早教吧作业答案频道 -->物理-->
TheGreenestSchoolinBritainThepupilsandteachersatFairfieldSchoolthinkit'sworthlookingaftertheenvironment!Thisiswhatthey'vebeendoing:GrowingvegetablesFairfieldSchoolpupilsstartedtheirownvegetablegarden.
题目详情
The Greenest School in Britain
The pupils and teachers at Fairfield School think it's worth looking after the environment! This is what they've been doing:Growing vegetables
Fairfield School pupils started their own vegetable garden. Both children and teachers plant and water the seeds(种子), then they pick the vegetables, which are used in school meals. Now they can all enjoy healthy food at lunchtime.“School dinners are tastier than ever before!”says one pupil.
Recycling
The Fairfield pupils don't just bring their books to school—they bring their rubbish too! There are recycling bins(回收箱) in the playground for cans, plastic bottles, batteries and paper. The teachers give a prize every month to the pupil who's tried the hardest to recycle.
Planting trees
“This used to be one of the least beautiful areas of the city with no green areas,”says the head teacher Lynne Johnson.“Now every child has planted their own tree, which he or she looks after during the week. They've made the view from the classroom more beautiful!”
Finding cleaner ways to get around
Everyone walks or cycles to Fairfield School! “When the roads are busy, it's faster to ride bikes than to go by car anyway,” says one pupil. Even the teachers don't use their cars.“We won't encourage our pupils to look after the environment if we don't do it ourselves!”says one teacher.
1. Every month the pupil who has done the best to recycle will ____ from the teachers.
2. Neither the ____nor the ____in Fairfield school go to school by car.
3. The pupils have made the view from the classroom more beautiful by ____.
4. From the passage we know that the teachers in this school set a good ____to the pupils in protecting the environment.
5. They use the vegetables which are ____and picked by themselves in school meals.
▼优质解答
答案和解析
【分析】1. 根据Recycling部分最后一句The teachers give a prize every month to the pupil who's tried the hardest to recycle.可知,在循环利用方面做的最好的学生会得到老师的奖励。\n2. 根据最后一段第一句Everyone walks or cycles to Fairfield School!可知,所有的老师和学生都步行或骑车去学校,而不开车。\n3. 根据Planting trees部分Now every child has planted their own tree...They've made the view from the classroom more beautiful!可知,学生们通过种树使景色变得更加美丽。by“通过”表示方式,后接动名词,故填planting trees。\n4. 通过文章可知,这所学校的老师在保护环境方面给学生树立了好榜样。set a good example to sb. 为某人树立好榜样。\n5. 根据Growing vegetables部分第二句Both children and teachers plant and water the seeds(种子), then they pick the vegetables, which are used in school meals.可知,学校餐厅用的蔬菜都是师生们亲手种植和采摘的。\n
看了 TheGreenestSch...的网友还看了以下:
阅读理解.TheGreenestSchoolinBritainThepupilsandteache 2020-07-22 …
阅读下面短文TheGreenestSchoolinBritainThepupilsandteach 2020-07-22 …
阅读下面短文TheGreenestSchoolinBritainThepupilsandteach 2020-07-22 …
TheGreenestSchoolinBritainThepupilsandteachersatF 2020-07-22 …
Howyou'vebeendoing? 2020-07-25 …
根据短文内容填写表格(所填内容可能是单词、短语或句子)ThepupilsandteachersatF 2020-11-03 …
根据短文内容填写表格(所填内容可能是单词、短语或句子)ThepupilsandteachersatF 2020-11-03 …