早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

ThereisanoldEnglishsaying:Earlytobedandearlytorisemakesapersonhealthywealthy(富有的)andwise(充满智慧的).Ittellsusthatwemustgotobedearlyintheeveningandgetupearlyinthemorning.

题目详情

 There   is   an  old  English saying: Early to  bed and  early to rise makes a person healthy weal thy (富有的) and wise(充满智慧的).It tells us that we must go to bed early in the evening and get up early in the    morning. Then we shall    be

healthy. We shall also be rich and clever. This is true. The body must have enough sleep to be healthy. Children of young age should have ten hours’ sleep every night. Children who do not have enough sleep cannot do their work well and they may

not be healthy. The body also needs    exercise.    Walking

running jumping and playing    games are    all exercise.

Exercise keeps the body strong. Exercise also helps the blood to move around inside the body. It is very important. Our blood moves to all parts of our body. The head also needs blood. Exercise helps us to think better.

1. What does the word “rise”    mean?

A. do exercise    B.    get up

C. stand up    D.    put up

2. If children don’t sleep for 10 hours,they may_.

A. not be late for school

B. become wise

C. do badly in their work

D. become rich

3. A person needs exercise because_.

A. it makes him or her healthy

B. he or she has a lot of work to do

C. he or she is strong

D. he or she does exercise

4. Which of the following is NOT true?

A. Exercise is good for thinking.

B. It’s good for you to go to bed early and get up early.

C. If you have enough blood you will be wise.

D. A student of young age should have 10 hours’ sleep a day.

5. Maybe this passage is written for_.

A. old people    B.    middle-aged    people

C. wise people    D.    children

▼优质解答
答案和解析
 1. B词义猜测题。由第一 段第二句“It tells us that wemust go to bed early in the evening and get up early in the morning.”可知答案。2. C细节理解题。由第一段最后一句“Children who do not have enough sleep cannot do their work well …”可 知答案。3. A推理判断题。由第二段第三句“Exercise keeps the body strong.”可判断运动能也人‘康。4. C推理判断题。运动能促进血液循环,因此运动有 助于对问题的思考,文章并没有提及血液足够多人就 聪明,所以C项不合理。5. D推理判断题。综合全文推知,这篇短文是写给孩子 们的。故选D。
看了 ThereisanoldEn...的网友还看了以下:

同温同压时,某容器充满氧气116g,充满二氧化碳122g,现充满某种气体114g,则同温同压时,某  2020-06-13 …

痛哭和珍石评梅惨淡庄严的礼堂,供满了鲜花,挂满了素联,这里面也充满了冷森,充满了凄伤,充满了同情,  2020-06-27 …

阅读下面的文字,完成下题。痛哭和珍石评梅惨淡庄严的礼堂,供满了鲜花,挂满了素联,这里面也充满了冷森  2020-06-27 …

阅读下文,完成1~4题。痛哭和珍石评梅惨淡庄严的礼堂,供满了鲜花,挂满了素联,这里面也充满了冷森,  2020-06-29 …

阅读下面的文章,完成下面问题。痛哭和珍石评梅惨淡庄严的礼堂,供满了鲜花,挂满了素联,这里面也充满了  2020-06-29 …

ThereisanoldEnglishsaying:Earlytobedandearlytoris  2020-07-13 …

阅读下面的文字,完成下题。痛哭和珍石评梅惨淡庄严的礼堂,供满了鲜花,挂满了素联,这里面也充满了冷森  2020-07-14 …

痛哭和珍石评梅惨淡庄严的礼堂,供满了鲜花,挂满了素联,这里面也充满了冷森,充满了凄伤,充满了同情,  2020-07-14 …

阅读下面的文字,完成小题。痛哭和珍石评梅①惨淡庄严的礼堂,供满了鲜花,挂满了素联,这里面也充满了冷  2020-07-14 …

1.“成长中充满欢乐,充满微笑,充满自信,充满成功,但也充满忧虑,充满无奈,充满痛苦,充满急躁。随着  2020-12-19 …