早教吧作业答案频道 -->英语-->
Nowadays,millionsoflonelysinglesarenowgoingonlineinstead.TheWorldWideWebisquicklybecomingtheworld’smostpopularmatchmaker(媒人).Singlesareflocking(涌向)totheInternetmainlybecausetheirbusylifestylesleav
题目详情
Nowadays, millions of lonely singles are now going online instead. The World Wide Web is quickly becoming the world’s most popular matchmaker(媒人). Singles are flocking(涌向)to the Internet mainly because their busy lifestyles leave them little time to look for a significant other . Using dating sites(约会网址)is quick and convenient. Many singles say the regular dating scene has just led them from one bad experience to another and are ready to try something else. Dating sites also make it easy to avoid someone you are not interested in. In the real world, however, ignoring someone you don’t like can be difficult. Despite all the advantages, online dating also presents its own set of problems. People aren’t always those who they declare to be in their online description. Safety is another concern. You are just likely to find a criminal online as you are Mr. or Miss Right. Online dating experts recommend following a few safety tips: Guard your personal information. Never give out your personal information online. This includes your last name, phone number, home address and place of work. Watch for red flags. Do any of the people you are chatting with make disrespectful comments? Do they try to control you? Do they give false information about themselves? If so, forget them! Meet in a safe place. When meeting someone in person, choose a public location with other people around. Following these tips and you might be able to find the person of your dreams. 小题1:According to the passage, many lonely singles don’t appreciate the regular dating scene because it is _____________.
|
▼优质解答
答案和解析
小题1:B 小题2:C 小题3:A 小题4:D |
文章介绍了网络交友方面的问题,并提出了安全方面的建议。 小题1:B 细节题。根据第二段3,4行Many singles say the regular dating scene has just led them from one bad experience to another and are ready to try something else.说明他们在正常的约会中经历了很多糟糕的情况,带来了很多烦恼,故B正确。 小题2:C 猜测词义题。根据Singles are flocking(涌向)to the Internet mainly because their busy lifestyles leave them little time to look for a significant other.说明他们是在寻找他们的另一半,即结婚对象。故C正确。 小题3:A 推理题。根据文章倒数2,3行Meet in a safe place. When meeting someone in person, choose a public location with other people around.说明要在公开的地方见这样在网上遇见的人,A很明显不是公开的场所,故A符合题目要求。 小题4:D 推断题。根据文章第四段Online dating experts recommend following a few safety tips和文章最后一行Following these tips and you might be able to find the person of your dreams.说明遵守这些安全方面的建议会让你有安全的体验。 |
看了 Nowadays,milli...的网友还看了以下:
作文守护在校门口的.人人人人人人人人人人人人人人人人人 2020-03-31 …
二人从三人众二人从众人人人共之十七人”二人从三人众二人从众人人人共之十七人上下联无所谓.只要能对出 2020-04-07 …
1、工厂男人人数占全厂职工总人数的40%,男人比女人少60人.全厂多少人?2、工厂男人人数占全厂职 2020-04-09 …
每个人一些人任何人没有人每个人、一些人、任何人和没有人。有一项艰巨的工作需要他们去做。“每个人”相 2020-04-26 …
求人原谅说()求人帮忙说()求给方便说()还有:向人祝贺说()求人看稿说()求人解答说()求人指点 2020-04-27 …
一道算术题``一辆大客车车上有108人,进了第1站,上35人,下88人,2站,上102人,下96人 2020-05-13 …
Nowadays,millionsoflonelysinglesarenowgoingonline 2020-07-06 …
Nowadays,millions(61)lonelysinglesarenowgoingonli 2020-07-17 …
Nowadaysmillions53lonelysinglesarenowgoingonlinei 2020-07-17 …
Nowadays,millionsoflonelysinglesarenowgoingonline 2020-07-17 …