早教吧作业答案频道 -->英语-->
Thewaywecookisimportant.Inmanycountries,thetwosourcesofheatusedforcookingarenaturalgasorelectricstoves.TheWorldHealthOrganization(WHO)warnsthatmillionsofpeoplearedyingeveryyearfromindoorairpollution.The
题目详情
The way we cook is important.In many countries,the two sources of heat used for cooking are natural gas or electric stoves.The World Health Organization(WHO) warns that millions of people are dying every year from indoor air pollution.The WHO finds that poor cooking,heating and lighting technologies are killing millions of people each year.
Indoor air pollution results from the use of dangerous fuels and cook stoves in the home.WHO officials say nearly three billion people are unable to use clean fuels and technologies for cooking,heating and lighting.And they say more than seven million people die from exposure to indoor or outdoor air pollution each year.Of that number,the WHO says about 4.3million people die from household air pollution given off by simple biomass(生物燃料)and coal stoves.
These findings show that the home use of poisonous fuels is to blame for many of these deaths.These fuels include wood,coal,animal waste and so on.Carlos Dora is Coordinator in the WHO's Department of Public Health,Environmental and Social Determinants of Health.He says people should not use unprocessed coal and kerosene(煤油)fuel indoors.He says opening a window or door to let out the harmful air will not correct the situation.It will only pollute the outdoors."New technologies and clean fuels can rid people of this problem."
The United Nations found that more than 95percent of families in sub-Saharan Africa depend on solid fuels for cooking.It says huge populations in India,China and Latin American countries,such as Guatemala and Peru,are also at risk.
Nigel Bruce is a professor of Public Health at the University of Liverpool.He says researchers are developing good stoves and other equipment to burn fuels in a more efficient way."There are already many technologies for clean fuels available now.An effective and reasonably low-cost ethanol(酒精)stove that is made by Dometic (a Sweden-based company)is now being tested out.Another interesting development is electric induction stoves."In India,you can buy an induction stove for about 8.And in Africa you can buy a solar lamp for less than
32.How is Paragraph 2mainly developed?___
A.By making classifications.B.By listing numbers.
C.By following time order.D.By describing a process.
33.According to Carlos Dora,what is the best solution to indoor air pollution?___
A.People should use an effective air cleaner.
B.People should use new technologies and clean fuels.
C.People should open a window or door to let out the harmful air.
D.People should prevent themselves from being exposed to harmful air..
34.What can we learn from the passage?___
A.Most of the deaths from indoor pollution are in developing countries.
B.Burning solid fuels can help limit indoor air pollution.
C.People can buy ethanol stoves made by Dometic in India.
D.There are already two technologies for clean fuels available for use.
35.Which would be the best title for the passage?___
A.The way we cook is changing.B.Cause of indoor air pollution.
C.The development of electric stoves.D.Indoor air pollution kills millions each year.
Indoor air pollution results from the use of dangerous fuels and cook stoves in the home.WHO officials say nearly three billion people are unable to use clean fuels and technologies for cooking,heating and lighting.And they say more than seven million people die from exposure to indoor or outdoor air pollution each year.Of that number,the WHO says about 4.3million people die from household air pollution given off by simple biomass(生物燃料)and coal stoves.
These findings show that the home use of poisonous fuels is to blame for many of these deaths.These fuels include wood,coal,animal waste and so on.Carlos Dora is Coordinator in the WHO's Department of Public Health,Environmental and Social Determinants of Health.He says people should not use unprocessed coal and kerosene(煤油)fuel indoors.He says opening a window or door to let out the harmful air will not correct the situation.It will only pollute the outdoors."New technologies and clean fuels can rid people of this problem."
The United Nations found that more than 95percent of families in sub-Saharan Africa depend on solid fuels for cooking.It says huge populations in India,China and Latin American countries,such as Guatemala and Peru,are also at risk.
Nigel Bruce is a professor of Public Health at the University of Liverpool.He says researchers are developing good stoves and other equipment to burn fuels in a more efficient way."There are already many technologies for clean fuels available now.An effective and reasonably low-cost ethanol(酒精)stove that is made by Dometic (a Sweden-based company)is now being tested out.Another interesting development is electric induction stoves."In India,you can buy an induction stove for about 8.And in Africa you can buy a solar lamp for less than
32.How is Paragraph 2mainly developed?___
A.By making classifications.B.By listing numbers.
C.By following time order.D.By describing a process.
