早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

GoogmorningLadiesandgentleman.Mytopicis“”.Nowinthe21stcenturyadvertisingismoreandmoreimportantforpeople.Why?Ithinkitisbecausethroughadvertisingpeopleespeciallythebusinessmencanintrod

题目详情

Goog morning Ladies and gentleman. My topic is “________”.

Now in the 21 st century advertising is more and more important for people. Why? I think it is because through advertising people especially the businessmen can introduce their products to the people all over the world. Because of this many companies spend a lot of money on advertising. As we all know there are many advertisements which are very interesting and popular. For example Michael Jordan made an interesting advertisement for Nike. From this you can see how the companies make their products known to the world.

People can make a lot of money through advertising. It is known that many famous singers and movie stars make money in this way. However I don’t think this is a good way for them to make money because they are not the profe ssional advertisers especially those who advertise in medicine advertisements.

Nowadays advertising not only means making the products known but also means make ourselves known to people around us. Living today we have to make people believe in us if we want to do important jobs. But how can this be done? We should first let other people know our good side: the good habits and abilities we have. In short we should always remember to advertise ourselves to others. As I said before advertising is not only important for companies but also for everyone for all human beings. This is the most interesting thing about advertising.

1. The best topic to fill in the line in the first paragraph is “___________”.

A. The Importance of Advertising

B. Making Money through Advertising

C. Advertising Ourselves

D. Advice on Advertisements

2. This passage may be a (an) ____________.

A. advertisement B. story C. speech D. report

3. According to the passage which of the following is not right?

A. Many companies are willing to spend money on advertising.

B. Advertising can make some people rich.

C. People can introduce their products through advertisements.

D. Advertising in not necessary for anyone.

 

▼优质解答
答案和解析

1. A

2. C

3. D



分 析:
短文大 意: 在第二十一世纪,广告 人们越来越重要。为什么呢?这是因为通过广告,人们,尤其是商人,可以向全世界的人介绍自己的产品。因此,许多公司在广告上花费大量金钱。人们可以通过广告赚很多钱。 如今 广告不仅意味着 让产品闻名, 也意味着让 周围的人了解 自己。

1. 标题归纳 题。 读短文可知,本文主要介绍了做广告的重要性,所以选 A

2. 推理判断 题。根据 第一段Goog morning Ladies and gentleman. My topic is “________”.结合全文内容 知该选 C

3. 细节理解题。根据 短文 可知 广告能使人变富裕,能介绍自己的产品,许多公司愿意花钱做广告,所以 该选 D


考点:
日常生活类阅读。