早教吧作业答案频道 -->英语-->
Itwasahotsummerdaythatfoundmerunningdownthestreetwithadollarinmysweatyhand.ThecloserIgottoSam&Joe'sStationeryStore,themoreexcitedIwas.Afterall,adollarwasatidysumforan11-year-oldboyin1961.Out
题目详情
It was a hot summer day that found me running down the street with a dollar in my sweaty hand.The closer I got to Sam & Joe's Stationery Store,the more excited I was.After all,a dollar was a tidy sum for an 11-year-old boy in 1961.
Out of breath,I swung open the door and got a blast of cold air that instantly cooled me off.I was in a place of pure happiness.Sam & Joe's had it all一books,candy,toys,baseball cards,puzzles and games.Iwent directly to the bar and ordered a bottle of soda.There I sat,considering my next move.
Books always came first.I picked out five titles.Next came the candy,rows and rows of it.I chose ive candy bars,which brought my total to 25cents.Then a bottle of cold orange juice,a bag of chips and a pack of Ted Williams baseball cards.After paying the clerk,I still had 5cents.
I hurried directly to my backyard,where an apple tree patiently waited for me.There,sitting in the shade against its strong trunk,I read my books,ate my candy and drank my orange juice.
As I sat in my own personal heaven,I started thinking about having more.That's when a fantastic life-changing idea popped into head:If I could get more money,I could buy more books l liked,buy anything I wanted.That's how it all started.
56.How did the boy fell on his way to Sam & Joe’s?(no more than 5words)
___.
57.What does”a tidy sum”mean in Paragraph 1?(no more than 5words)___.
58.What did the boy consider doing first after he ordered soda?(no more than 5words)___.
59.What did the boy do while reading?(no more than 5words)___.
60.Where was the boy’s”personal heaven”?(no more than 9words)___.
Out of breath,I swung open the door and got a blast of cold air that instantly cooled me off.I was in a place of pure happiness.Sam & Joe's had it all一books,candy,toys,baseball cards,puzzles and games.Iwent directly to the bar and ordered a bottle of soda.There I sat,considering my next move.
Books always came first.I picked out five titles.Next came the candy,rows and rows of it.I chose ive candy bars,which brought my total to 25cents.Then a bottle of cold orange juice,a bag of chips and a pack of Ted Williams baseball cards.After paying the clerk,I still had 5cents.
I hurried directly to my backyard,where an apple tree patiently waited for me.There,sitting in the shade against its strong trunk,I read my books,ate my candy and drank my orange juice.
As I sat in my own personal heaven,I started thinking about having more.That's when a fantastic life-changing idea popped into head:If I could get more money,I could buy more books l liked,buy anything I wanted.That's how it all started.
56.How did the boy fell on his way to Sam & Joe’s?(no more than 5words)
___.
57.What does”a tidy sum”mean in Paragraph 1?(no more than 5words)___.
58.What did the boy consider doing first after he ordered soda?(no more than 5words)___.
59.What did the boy do while reading?(no more than 5words)___.
60.Where was the boy’s”personal heaven”?(no more than 9words)___.
▼优质解答
答案和解析
56.He felt excited. 细节理解题.根据文章第一段中的“The closer I got to Sam & Joe's Stationery Store,the more excited I was.”可知男孩感到非常兴奋.
57.Much/A lot of money.词义猜测题.根据下文内容可知,小男孩买了很多东西,以及上文中的“excited”可推断“a tidy sum”是“一大笔钱”.
58.He considered buying books.细节理解题.根据文章第三段中的“Books always came first.”可知小男孩首先考虑买书.
59.He ate and drank.细节理解题.根据文章倒数第二段中的“I read my books,ate my candy and drank my orange juice”可知,小男孩边看书边吃东西喝饮料.
60.It was under the apple tree in the backyard.推理判断题.根据上文中的“I hurried directly to my backyard,where an apple tree patiently waited for me.There,sitting in the shade against its strong trunk,I read my books,ate my candy and drank my orange juice.”可知小男孩的天堂就是后院的苹果树下.
57.Much/A lot of money.词义猜测题.根据下文内容可知,小男孩买了很多东西,以及上文中的“excited”可推断“a tidy sum”是“一大笔钱”.
58.He considered buying books.细节理解题.根据文章第三段中的“Books always came first.”可知小男孩首先考虑买书.
59.He ate and drank.细节理解题.根据文章倒数第二段中的“I read my books,ate my candy and drank my orange juice”可知,小男孩边看书边吃东西喝饮料.
60.It was under the apple tree in the backyard.推理判断题.根据上文中的“I hurried directly to my backyard,where an apple tree patiently waited for me.There,sitting in the shade against its strong trunk,I read my books,ate my candy and drank my orange juice.”可知小男孩的天堂就是后院的苹果树下.
看了 Itwasahotsumme...的网友还看了以下:
Y-() R-() N-()W-() S-( 0 D-() T-()每个()里填一样的字母填什么字 2020-05-16 …
交点圆锥曲线问题,哥哥姐姐们帮帮忙,集合M={(x,y)|x^2+(y-a)^2=1,x∈R,y∈ 2020-05-23 …
请用a,f,t,e,r,n,o,o,n,组成20个单词求大神帮助 2020-06-03 …
1.已知全集U={(x,y)|x∈R,y∈R},M={(x,y)|y-1/x+2,x∈R,y∈R} 2020-06-03 …
纵横字谜之英语暑假作业题(s)(o)(r)(r)(n)(g)(r)(e))(a)(k)(k)(e) 2020-06-06 …
关于线性代数与几何分析的问题,请大家帮下忙~设A(-R^n*n,在欧氏空间R^n中,证明:=,其中 2020-06-27 …
我能根据语境,看拼音写词语。班长小东yìrán()决定带着小林顺着xiǎoxiàng()往前走,寻 2020-07-01 …
下列字词读音全对的一组是()A.迤逦(yǐ)濯淖(nào)曩者(rǎng)命途多舛(chuǎn)B 2020-07-10 …
下列各项中字音不正确的一项是:()A.轧(zhá)钢倾轧(yà)殷(yīn)实B.殷(yān)红趿( 2020-11-07 …
A、纳罕(hǎn)冉冉(rǎn)柚子(yóu)头晕目眩(xuàn)B、迂回(yú)伫(chù)立颤抖 2021-01-01 …