早教吧作业答案频道 -->英语-->
ItwasadangerousperiodforNancywhereherownfortuneswereconcerned.Shehadtorelyonfreelance(自由撰稿)workforsixmonthsafterQualityWeeklyMagazinefolded.Theregularsalarychequehadalwaysseemedverysmall,butnowit-
题目详情
It was a dangerous period for Nancy where her own fortunes were concerned.She had to rely on freelance(自由撰稿) work for six months after Quality Weekly Magazine folded.The regular salary cheque had always seemed very small,but now it-was like lost riches.She sent many articles to other magazines.Sometimes she struck it lucky and got a task.She once wrote a short article of a politician who appreciated her fair-minded approach and gave her some secret information.Her article was noticed by an editor in search of something sharp and fresh.And Nancy was getting a name for sharp comment.In this trade,she saw,you didn't need so much to be up to date with things as ahead of them,lying in wait for circumstance,ready to jump.
Then one day she walked into the offices of National Daily.It had taken her article and its editor had looked kindly upon her.Having handed over a piece on the latest educational theories she'd written,she fell into conversation with a woman she had known'before.She learned that one of the paper's regular columnists( 专栏作家) had quitted the job.So Nancy made the necessary phone call to apply for the job.
And then,the phone call came.She'd have a weekly column with her photograph next to it.There'd be a salary cheque,and perhaps fame and success to follow that.She realized that the job presented her with a wonderful opportunity.
Later,when she was alone.Nancy thought that her appointment had probably been a piece of good fortune.However,she refused to allow the word'"luck".She must have got the job because she was good and experienced.What she never knew was that in fact the editor had been at the point of offering the column to another writer,Alex.When he was about to pick up the phone to call Alex,the colleague he most disliked walked into his office,and spoke with satisfaction of the possibility of closer association with this old friend of his.As soon as the colleague was out of the room,he reached for the phone,and rang Nancy.
63.Why did Nancy spend a dangerous period?___
A.Because freelance work was difficult to do.
B.Because she reported some secret information.
C.Because her regular salary cheque was too small.
D.Because she lost the job in Quality Weekly Magazine.
64.Nancy thought the secret of success as a journalist was to___.
A.make positive comments B.wait and grasp the chance
C.get along well with editors D.keep up with the latest information
65.In the last paragraph,the underlined part"this old friend of his"refers to___.
A.the colleague B.the editor
C.Alex D.Nancy
66.What can we inter from the passage?___
A.The new job presented Nancy with pressure.
B.Nancy got the job in National Daily by chance.
C.Regular columnists are better than freelance writers.
D.Working hard is the key to gaining popularity for a writer.
Then one day she walked into the offices of National Daily.It had taken her article and its editor had looked kindly upon her.Having handed over a piece on the latest educational theories she'd written,she fell into conversation with a woman she had known'before.She learned that one of the paper's regular columnists( 专栏作家) had quitted the job.So Nancy made the necessary phone call to apply for the job.
And then,the phone call came.She'd have a weekly column with her photograph next to it.There'd be a salary cheque,and perhaps fame and success to follow that.She realized that the job presented her with a wonderful opportunity.
Later,when she was alone.Nancy thought that her appointment had probably been a piece of good fortune.However,she refused to allow the word'"luck".She must have got the job because she was good and experienced.What she never knew was that in fact the editor had been at the point of offering the column to another writer,Alex.When he was about to pick up the phone to call Alex,the colleague he most disliked walked into his office,and spoke with satisfaction of the possibility of closer association with this old friend of his.As soon as the colleague was out of the room,he reached for the phone,and rang Nancy.
63.Why did Nancy spend a dangerous period?___
A.Because freelance work was difficult to do.
B.Because she reported some secret information.
C.Because her regular salary cheque was too small.
D.Because she lost the job in Quality Weekly Magazine.
64.Nancy thought the secret of success as a journalist was to___.
A.make positive comments B.wait and grasp the chance
C.get along well with editors D.keep up with the latest information
65.In the last paragraph,the underlined part"this old friend of his"refers to___.
