

题目详情
Li Peng is a good student.On weekdays he gets up at six in the morning.He has breakfast at home.Then he reads English from 6:30to 7:00.He goes to school at seven.He has four classes in the morning.He has lunch at school,but on Sundays he has lunch at home with his family.He has three classes in the afternoon.He leaves school at 5:00.He often has dinner at home.In the evening he sometimes watches TV.Sometimes he does his homework.He goes to bed at ten o'clock every night.
41.When does Li Peng get up on weekdays?___
A.At five thirty.
B.At six.
C.At six thirty.
D.At seven.
42.How long does it take Li Peng to read English after breakfast?___
A.6:30         
B.7:00       
C.an hour        
D.thirty minutes
43.Where does he have lunch on Sundays?___
A.At home                   
B.At school
C.In a store.
D.At his uncle's home
44.Does he sometimes watch TV in the evening?___
A.No,he doesn't.
B.No,he can't.
C.Yes,he does.              
D.I don't know
45.How many classes does Li Peng have every day?___
A.Six.
B.Seven.
C.Eight.
D.Nine.
▼优质解答
答案和解析
41.B细节理解题.根据第一段On weekdays he gets up at six in the morning可知平日里他在早上六点起床,故选B.
42.D细节理解题.根据第一段Then he reads English from 6:30to 7:00可知他6:30到 7:00读英语,故选D.
43.A细节理解题.根据but on Sundays he has lunch at home with his family可知他周日在家吃午饭,故选A.
44.C细节理解题.根据In the evening he sometimes watches TV可知晚上他有时看电视,故选C.
45.B细节理解题.根据He has four classes in the morning.He has three classes in the afternoon可知他一天有7节课,故选B.