早教吧作业答案频道 -->英语-->
In1857LouisPasteuracceptedapositionattheEcoleNormaleSuperieure,aprestigiousschoolinParis.There,hecontinuedtheresearchonfermentation(发酵)thathehadstartedearlier.Ultimately,hisresearchledtotheprocessofpa
题目详情
In 1857 Louis Pasteur accepted a position at the Ecole Normale Superieure,a prestigious school in Paris.There,he continued the research on fermentation(发酵) that he had started earlier.
Ultimately,his research led to the process of pasteurization(巴斯德氏杀菌法),which uses heat to kill harmful germs in a variety of food products.Later,Pasteur took on industry-related cases such as a disease affecting the silk industry.Beginning in 1865,Pasteur spent three years investigating the bacteria that were the culprits and developing ways to prevent their spread.
In 1866Pasteur lost two daughters to typhoid(伤寒)fever.Two years later he became partially paralyzed(瘫痪)as a result of grief and stress.But despite these difficulties,Pasteur pressed on to even greater accomplishments.
In the late 1870s,Pasteur began research in the emerging scientific field of immunization and developed a vaccine(疫苗) for the deadly disease rabies.Following this success,the Pasteur Institute was founded to support Pasteur's work.Pasteur headed the institute until his death in 1895.Since then,the institute has continued to grow.Today,the institute's headquarters in Paris contain over 130laboratories along with extensive teaching facilities and the institute's own medical center.Over the years,the institute has also extended through the establishment of around thirty research centers in other countries.At each one,researchers help local authorities monitor public health and provide medical treatment.
Unlike many research organizations,the Pasteur Institute is not government funded.Instead it relies on financial gifts that it receives from institutions and ordinary people.This insures the institute's independence and enables it to respond quickly when health needs arise.
31.Who does this article introduce?___
A.A modem philosopher. B.An international diplomat(外交官).
C.An important scientist D.A conservative politician.
32.What happened to Pasteur in the late 1860s?___
A.His sales decreased. B.His career ended.
C.His health suffered. D.His personality changed.
33.What did Pasteur focus his attention on in the 1870s?___
A.Contributing to French art and literature.
B.Designing products that people would buy.
C.Using his fortune to enjoy life in France.
D.Protecting people against a terrible illness.
34.What does the Pasteur Institute provide?___
A.Instruction. B.Entertainment.
C.Legal advice. D.Economic news.
35.According to this article,what do ordinary people do?___
A.Apply for jobs at the Pasteur Institute. B.Give money to the Pasteur Institute.
C.Tour the Pasteur Institute in Paris. D.Contact the Pasteur Institute for advice.
Ultimately,his research led to the process of pasteurization(巴斯德氏杀菌法),which uses heat to kill harmful germs in a variety of food products.Later,Pasteur took on industry-related cases such as a disease affecting the silk industry.Beginning in 1865,Pasteur spent three years investigating the bacteria that were the culprits and developing ways to prevent their spread.
In 1866Pasteur lost two daughters to typhoid(伤寒)fever.Two years later he became partially paralyzed(瘫痪)as a result of grief and stress.But despite these difficulties,Pasteur pressed on to even greater accomplishments.
In the late 1870s,Pasteur began research in the emerging scientific field of immunization and developed a vaccine(疫苗) for the deadly disease rabies.Following this success,the Pasteur Institute was founded to support Pasteur's work.Pasteur headed the institute until his death in 1895.Since then,the institute has continued to grow.Today,the institute's headquarters in Paris contain over 130laboratories along with extensive teaching facilities and the institute's own medical center.Over the years,the institute has also extended through the establishment of around thirty research centers in other countries.At each one,researchers help local authorities monitor public health and provide medical treatment.
Unlike many research organizations,the Pasteur Institute is not government funded.Instead it relies on financial gifts that it receives from institutions and ordinary people.This insures the institute's independence and enables it to respond quickly when health needs arise.
31.Who does this article introduce?___
A.A modem philosopher. B.An international diplomat(外交官).
C.An important scientist D.A conservative politician.
32.What happened to Pasteur in the late 1860s?___
A.His sales decreased. B.His career ended.
C.His health suffered. D.His personality changed.