33.According to Carlos Dora,what is the best solution to indoor air pollution?___
A.People should use an effective air cleaner.
B.People should use new technologies and clean fuels.
C.People should open a window or door to let out the harmful air.
D.People should prevent themselves from being exposed to harmful air..
34.What can we learn from the passage?___
A.Most of the deaths from indoor pollution are in developing countries.
B.Burning solid fuels can help limit indoor air pollution.
C.People can buy ethanol stoves made by Dometic in India.
D.There are already two technologies for clean fuels available for use.
35.Which would be the best title for the passage?___
A.The way we cook is changing.B.Cause of indoor air pollution.
C.The development of electric stoves.D.Indoor air pollution kills millions each year.
▼优质解答
答案和解析
32-35BBAD
32题答案:B考查细节推理,本文第二段主要是通过引用WHO的官员列出的一些列数据来展开,以此说明室内及室外的空气污染危害;故本题答案为B选项.
33题答案:B考查细节推理,根据文章第三段的He says people should not use unprocessed coal and kerosene(煤油)fuel indoors.他说人们不应该在室内使用原煤及煤油,可知本题答案为B选项.
34题答案:A考查细节推理,文章第四段的The United Nations found that more than 95percent of families in sub-Saharan Africa depend on solid fuels for cooking.It says huge populations in India,China and Latin American countries,such as Guatemala and Peru,are also at risk.联合国发现撒哈拉以南非洲95%的家庭使用固体燃料做饭.联合国还说印度、中国及拉丁美洲国家--诸如危地马拉和秘鲁--的大量人口也处于危险.以上提到的国家都是发展中国家,故可知本题答案为A选项.
35题答案:D考查细节推理,本文主要讲的是室内污染每年致死数以百万计的人;并且针对严重的室内污染研究者们研发出了更加有效的炊具以及许多清洁燃料的科技.故本题答案为D选项.
32题答案:B考查细节推理,本文第二段主要是通过引用WHO的官员列出的一些列数据来展开,以此说明室内及室外的空气污染危害;故本题答案为B选项.
33题答案:B考查细节推理,根据文章第三段的He says people should not use unprocessed coal and kerosene(煤油)fuel indoors.他说人们不应该在室内使用原煤及煤油,可知本题答案为B选项.
34题答案:A考查细节推理,文章第四段的The United Nations found that more than 95percent of families in sub-Saharan Africa depend on solid fuels for cooking.It says huge populations in India,China and Latin American countries,such as Guatemala and Peru,are also at risk.联合国发现撒哈拉以南非洲95%的家庭使用固体燃料做饭.联合国还说印度、中国及拉丁美洲国家--诸如危地马拉和秘鲁--的大量人口也处于危险.以上提到的国家都是发展中国家,故可知本题答案为A选项.
35题答案:D考查细节推理,本文主要讲的是室内污染每年致死数以百万计的人;并且针对严重的室内污染研究者们研发出了更加有效的炊具以及许多清洁燃料的科技.故本题答案为D选项.
看了 Thewaywecookis...的网友还看了以下:
mathematica解一元六次方程Solve[{b==f+a,c+d==b,f+g==d,40- 2020-05-16 …
A-F和X都是初中化学中常见的物质,其中A、C是无色气体,B、F是红色固体,a、b在高温下生成c和 2020-05-16 …
设一数列a,b,c,d,e,f,通过栈结构不可能不可能排成的顺序数列为()A)c,b,e,f,d, 2020-06-28 …
求光栅常数d一束具有两种波长a和d的平行光垂直照射到一衍射光栅上,测得波长a的第三极主极大衍射角和 2020-07-10 …
设随机变量X的密度函数为f(x),且f(-x)=f(x),F(x)是X的分布函数,则对任意实数a, 2020-07-21 …
已知函数f(x)是R上的增函数,对实数a,b,若a+b>0,则有()A.f(a)+f(b)>f(- 2020-08-01 …
EXCEL循环或计算问题。F=A+B+C+D+E。(A.B.C.D.E.F.均要大于零)E=A*10 2020-11-01 …
已知f(x)在R上是增函已知f(x)在R上是增函数,a,b∈R,且a+b≤0,则有[]A、f(a)+ 2020-12-08 …
求解多元一次不等式的编程47a-b-c-d-e-f-g>047b-a-c-d-e-f-g>023c- 2020-12-14 …
请问谁知道用matlab求解多元超越方程组的方法或思路或函数不?形如:a*(1+a+a^3+d+d^ 2020-12-14 …