早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

Everybodyisafraidofsomething.Morethan3500childrentolduswhattheywereafraidof.Somedon'tlikethedarkness.Somehatebaddreamsandscarymovies(恐怖片).Andsomeofthemwanttorunawayfromdogsandsnakes.Tom,33,is

题目详情
Everybody is afraid of something.More than 3500children told us what they were afraid of.Some don't like the darkness.Some hate bad dreams and scary movies(恐怖片).And some of them want to run away from dogs and snakes.
Tom,33,is afraid of the darkness because he worries that someone might break into his house.
30-year-old Kathy said he was afraid of thunderstorms(闪电) and the sound at night.
The worst thing about the afraid feeling is that we don't know how to deal with it.Here are three ways to help children feel better.
3.Do something interesting in your free time.
3.Talk to your parents about your feeling.
3.Talk to a close friend.

根据短文内容,选择正确答案.
76.Some children are afraid of___.
A.the darkness,bad dreams or birds
B.voices,bad dreams or dogs
C.the darkness,scary movies or any sound
D.bad dreams,scary movies or snakes
77.From the passage,we know Kathy is afraid of___ at night.
A.rain 
B.living alone
C.staying outside 
D.the sound
78.___,it will be the worst thing.
A.If you don't know how to deal with the problem
B.If you are feeling worst
C.When you are in a bad mood
D.When you are worried about yourself
79.The underlined phrase"break into"means___ in Chinese.
A.敲门
B.闯入
C.砸坏
D.坏了
80.When you feel afraid,___
A.You'd better go outside
B.You should go to bed early
C.You should talk to a close friend
D.You shouldn't listen to music.
▼优质解答
答案和解析
76.D.细节理解题.根据文中第一段Some don't like the darkness.Some hate bad dreams and scary movies(恐怖片).And some of them want to run away from dogs and snakes.描述孩子们有的害怕黑暗,有的害怕恐怖片,有的害怕狗或蛇之类的东西,所以此题选D.
77.D.细节理解题.根据文中原句10-year-old Kathy said he was afraid of thunderstorms(闪电) and the sound at night.(10岁大的Kathy说他害怕闪电和晚上的声音)可知此题选D.
78.A.细节理解题.根据文中原句The worst thing about the afraid feeling is that we don't know how to deal with it.(关于害怕这种感觉最糟糕的事情是我们不知道怎样处理这种事情)可知此题答案是A.
79.B.词义猜测题.根据Tom,33,is afraid of the darkness because he worries that someone might break into his house.汤姆害怕黑暗因为他担心有人会闯入他的房子,因此此题选B.
80.C.细节理解题.根据文中最后一句话Talk to a close friend.可知当你感到害怕的时候你可以向亲密的朋友谈谈,故选C.