33.What did Pasteur focus his attention on in the 1870s?___
A.Contributing to French art and literature.
B.Designing products that people would buy.
C.Using his fortune to enjoy life in France.
D.Protecting people against a terrible illness.
34.What does the Pasteur Institute provide?___
A.Instruction. B.Entertainment.
C.Legal advice. D.Economic news.
35.According to this article,what do ordinary people do?___
A.Apply for jobs at the Pasteur Institute. B.Give money to the Pasteur Institute.
C.Tour the Pasteur Institute in Paris. D.Contact the Pasteur Institute for advice.
▼优质解答
答案和解析
31.C 理解推断题.本文主要讲述了科学家巴斯德的一生及其重要的研究.故选C.
32.C 细节理解题.根据第三段Two years later he became partially paralyzed(瘫痪)as a result of grief and stress.可知在1860年代后期,由于悲伤和压力,巴斯德身体瘫痪了.故选C.
33.D 细节理解题.根据第四段In the late 1870s,Pasteur began research in the emerging scientific field of immunization and developed a vaccine(疫苗) for the deadly disease rabies.可知在19世纪70年代末期,巴斯德开始在新兴科学领域研究和开发致命的狂犬病的免疫疫苗.故选D.
34.A 理解推断题.根据第四段the institute's headquarters in Paris contain over 130laboratories along with extensive teaching facilities and the institute's own medical center.可知这所机构包含了丰富的教学设施和自己的医疗中心.由此可知,这所机构提供授课.故选A.
35.B 细节理解题.根据最后一段Instead it relies on financial gifts that it receives from institutions and ordinary people.可知普通人为这所机构提供了钱财.故选B.
32.C 细节理解题.根据第三段Two years later he became partially paralyzed(瘫痪)as a result of grief and stress.可知在1860年代后期,由于悲伤和压力,巴斯德身体瘫痪了.故选C.
33.D 细节理解题.根据第四段In the late 1870s,Pasteur began research in the emerging scientific field of immunization and developed a vaccine(疫苗) for the deadly disease rabies.可知在19世纪70年代末期,巴斯德开始在新兴科学领域研究和开发致命的狂犬病的免疫疫苗.故选D.
34.A 理解推断题.根据第四段the institute's headquarters in Paris contain over 130laboratories along with extensive teaching facilities and the institute's own medical center.可知这所机构包含了丰富的教学设施和自己的医疗中心.由此可知,这所机构提供授课.故选A.
35.B 细节理解题.根据最后一段Instead it relies on financial gifts that it receives from institutions and ordinary people.可知普通人为这所机构提供了钱财.故选B.
看了 In1857LouisPas...的网友还看了以下:
AA、B、C、D、E、F六种短周期元素,原子序数依次增大.A、E同主族,且E元素原子的核外电子数是 2020-04-08 …
了解汉语拼音的进来.汉语拼音方案规定,两个音节相连,只有当二个音节开头的音素是a,o,e时,才使用 2020-05-17 …
若只通过测定装置中C、D的增重来确定x,则装置按气流方向接口的连接顺序为()A.a→b→c→eB. 2020-05-17 …
A.O(e)B.O(e-1)C.O(e2)D.O(e+10) 2020-05-26 …
寻一句话或几句话中包含如下不同韵母的句子:第1组:a,o,e,i,u,v.第二组:ai,ao,an 2020-06-18 …
有A、B、C、D、E、F、G七种元素,除E为第四周期元素外其余均为短周期元素.A、E、G位于元素周 2020-07-08 …
设A,B均为n阶方阵,且满足AB=Θ(零矩阵),则必有()A.A=Θ或B=ΘB.A+B=ΘC.|A 2020-07-10 …
已知向量a≠e,|e|=1,对任意t∈R,恒有|a-te|≥|a-e|,则[]A.a⊥eB.a⊥(a 2020-11-02 …
某二倍体植物的开花时间有正常开花、早花和晚花三种表现,由促进和抑制两类基因控制.基因A促进开花,基因 2020-11-08 …
(2014•开封二模)输入a=ln0.8,b=e12,c=2-e,经过下列程序运算后,输出a,b的值 2020-11-12 …