早教吧作业答案频道 -->英语-->
阅读下面短文,并用英语回答问题(请注意每小题后面的词数要求).Rockclimbingisapopularhobbythatmanypeopleenjoydoing.Youcandoitindoorsonspecialwallsoroutdoorsonrealmountains.Therearemanyadvanta
题目详情
阅读下面短文,并用英语回答问题(请注意每小题后面的词数要求).
Rock climbing is a popular hobby that many people enjoy doing.You can do it indoors on special walls or outdoors on real mountains.There are many advantages of rock climbing-it is fun and it also helps people forget worries.
The most important equipment(设备)to have is good shoes.They need to be half a size smaller than your usual size.The next thing you need is a harness(保护带).This allows you to move freely,but will hold you up if you fall.It's important to know how to use your equipment.If you are a beginner,it's best to have lessons.A climber with experience can help you a lot in the beginning.
Rock climbing is very exciting for people of different ages.Climbers,however,must be careful not to pollute the environment.Sometimes rock climbers leave rubbish on the mountains where they climb.They should take it with them and throw it away.This will allow future climbers to enjoy a clean environment.
88.What advantages does rock climbing have?(不超过10个词)___
89.What equipment does a climber need?(不超过10个词)___
90.How can climbers help protect the environment while climbing?(不超过15个词)___.
Rock climbing is a popular hobby that many people enjoy doing.You can do it indoors on special walls or outdoors on real mountains.There are many advantages of rock climbing-it is fun and it also helps people forget worries.
The most important equipment(设备)to have is good shoes.They need to be half a size smaller than your usual size.The next thing you need is a harness(保护带).This allows you to move freely,but will hold you up if you fall.It's important to know how to use your equipment.If you are a beginner,it's best to have lessons.A climber with experience can help you a lot in the beginning.
Rock climbing is very exciting for people of different ages.Climbers,however,must be careful not to pollute the environment.Sometimes rock climbers leave rubbish on the mountains where they climb.They should take it with them and throw it away.This will allow future climbers to enjoy a clean environment.
88.What advantages does rock climbing have?(不超过10个词)___
89.What equipment does a climber need?(不超过10个词)___
90.How can climbers help protect the environment while climbing?(不超过15个词)___.
▼优质解答
答案和解析
88.It is fun and it also helps people forget worries.细节理解题.文章第一段说There are many advantages of rock climbing-it is fun and it also helps people forget worries可知攀岩的好处是好玩,还可以帮助人们忘记恐惧.
89.Good shoes and a harness.细节理解题.文章第二段说The most important equipment(设备)to have is good shoes.They need to be half a size smaller than your usual size.The next thing you need is a harness(保护带)攀岩要带的设备是好鞋子和保护带.
90.They should take the rubbish with them and throw it away.细节理解题.文章第三段说Sometimes rock climbers leave rubbish on the mountains where they climb.They should take it with them and throw it away有时一些攀岩者乱丢垃圾,我们要把垃圾带走扔掉,以便保护环境.
89.Good shoes and a harness.细节理解题.文章第二段说The most important equipment(设备)to have is good shoes.They need to be half a size smaller than your usual size.The next thing you need is a harness(保护带)攀岩要带的设备是好鞋子和保护带.
90.They should take the rubbish with them and throw it away.细节理解题.文章第三段说Sometimes rock climbers leave rubbish on the mountains where they climb.They should take it with them and throw it away有时一些攀岩者乱丢垃圾,我们要把垃圾带走扔掉,以便保护环境.
看了 阅读下面短文,并用英语回答问...的网友还看了以下:
0.1ml/L氢氧化钠溶液100ml与0.15mol/L盐酸100ml完全混合后氯化钠的物质的量的 2020-04-27 …
用a s k o l t o 组成一个英文单词 快 2020-05-16 …
V,D,E,E,E,L,L,L,L,O,O,O,R,R,S,S把所给的字母填入方格中,使横向,纵向 2020-06-06 …
D,E,E,E,L,L,L,L,O,O,O,R,R,S,S,V把所给的字母填入方格中,使横向,纵向 2020-06-06 …
如图,点A在y轴上,点B在x轴上,且OA=OB=1,经过原点O的直线l交线段AB于点C,过C作OC 2020-06-15 …
如果O+O=U+U+U,O+Z=U+U+U+U,那么Z+Z+U=()个O.如果设U=6,那么O=( 2020-06-18 …
如图,在△ABC中,AD是中线,O为AD上的中点,直线l过o点,过A,B,C三点分别作直线L的垂线 2020-06-22 …
l.下列词语中注音有两处错误的一项是()A.糜先生(mí)广漠(mò)捞着(lāo)嬉戏(Xī)B 2020-07-01 …
如图所示,长为L的轻杆一端连着质量为m的小球,另一端用活动铰链固接于水平地面上的O点,初始时小球静 2020-07-08 …
(2012•泰州)如图,已知直线l与⊙O相离,OA⊥l于点A,OA=5.OA与⊙O相交于点P,AB 2020-07-26 …