早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

LillwasaFrenchgirlwhomovedtoAmericawithherfamily.Shedroppedoutofschoolattheageof16.Shehadtoworktosupport(供养、养活)thefamily.HerEnglishwasverypoor.Shedidn'thavetheconfidence(自信)toknockonthe

题目详情
  Lill was a French girl who moved to America with her family. She dropped out of school at the age of 16. She had to work to support (供养、养活) the family. Her English was very poor. She didn't have the confidence (自信) to knock on the door of a company to ask for a job.
  One day, Lill saw a sign at a company. “Help wanted.” the sign said. She walked up to the office and knocked on the door. She was met by the office manager, Margaret Costello. In her broken English, Lill told her she was interested in the secretarial position (秘书职位) , and said that she was 19. Margaret knew something wasn't right, but decided to give the girl a chance.
  Margaret sat her down at a typewriter and said, “Lill, let's see how good you really are.” She let Lill type a single letter, and then left. Lill looked at the clock and saw that it was 11:40 a.m. Everyone would leave for lunch at noon. She thought that she could slip away (溜走) in the crowd then. But she thought she should at least try the letter.
  On her first try, she got through one line. It had five words, and she made four mistakes. She pulled the paper out and threw it away. The clock now showed 11:45.
  On her second try, Lill got through a full paragraph, but still made many mistakes. Again she pulled out the paper, threw it out and started over. This time she completed the letter, but there were still many mistakes. She looked at the clock: 11:55.
  Just then, Margaret walked in. She read the letter and then said, “Lill, you did a good job.” Lill was surprised. With those simple words of encouragement (鼓励) , her confidence began to grow. She thought, “Well, if she thinks it's good, then it must be good. I think I'll stay!”
  Lill did stay at the company for 51 years, and through Two World Wars—all because someone gave a shy and uncertain young girl the gift of self-confidence when she knocked on the door.
Lill dropped out of school at the age of 16. Here “dropped out of school” means ________.
Lill walked up to the office in order to ________ one day.
Margaret Costello ________.
Lill pulled the paper out and threw it away ________.
Lill's confidence began to grow ________.
Which of the following is Not True?
Which is the best title for this passage?
▼优质解答
答案和解析
【分析】1. 由第一段第三句She had to work to support the family.可知她辍学了,故选B。
2. 由第二段倒数第二句...Lill told her she was interested in the secretarial position...可知Lill进办公室是为了找一份工作。
3. 由第三段第二句She let Lill type a single letter, and then left.可知选A。
4. 由第四段最后一句She pulled the paper out and threw it away. The clock now showed 11:45.可知选B。
5. 由第六段倒数第二句With those simple words of encouragement (鼓励) , her confidence began to grow.可知选D。
6. 由第三段最后一句But she thought she should at least try the letter.可知A正确;由第五段倒数第二句...but there were still many mistakes.可知B正确;由第二段第五句In her broken English可知C错误;由第二段最后一句...but decided to give the girl a chance.可知D正确。
7. 由文章最后一句...the gift of self-confidence when she knocked on the door.可知选C。