早教吧作业答案频道 -->英语-->
Choosethebestanswer(根据短文内容,选择最恰当的答案)PubsareimportantpartofBritishlife,pops,formallypublichouses,arecommon,intowns,andvillages,inEngland.peopleusuallytalk,eat,drink,meettheirfrie
题目详情
Choose the best answer(根据短文内容,选择最恰当的答案)
Pubs are important part of British life,pops,formally public houses,are common,in towns,and villages,in England.people usually talk,eat,drink,meet their friends and relax there.You can order a soft drinks like orange juice,cola or coffee,but,many people go to pubs to have an,alcoholic drink,many types of alcoholic drinks,are available,but,the most popular drink his beer.
Traditional English beer comes in a variety,of local flavour years and is called draught beer,all draught beers are served from a hand pump,on the bar rather than in bottles or cans.Unlike American or other European bills,it is served cool but not cold,nowadays,a lot of English people,enjoy a European beer called lager(淡味啤酒).This is lighter,more refreshing(清新的)and is served cold,beer is sold,in pint or half into half-pint(A pint is just over half a liter).When you order a drink,ask for a pint,or a half of the beer you want to try.
There is no waiter service in an English pub,you go to the bar and place your order,to the bar staff,they will pour you drinks and pass them to you,they will then tell you how much to pay,you have to pay for your drinks there and then,after receiving your change,You can carry your drinks back to a table to enjoy,is usual for friends to take turns buying drinks for each other,this is not as,buying a round.
Pubs sell cheap food too.the choice of food ranges(涉及) from small bar snacks such as cripts,and peanuts,to three course meals,a popular meal during the summer months is a ploughman's lunch.this is a dish of bread,cheese or ham,and salad which is served cold.You will often,find a pub's menu,written on a blackboard,there may even be the daily specials for you,to try.
You must be at least eighteen years old to buy alcohol (含酒精的饮料)in England,children under fourteen years old I'm not usually allowed inside a pub,but families with children can sit outside in the garden,known as the beer garden,when the weather is warm,parents are allowed to buy soft drinks for their children.
Pubs are places where people go to enjoy themselves,people like to drink,eat,talk with friends and have a good time,if you go to an English pub you will get a true taste of English life.
69.Traditional English beer is___
A.Served slightly cold.
B.served in pint glasses only
C.Served by waiters.
D.Called larger
70.The bar staff___
A.Are called waiters.
B.expect you tip them
C.pour your drinks before you pay.
D.pour your drinks after you pay
71.If you"buy a round",you___.
A.pay for your drinks at the end of a meal.
B.taste a variety of beers.
C.share the cost of drinking with friends.
D.pay for your own drinks
72.Pub food___
A.is cheese or ham.
B.doesn't cost much money.
C.it called a"ba r snack".
D.is special English meal
73.Children___
A.are allowed in pubs
B.can not drink alcohol
C.must not eat pub food
D.must buy rounds of drinks
74.English pubs___
A.serve only alcoholic drinks.
B.ask for family only.
C.serve both food and drink.
D.are no longer common in.England.
Pubs are important part of British life,pops,formally public houses,are common,in towns,and villages,in England.people usually talk,eat,drink,meet their friends and relax there.You can order a soft drinks like orange juice,cola or coffee,but,many people go to pubs to have an,alcoholic drink,many types of alcoholic drinks,are available,but,the most popular drink his beer.
Traditional English beer comes in a variety,of local flavour years and is called draught beer,all draught beers are served from a hand pump,on the bar rather than in bottles or cans.Unlike American or other European bills,it is served cool but not cold,nowadays,a lot of English people,enjoy a European beer called lager(淡味啤酒).This is lighter,more refreshing(清新的)and is served cold,beer is sold,in pint or half into half-pint(A pint is just over half a liter).When you order a drink,ask for a pint,or a half of the beer you want to try.
There is no waiter service in an English pub,you go to the bar and place your order,to the bar staff,they will pour you drinks and pass them to you,they will then tell you how much to pay,you have to pay for your drinks there and then,after receiving your change,You can carry your drinks back to a table to enjoy,is usual for friends to take turns buying drinks for each other,this is not as,buying a round.
Pubs sell cheap food too.the choice of food ranges(涉及) from small bar snacks such as cripts,and peanuts,to three course meals,a popular meal during the summer months is a ploughman's lunch.this is a dish of bread,cheese or ham,and salad which is served cold.You will often,find a pub's menu,written on a blackboard,there may even be the daily specials for you,to try.
You must be at least eighteen years old to buy alcohol (含酒精的饮料)in England,children under fourteen years old I'm not usually allowed inside a pub,but families with children can sit outside in the garden,known as the beer garden,when the weather is warm,parents are allowed to buy soft drinks for their children.
Pubs are places where people go to enjoy themselves,people like to drink,eat,talk with friends and have a good time,if you go to an English pub you will get a true taste of English life.
69.Traditional English beer is___
A.Served slightly cold.
B.served in pint glasses only
C.Served by waiters.
