早教吧作业答案频道 -->英语-->
Nothingmakesushappierthanourfamiliesandlovedones,anewstudyshows,andface-to-facetimemakesushappierthanonthenet.ThestudywascalledtheHappinessTest.Itstudied12countriesacrosstheworldandbetween500to800peopleper
题目详情
Nothing makes us happier than our families and loved ones,a new study shows,and face-to-face time makes us happier than on the net.
The study was called the Happiness Test.It studied 12countries across the world and between 500to 800people per country.
Almost two-fifths said being with their loved ones after work was the happiest time.More than 20percent said they were happiest when eating with their families.Only 5percent said they were happiest when talking with friends online.And 8percent said the first call of the day made them joyful.
Families and partners were the biggest happiness for almost 80percent of those in the test.Friends were next at 15percent.The study also showed wealth was not a key to happiness.Instead,real happiness depended on our connecting with people who we love.
Hugs and food also made a lot of people happy,especially in Britain and Russia,where almost a third of people said they were happy about hugs and food.
Of course,different people have different feelings about happiness.However,it is important for everybody to know what happiness is indeed.Those who don't know will go far away from it.
46.The Happiness Test is made in order to find___.
A.what makes people feel happy
B.what people want online
C.why people like making friends
D.how people can live alone
47.How many people took part in the test?___
A.About one thousand.
B.Less than eight hundred.
C.Nearly ten thousand.
D.Over a million.
48.Which is TRUE about the Internet according to the test?___
A.It is a key to happiness in modern society.
B.It can give us more than families can.
C.It cannot take the place of talking face to face.
D.It forces all people to learn talking on line.
49.Which is the right picture for the people in the test?___

Those who think friends as the biggest happiness
The others in the test
50.What is the best title of the passage?___
A.Happiness on the Internet
B.How to live happily with families
C.How to connect with loved ones
D.What real happiness depends on.
The study was called the Happiness Test.It studied 12countries across the world and between 500to 800people per country.
Almost two-fifths said being with their loved ones after work was the happiest time.More than 20percent said they were happiest when eating with their families.Only 5percent said they were happiest when talking with friends online.And 8percent said the first call of the day made them joyful.
Families and partners were the biggest happiness for almost 80percent of those in the test.Friends were next at 15percent.The study also showed wealth was not a key to happiness.Instead,real happiness depended on our connecting with people who we love.
Hugs and food also made a lot of people happy,especially in Britain and Russia,where almost a third of people said they were happy about hugs and food.
Of course,different people have different feelings about happiness.However,it is important for everybody to know what happiness is indeed.Those who don't know will go far away from it.
46.The Happiness Test is made in order to find___.
A.what makes people feel happy
B.what people want online
C.why people like making friends
D.how people can live alone
47.How many people took part in the test?___
A.About one thousand.
B.Less than eight hundred.
C.Nearly ten thousand.
D.Over a million.
48.Which is TRUE about the Internet according to the test?___
A.It is a key to happiness in modern society.
B.It can give us more than families can.
C.It cannot take the place of talking face to face.
D.It forces all people to learn talking on line.
49.Which is the right picture for the people in the test?___



50.What is the best title of the passage?___
A.Happiness on the Internet
B.How to live happily with families
C.How to connect with loved ones
D.What real happiness depends on.
▼优质解答
答案和解析
答案:46.A 细节推理题.根据第一、二行句子a new study shows,and face-to-face time makes us happier than on the net.The study was called the Happiness Test.It studied 12countries across the world and between 500to 800people per country.一项新的研究表明,面对面的时间让我们比网上快乐.这项研究被称为幸福的测试,它研究了12个国家和世界每个国家的500至800人,可知幸福测试是为了找到什么使人们感到快乐.故选A.
47.C 细节推理题.根据第二行句子It studied 12countries across the world and between 500to 800people per country.它研究了12个国家和世界每个国家的500至800人,可知12乘以800等9600.大约一万人.故选C.
48.C 细节判断题.根据第三行句子Almost two-fifths said being with their loved ones after work was the happiest time.More than 20percent said they were happiest when eating with their families.Only 5percent said they were happiest when talking with friends online.几乎有五分之二的人说下班后是最快乐的时间.超过20%说他们和家人一起吃饭最快乐.只有5%的人说在网上与朋友聊天时是幸福的.可知面对面交流不能被代替.故选C.
49.A 细节理解题.根据第三行句子Only 5percent said they were happiest when talking with friends online.只有5%的人说在网上与朋友聊天时是幸福的.可知根据选项占得最少的只有5%.故选A.
50.D 主旨归纳题.根据整篇文章内容及其第五、六行句子The study also showed wealth was not a key to happiness.Instead,real happiness depended on our connecting with people who we love.研究也表明,财富并不是幸福的关键.相反,真正的幸福取决于我们与我们爱的人的联系.可知短文告诉我们真正的快乐取决于什么.故选D.
47.C 细节推理题.根据第二行句子It studied 12countries across the world and between 500to 800people per country.它研究了12个国家和世界每个国家的500至800人,可知12乘以800等9600.大约一万人.故选C.
48.C 细节判断题.根据第三行句子Almost two-fifths said being with their loved ones after work was the happiest time.More than 20percent said they were happiest when eating with their families.Only 5percent said they were happiest when talking with friends online.几乎有五分之二的人说下班后是最快乐的时间.超过20%说他们和家人一起吃饭最快乐.只有5%的人说在网上与朋友聊天时是幸福的.可知面对面交流不能被代替.故选C.
49.A 细节理解题.根据第三行句子Only 5percent said they were happiest when talking with friends online.只有5%的人说在网上与朋友聊天时是幸福的.可知根据选项占得最少的只有5%.故选A.
50.D 主旨归纳题.根据整篇文章内容及其第五、六行句子The study also showed wealth was not a key to happiness.Instead,real happiness depended on our connecting with people who we love.研究也表明,财富并不是幸福的关键.相反,真正的幸福取决于我们与我们爱的人的联系.可知短文告诉我们真正的快乐取决于什么.故选D.
看了 Nothingmakesus...的网友还看了以下:
排列字母 组成单词 写出中文意思u s n e r e d s t n i t 2020-05-14 …
关于量子力学的用角动量量子化J=n*(hbar)推rn和En的过程中:圆轨道给出mv^2/r=e^ 2020-05-15 …
怎样使用matlab解下面的代数方程?急.syms a b c d e;2*b^2=a^2+c^2 2020-05-16 …
r e r d a a e r d m组成一个什么单词 2020-05-16 …
在关系模式R(D,E,G)中,存在函数依赖关系{E→D,(D,G)→E},则候选码为________ 2020-05-23 …
在关系模式R(D,E,G)中,存在函数依赖关系{E→D,(D,G)→E},则候选码为【】。 2020-05-23 …
纵横字谜之英语暑假作业题(s)(o)(r)(r)(n)(g)(r)(e))(a)(k)(k)(e) 2020-06-06 …
设给定关系模式R(U,F)其中U={A,B,C,D,E},F={A→D,E→D,D→B,BC→D, 2020-07-01 …
对的打对错的打错gowithuslikecollectdollsturntoleftonfootgo 2020-11-01 …
数据库:关系模式R(A,B,C,D,E)...函数依赖F={A-D,E-D,D-B,BC-D,CD- 2020-12-08 …