早教吧作业答案频道 -->英语-->
WeallknowthatTaiwanisconsideredastheTreasureIsland(宝岛)ofChina.Thescenerythereisverybeautiful.Recentlywehavebeenconnectedcloselyeachother.Severalmonthsago,agroupof19TaiwanesechildrenflewtoChengduinord
题目详情
We all know that Taiwan is considered as the Treasure Island(宝岛) of China.The scenery there is very beautiful.Recently we have been connected closely each other.
Several months ago,a group of 19Taiwanese children flew to Chengdu in order to begin a tour to study pandas.The middle school children were from Chiayi County in southwest Taiwan and were chosen because of their excellent performance at school.
During the visit,the children saw pandas up close.They were very excited to see so many pandas at the same time.The children also traveled to the Mount E'mei scenic area and me local schoolchildren.
At last,they said,"The pandas are very cute,and they are all happy,"They also said the children in Chengdu are very friendly to them,and they all like there.They hoped to visit Sichuan again.
根据短文内容,选择最佳答案.(共5小题,每小题2分,满分10分)
56.Taiwan is considered as a___ island.
A.valuable B.rich C.beautiful D.all above
57.Why did the group of 19Taiwanese children come to Chengdu?___
A.Because they came to study here.
B.Because they had never been here.
C.Because they flew here for a tour to study pandas.
D.Because they were form Chiayi County in southwest Taiwan.
58.The children had a good chance to visit Chengdu because___.
A.they were interested in it B.they did well at school
C.they were performing different roles D.they were not from the same county\
59.When they visited pandas,the children were quite excited___.
A.to see so many pandas at a time B.to climb the Mount E'mei
C.to see pandas D.to find pandas very cute
60.This passage mainly expresses that___.
A.the middle school students in Taiwan must learn about pandas
B.there is a good relationship between the two places
C.the children in Chengdu are very friendly
D.the students in Taiwan are excellent.
Several months ago,a group of 19Taiwanese children flew to Chengdu in order to begin a tour to study pandas.The middle school children were from Chiayi County in southwest Taiwan and were chosen because of their excellent performance at school.
During the visit,the children saw pandas up close.They were very excited to see so many pandas at the same time.The children also traveled to the Mount E'mei scenic area and me local schoolchildren.
At last,they said,"The pandas are very cute,and they are all happy,"They also said the children in Chengdu are very friendly to them,and they all like there.They hoped to visit Sichuan again.
根据短文内容,选择最佳答案.(共5小题,每小题2分,满分10分)
56.Taiwan is considered as a___ island.
A.valuable B.rich C.beautiful D.all above
57.Why did the group of 19Taiwanese children come to Chengdu?___
A.Because they came to study here.
B.Because they had never been here.
C.Because they flew here for a tour to study pandas.
D.Because they were form Chiayi County in southwest Taiwan.
58.The children had a good chance to visit Chengdu because___.
A.they were interested in it B.they did well at school
C.they were performing different roles D.they were not from the same county\
59.When they visited pandas,the children were quite excited___.
A.to see so many pandas at a time B.to climb the Mount E'mei
C.to see pandas D.to find pandas very cute
60.This passage mainly expresses that___.
A.the middle school students in Taiwan must learn about pandas
B.there is a good relationship between the two places
C.the children in Chengdu are very friendly
D.the students in Taiwan are excellent.
▼优质解答
答案和解析
56 B 细节理解题.由文章第一段We all know that Taiwan is considered as Treasure Island(宝岛)0f China.可知台湾被誉为中国的宝岛.故选B.
57 C 细节理解题.根据文中第二段Several months ago,a group of 19 Taiwanese children flew to Chengdu in order to begin a tour to study pandas.可知他们来的目的是研究中国的大熊猫.故选C.
58 B 细节理解题.根据文中第二段The middle school children were from Chiayi Country in southwest Taiwan and were chosen because of their excellent performance at school.可知因为他们在学校里表现得最好.故选B.
59 A 细节理解题.根据文中第三段They were excited to see so many pandas at the same time.可知当他们看到熊猫的时候,他们看起来相当的激动.故选A.
60 B 主旨大意题.通读全文得知这篇短文主要通过中国大陆的学生们和台湾的学生们一起在中国参观了大熊猫讲述了台湾和大陆的关系非常的友好.故选B.
57 C 细节理解题.根据文中第二段Several months ago,a group of 19 Taiwanese children flew to Chengdu in order to begin a tour to study pandas.可知他们来的目的是研究中国的大熊猫.故选C.
58 B 细节理解题.根据文中第二段The middle school children were from Chiayi Country in southwest Taiwan and were chosen because of their excellent performance at school.可知因为他们在学校里表现得最好.故选B.
59 A 细节理解题.根据文中第三段They were excited to see so many pandas at the same time.可知当他们看到熊猫的时候,他们看起来相当的激动.故选A.
60 B 主旨大意题.通读全文得知这篇短文主要通过中国大陆的学生们和台湾的学生们一起在中国参观了大熊猫讲述了台湾和大陆的关系非常的友好.故选B.
看了 WeallknowthatT...的网友还看了以下:
S J S Z T K D S M G Y C:W A N,Q B N G S N B Y G W 2020-04-06 …
已知函数f(x)=sin(π-wx)cos?wx(w>0)的最小周期为π(Ⅰ)求w的值(Ⅱ)将函数 2020-06-03 …
对于2X(g)⇌Y(g)的反应体系,在压强一定时,平衡体系中Y的质量分数w(Y)随温度的变化情况如 2020-06-12 …
设函数f(x)=(sinwx+coswx)平方+2cos平方wx(w>0)的最小正周期为2派/3. 2020-06-12 …
设函数f(x)=(sinwx+coswx)^2+2cos^2wx-2(w>0)的最小正周期为2π/ 2020-06-27 …
设函数f(x)=(sinwx+coswx)²+2cos²wx(w>0)的最小正周期为2π/3,求: 2020-06-27 …
谁能帮我组个英语单词①e、n、o、p、t、w、y②e③d、t、y④b、c、f、m、p、r、t、v⑤ 2020-07-29 …
数学老师进,最好用多种方法,将函数f(x)=2sin(wx-60度)(w>0)的图像向左平移180/ 2020-11-24 …
如x/y=a,w/v=b,h/g=c,a、b、c为自然数,(x+w+h)/(y+v+g)用a,b,c 2020-12-19 …
某温度下,对可逆反应2X(g)+Y(g)===Z(g)+W(s)为吸热反应则下列叙述正确的是A·加入 2020-12-25 …