A.the colleague B.the editor
C.Alex D.Nancy
66.What can we inter from the passage?___
A.The new job presented Nancy with pressure.
B.Nancy got the job in National Daily by chance.
C.Regular columnists are better than freelance writers.
D.Working hard is the key to gaining popularity for a writer.
▼优质解答
答案和解析
63.D 细节理解题,由第一段She had to rely on freelance(自由撰稿) work for six months after Quality Weekly Magazine folded.可知她在 Quality Weekly Magazine 之后从事自由攥稿工作,所以她失去了 Quality Weekly Magazine 的工作,故选D.
64.B 理解推断题,由第一段In this trade,she saw,you didn't need so much to be up to date with things as ahead of them,lying in wait for circumstance,ready to jump.可知南希认为成功的秘诀是要等待并抓住机会,故选B.
65.C 理解推断题,由最后一段What she never knew was that in fact the editor had been at the point of offering the column to another writer,Alex.When he was about to pick up the phone to call Alex,the colleague he most disliked walked into his office,and spoke with satisfaction of the possibility of closer association with this old friend of his.As soon as the colleague was out of the room,he reached for the phone,and rang Nancy.可知,编辑本来要打电话给Alex,但是他最不喜欢的同事说Alex是他的老朋友,所以编辑在同事走了之后打电话给了南希,故选C.
66.B 推理判断题,由最后一段(参考65题解析)可知,编辑本要是给Alex打电话,后来才找的南希,因此她是偶然得到的工作,故选B.
64.B 理解推断题,由第一段In this trade,she saw,you didn't need so much to be up to date with things as ahead of them,lying in wait for circumstance,ready to jump.可知南希认为成功的秘诀是要等待并抓住机会,故选B.
65.C 理解推断题,由最后一段What she never knew was that in fact the editor had been at the point of offering the column to another writer,Alex.When he was about to pick up the phone to call Alex,the colleague he most disliked walked into his office,and spoke with satisfaction of the possibility of closer association with this old friend of his.As soon as the colleague was out of the room,he reached for the phone,and rang Nancy.可知,编辑本来要打电话给Alex,但是他最不喜欢的同事说Alex是他的老朋友,所以编辑在同事走了之后打电话给了南希,故选C.
66.B 推理判断题,由最后一段(参考65题解析)可知,编辑本要是给Alex打电话,后来才找的南希,因此她是偶然得到的工作,故选B.
看了 Itwasadangerou...的网友还看了以下:
用自来水养金鱼时为除去其中少量的余氮,可放入少许大苏打(Na2S2O3·5H2O).该物质由()种 2020-04-13 …
英语单词填空(组成单词)1)d.l.e.d.m.i2)l.e.p.o.i.ee3)u.y.g.o. 2020-04-25 …
p,i,o,s,p,h,g,n能组成什么单词 2020-05-16 …
由N,S,O,H四种元素组成的酸式盐如何反应说由N,S,O,H四种元素组成的化合物的酸式盐之间反应 2020-05-21 …
.已知:Kps(ZnS)=1.2×10-23,Ksp(MnS)=1.4×10-15则()A.ϕo( 2020-06-11 …
(2014•重庆)已知C(s)+H2O(g)═CO(g)+H2(g)△H=akJ•mol-12C( 2020-07-09 …
您好,请问您知道以下内容出自那篇文章吗?水分子结构中的O—H键长和H—O—H键角的科学研究并未得到 2020-07-17 …
有H-S-O-H这种物质么?如果有,它是碱还是酸?有H-S-O-H这种物质么?如果有,它是碱还是酸 2020-07-22 …
推断题:现有如下反应(反应条件均不给),推断物质⑴A→B+C+D⑵C+E→C+F+D⑶D+G→H⑷ 2020-07-30 …
吊白快化学式:NaHSO2•CH2O•2H2O,白色块状或结晶性粉粒,溶于水,为一种化工原料.在水中 2020-11-02 …