早教吧作业答案频道 -->英语-->
谁会这道题:阅读理解.Mr阅读理解.Mrs.Smithoftenfeltlonelywhenherhusbandwenttowork.Theroomwassmallandittookheronlyhalfanhourtotidyit.Shecouldn'tgetupearlyinthemorning,soMr.Smithhadtocookbreakfas
题目详情
谁会这道题:阅读理解.Mr
阅读理解. Mrs.Smith often felt lonely when her husband went to work.The room was small and it took her only half an hour to tidy it.She couldn't get up early in the morning,so Mr.Smith had to cook breakfast himself.She usually had some bread and milk for lunch and only cooked spper for herself and her husband.They had no television.Mr.Smith always went to bed at nine. It was a winter morning.The sun was shining and it was warmer outside than it in the room.The woman sat on the step of a shop,100-king at the busy traffic. At that moment a man with a map in his hand was coming towards her. "Excuse me,madam," said the man."Could you tell me how to get to the nearest hospital,please?" Mrs.Smith looked at him up and down."He seems to be a farmer," the woman said to herself. "Let me play a joke on him." Then she turned to him and said,"Lie down in the middle of the street and you'll soon be sent to a hospital." "Please set an example to me,then," said the man. She had to tell the way to him and then she said,"I think you have been in a city for the first time. It's much more beautiful than the field.Is that right?" "Yes,madam," said the farmer with a smile "But I think it was built on the field!" 1.Mr.Smith always went to bed at nine because _____.. A.he was in poor health B.he had nothing to do in the evening C.there was no lamp in the room D.he was very tired in the daytime 2.Mrs.Smith sat on the step to _____.. A.look at the traffic B.buy some cheap things in the shop C.wait for her husband D.bathe (沐浴) in the sunlight 3.The woman thought _____,so she was going to laugh at him. A.the man was poor B.the man would ask her the way . C.the man was a traveler D.the man came from a village 4.Which of the following is TRUE? A.Mrs.Smith smiled at the farmer. B.Mrs. Smith got the farmer into trouble. C.rhe farmer cleverly answered the woman. D.The farmer didn't know how to answer the woman. 5.Why did the woman say "Lie down in the middle of the street and you'll soon be sent to a hospital." in Paragraph A.She thought it's the best way to get to the nearest hospital. B.She didn't understand what the farmer asked. C.She was making a joke. D.She didn't want to talk with the farmer. |
▼优质解答
答案和解析
1.B 2.D 3.D 4.C 5.C |
看了 谁会这道题:阅读理解.Mr阅...的网友还看了以下:
求详细解答:阅读理解.阅读理解.Mrs.Blackissixty-nineyearsold.She 2020-05-17 …
求解答过程:阅读理解.阅读下阅读理解.阅读下面短文,并根据短文后的要求答题.(请注意问题后的词数要 2020-05-17 …
麻烦老师解答:阅读理解.阅阅读理解.阅读下面短文,把A-D四个句子填入文中空缺处,使短文内容完整、 2020-06-13 …
求解答过程:阅读理解.阅阅读理解.阅读短文,判断正误.正确的写(T),错误的写(F).MrJone 2020-06-13 …
阅读理解.阅读下阅读理解.阅读下面的短文,并根据文章后的要求答题.(请注意问题后的词数要求)[1] 2020-07-12 …
求老师解答:阅读理解.阅读理解.Look!Whatanicecaritis!Idon'tthink 2020-07-23 …
求作业答案:阅读理解.阅读理解.Mrs.Whitehasason.HisnameisSamWhit 2020-08-04 …
阅读理解.阅读下阅读理解.阅读下面短文,根据要求完成下列各题.Thereisanewparknea 2020-08-04 …
这道题的解题过程是?阅读理解.阅阅读理解.阅读下面短文并回答问题,然后将答案写到答题卡相应的位置上( 2020-11-01 …
麻烦老师解答:阅读理解.阅阅读理解.阅读下面的短文和问题,根据短文内容,在相应题号后的横线上写下相关 2020-11-07 …