早教吧作业答案频道 -->英语-->
阅读短文,Aliceisayoungwoman.Shelikestoexerciseforherhealth.Shewalksfivekilometersbeforebreakfasteverymorning,andgoesswimmingtwiceaweekattheswimmingpool.Shedoesn’tsmokeandneverdrinkswine(酒).Shedoesn’teatcho
题目详情
阅读短文,
Alice is a young woman.She likes to exercise for her health.She walks five kilometers before breakfast every morning,and goes swimming twice a week at the swimming pool.She doesn’t smoke and never drinks wine(酒).She doesn’t eat chocolate,and she doesn’t eat sweet and fatty foods.
One day Alice was on her daily walk when she saw a man sitting in a chair.He looked very old and his hair was white.He looked thin and weak,and his hands were shaking(发抖),but he looked very happy.
He smiled at her and said,“ Good morning!Lovely day,isn’t it?”
He had a big smile on his face,and his eyes showed his happiness.But Alice saw that he had no teeth.
“Good morning!” said Alice.“Yes,it’s a lovely day.”
Alice thought he was old and clever.She thought he must be more than 90 years old.She wanted to ask him about the secret of a happy old age.
“Excuse me.But what is your secret for being so happy at your age?I hope I can look as happy as you do when I am your age.”
The man in the chair said,“My secret for happiness?I smoke every day,and drink three bottles of wine every day.I eat hamburgers,I eat chocolate and I never eat vegetables.I never walk anywhere and I never play sports.I sit and watch TV all day.”
Alice couldn’t understand.She wanted to know how the man got to be so old when he did everything wrong.She thought he should be sick and unhappy.Perhaps she was wrong.Maybe,she thought,people could live a long happy life without eating well and doing lots of sports.
“How old are you?’ she asked.
“It’s my birthday today.” Said the man,“I am forty-seven.”
1.What does Alice like?
A.Smoking.B.Drinking wines.C.Eating unhealthy food.D.Doing sports.
2.Which is WRONG about the old man?
A.He didn’t have any teeth.B.He was more than 90 years old.
C.He looked happy although he looked thin and weak.D.He looked very old.
3.How often did the old man do sports?
A.Never.B.Often.C.Sometimes.D.Every day.
4.How did Alice feel when he heard the old man’s secret for happiness?
A.Happy.B.Interested.C.Excited.D.Surprised.
5.After the old man told Alice about his age,Alice knew .
A.the man was in good health for his age
B.the man had a healthier lifestyle than her
C.a good lifestyle was important for one’s health
D.people could live a long life without a good lifestyl
Alice is a young woman.She likes to exercise for her health.She walks five kilometers before breakfast every morning,and goes swimming twice a week at the swimming pool.She doesn’t smoke and never drinks wine(酒).She doesn’t eat chocolate,and she doesn’t eat sweet and fatty foods.
One day Alice was on her daily walk when she saw a man sitting in a chair.He looked very old and his hair was white.He looked thin and weak,and his hands were shaking(发抖),but he looked very happy.
He smiled at her and said,“ Good morning!Lovely day,isn’t it?”
He had a big smile on his face,and his eyes showed his happiness.But Alice saw that he had no teeth.
“Good morning!” said Alice.“Yes,it’s a lovely day.”
Alice thought he was old and clever.She thought he must be more than 90 years old.She wanted to ask him about the secret of a happy old age.
“Excuse me.But what is your secret for being so happy at your age?I hope I can look as happy as you do when I am your age.”
The man in the chair said,“My secret for happiness?I smoke every day,and drink three bottles of wine every day.I eat hamburgers,I eat chocolate and I never eat vegetables.I never walk anywhere and I never play sports.I sit and watch TV all day.”
Alice couldn’t understand.She wanted to know how the man got to be so old when he did everything wrong.She thought he should be sick and unhappy.Perhaps she was wrong.Maybe,she thought,people could live a long happy life without eating well and doing lots of sports.
“How old are you?’ she asked.
“It’s my birthday today.” Said the man,“I am forty-seven.”
1.What does Alice like?
A.Smoking.B.Drinking wines.C.Eating unhealthy food.D.Doing sports.
2.Which is WRONG about the old man?
A.He didn’t have any teeth.B.He was more than 90 years old.
C.He looked happy although he looked thin and weak.D.He looked very old.
3.How often did the old man do sports?
A.Never.B.Often.C.Sometimes.D.Every day.
4.How did Alice feel when he heard the old man’s secret for happiness?
A.Happy.B.Interested.C.Excited.D.Surprised.
5.After the old man told Alice about his age,Alice knew .
A.the man was in good health for his age
B.the man had a healthier lifestyle than her
C.a good lifestyle was important for one’s health
D.people could live a long life without a good lifestyl
▼优质解答
答案和解析
第二段 从哪到哪呀,你能指出来吗?
修辞手法:比喻,拟人,形象生动地写出了风景的美,给人们带来了好心情.
第三问:窗户代指大自然,热爱大自然的人才会用心,自然也就发现了大自然的美.
我自己的窗外:一望无际的田野,似一幅绿色的油画,好美呀!
非常欣赏你的勤学好问精神,
亲,*^__^* ,满意请点击设为满意答案,
修辞手法:比喻,拟人,形象生动地写出了风景的美,给人们带来了好心情.
第三问:窗户代指大自然,热爱大自然的人才会用心,自然也就发现了大自然的美.
我自己的窗外:一望无际的田野,似一幅绿色的油画,好美呀!
非常欣赏你的勤学好问精神,
亲,*^__^* ,满意请点击设为满意答案,
看了 阅读短文,Aliceisay...的网友还看了以下:
这道题怎么做:阅读短文,然后根据短阅读短文,然后根据短文内容完成句子.Lookatthepictu 2020-05-13 …
七、阅读短文,完成练习。1.大自然能发出美妙的声音。仔细地读读短文,你能在文中找到许多表示声音的词 2020-05-16 …
求解答过程:阅读短文,根据短文内阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中能出选填入空白处的最佳 2020-05-17 …
攀枝花英语中考题型有哪些?从:单选,完形填空,阅读理解,阅读短文选五个句子填空,阅读短文判断,完成 2020-06-07 …
阅读短文,然后按要求做。做事要有主心骨——读《爷爷吃鸡蛋》有感读罢短文《爷爷吃鸡蛋》,禁不住为短文 2020-06-12 …
阅读短文,Aliceisayoungwoman.Shelikestoexerciseforherh 2020-06-19 …
阅读短文阅读短文,快急.《向黎明致敬》看着这一天!因为它就是生命,生命中的生命.在它短短的时间里, 2020-06-28 …
读一读。阅读短文,完成练习。石榴树我家阳台上有一棵石榴树,叶子碧绿碧绿的。过了一�读一读。阅读短文 2020-07-07 …
阅读短文,根据短文内阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项.选项中有 2021-01-05 …
在线求指导:阅读短文,根据短文内阅读短文,根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项. 2021-01-12 …