D.Called larger
70.The bar staff___
A.Are called waiters.
B.expect you tip them
C.pour your drinks before you pay.
D.pour your drinks after you pay
71.If you"buy a round",you___.
A.pay for your drinks at the end of a meal.
B.taste a variety of beers.
C.share the cost of drinking with friends.
D.pay for your own drinks
72.Pub food___
A.is cheese or ham.
B.doesn't cost much money.
C.it called a"ba r snack".
D.is special English meal
73.Children___
A.are allowed in pubs
B.can not drink alcohol
C.must not eat pub food
D.must buy rounds of drinks
74.English pubs___
A.serve only alcoholic drinks.
B.ask for family only.
C.serve both food and drink.
D.are no longer common in.England.
▼优质解答
答案和解析
69:A.细节理解题.句意;传统的英国啤酒是怎么样的?根据:Unlike American or other European beers,it is served cool but not cold,和美国及其他欧洲啤酒不同,英国啤酒凉但是不冰.故选A.
70:C.细节理解题.句意:酒吧员工会怎样做.根据:They will pour your drinks and pass them to you.They will then tell you how much to pay.他们先满上你的杯子,递给你.然后告诉你要付多少钱.故选C.在你付钱之前就给你酒.
71.C:细节理解题.句意:如果你要买一轮的话,意味着什么?根据:It is usual for friends to take turns buying drinks for each other.This is known as'buying a round'.通常是由朋友轮流为彼此买酒喝,这叫做买一轮.故选C,和你的朋友分摊饮酒的花费.
72.B:细节理解题.句意:酒吧的食物是怎样的.根据:Pubs sell cheap food too.酒吧也销售便宜的食物,故选B,不需要花费太多..
73.B:细节理解题.句意:孩子们是怎样的?根据You must be at least 18 years old to buy alcohol(含酒精的饮料)in England.在英格兰你必须年满18才能喝酒,故选B孩子们不允许喝酒.
74:C.细节理解题.根据:You can order soft drinks like orange juice,cola or coffee,but many people go to pubs to have an alcoholic drink.你能点软饮料如橘子汁等,很多人会喝酒精饮品.Pubs sell cheap food too.酒吧也卖便宜食物,故选C.
70:C.细节理解题.句意:酒吧员工会怎样做.根据:They will pour your drinks and pass them to you.They will then tell you how much to pay.他们先满上你的杯子,递给你.然后告诉你要付多少钱.故选C.在你付钱之前就给你酒.
71.C:细节理解题.句意:如果你要买一轮的话,意味着什么?根据:It is usual for friends to take turns buying drinks for each other.This is known as'buying a round'.通常是由朋友轮流为彼此买酒喝,这叫做买一轮.故选C,和你的朋友分摊饮酒的花费.
72.B:细节理解题.句意:酒吧的食物是怎样的.根据:Pubs sell cheap food too.酒吧也销售便宜的食物,故选B,不需要花费太多..
73.B:细节理解题.句意:孩子们是怎样的?根据You must be at least 18 years old to buy alcohol(含酒精的饮料)in England.在英格兰你必须年满18才能喝酒,故选B孩子们不允许喝酒.
74:C.细节理解题.根据:You can order soft drinks like orange juice,cola or coffee,but many people go to pubs to have an alcoholic drink.你能点软饮料如橘子汁等,很多人会喝酒精饮品.Pubs sell cheap food too.酒吧也卖便宜食物,故选C.
看了 Choosethebesta...的网友还看了以下:
下列词语中,加点字的读音全都正确的一组是()A.沦丧(sànɡ)骸骨(hái)哄抢(hōnɡ)荷枪 2020-05-17 …
下列词语中加点字的读音,与所给注音全都相同的一项是()A.当dāng当地当然当时螳臂当车B.奔bè 2020-05-17 …
错排公式证明有一步看不懂错排公式为M(n)=n!(1/2!-1/3!+…..+(-1)^n/n!) 2020-06-11 …
下列各项中,加点字注音全错的一项是()A.嗥ɡāo叫汲xī水分娩mián封妻荫yīn子B.犯憷ch 2020-06-26 …
下列词语中注点的字,读音全部正确的一组是()A.褊(biǎn)小对峙(zhì)衣袂(mēi)螳臂当 2020-06-28 …
数列:等差数列{an}中,设Sn为其前n项和,且a1>0,S3=S11,则当n为多少时,Sn最大由 2020-07-14 …
信号与系统题目11.已知f1(n)=()nε(n),f2(n)=ε(n)-ε(n-3),令y(n) 2020-07-19 …
请在下列句子中选出字音有错误的一项A.粘贴niān安步当车dàng锐不可当dāng椎心泣血chuí纳 2020-10-30 …
下列各项中字音不正确的一项是:A.安步当(dàng)车弱不禁(jīn)风浑(hún)水摸鱼B.视(s 2020-12-02 …
一.下面加点字读音完全正确的一组是.A.当(dāng)心上当(dàng)当(dàng)天当(dāng 2020-12-03 …