早教吧作业答案频道 -->英语-->
SanFranciscohasitscablecars.SeattlehasitsSpaceNeedle.And,Longviewhasitssquirrelbridge.Thebridge,whichhasattractedinternationalattention,isnowalocallandmark.TheNuttyNarrowsBridgewasbuiltin1963byalocalbuilde
题目详情
San Francisco has its cable cars. Seattle has its Space Needle. And, Longview has its squirrel bridge. The bridge, which has attracted international attention, is now a local landmark. The Nutty Narrows Bridge was built in 1963 by a local builder, Amos Peters, to give squirrels a way to cross the busy road without getting flattened by passing cars. The original bridge was built over Olympia Way on the west edge of the library grounds. Before the bridge was built, squirrels had to avoid traffic to and from the Park Plaza office building where office staff put out a nutty feast for the squirrels. Many times, Peters and others who worked in and near Park Plaza witnessed squirrels being run over. One day Peters found a dead squirrel with a nut still in its mouth, and that day’s coffee break discussion turned into squirrel safety. The group of businessmen cooked up the squirrel bridge idea and formed a committee to ask the blessing of the City Council(市政会).The Council approved, and Councilwoman Bess LaRiviere named the bridge “Nutty Narrows.” After architects designed the bridge, Amos Peters and Bill Hutch started Construction, They built the 60-foot bridge from aluminum and lengths of fire hose(消防水带). It cost 1,000. It didn’t take long before reports of squirrels using the bridge started. Squirrels were even seen guiding their young and teaching them the ropes. The story was picked up by the media, and Nutty Narrows became know in newspapers all over the world. In 1983, after 20 years of use, Peters took down the worn-out bridge. Repairs were made and crosspieces were replaced. The faded sign was repainted and in July 1983, hundreds of animal lovers attended the completion ceremony of the new bridge. Peters died in 1984, and a ten-foot wooden squirrel sculpture was placed near the bridge in memory of its builder and his devotion to the project. 小题1:The Nutty Narrows Bridge was built in order to ________.
|
▼优质解答
答案和解析
小题1:D 小题2:B 小题3:D 小题4:C 小题5:A |
本文是一篇说明文,介绍了名胜Nutty Narrow Bridge的由来。因为Peters发现经常有松鼠因为横穿马路被车压死而萌生了为松鼠建一座桥的想法,经过议会批准,他和其他人建成了这座专为松鼠通行的桥,1983年,松鼠桥重修。1984年Peters去世。但他为此而受到人们的纪念。 小题1:考查细节理解。由第二段中的to give squirrels a way to cross the busy road without getting flattened by passing cars可知,修建Nutty Narrow Bridge的目的是保护松鼠安全地过马路。注意不要选A,因为这座桥不是给松鼠提供吃干果的地方。 小题2:考查细节理解。根据第四段中的…and that day’s coffee break discussion turned into squirrel safety…cooked up the squirrel bridge idea可知,在某一天喝咖啡时间的讨论中,Peters和其他人萌生了给松鼠建座桥的想法。 小题3:考查猜测词义。根据前面的guiding their young,可以推断此处应该是松鼠教它们的孩子如何使用绳索,而不是给它们递绳子,也不是给它们一个教训。 小题4:考查细节理解。根据文章倒数第二段中的In 1983, after 20 years of use, Peters took down the worn-out bridge. Repairs were made and crosspieces were replaced.可知,绳索用了20年后,Peters进行了修缮,并替换上了新的绳索。文中没有涉及是否替换的绳索更长;第五段中提到绳索是铝制的,而且是一个architect设计的,只是说Peters和Hutch开始建设,所以C正确。 小题5:考查推理判断。根据最后一段中的…a ten-foot wooden squirrel sculpture was placed near the bridge in memory of its builder and his devotion to the project.可以推断,Peters因为爱动物,倡导修建这座桥而被人们记住。所以A正确。 |
看了 SanFranciscoha...的网友还看了以下:
Thebridge()intwoorthreeweeksAcompletedBwouldbecom 2020-04-25 …
Hesaidhe(stay)hereforanothertwodays.Thedoctorsaid 2020-04-27 …
英语短文填空.那个七年级英语《趣味寒假》第24页第四题哦,回答请用括号里的序号表示,答得好.Ane 2020-05-02 …
英语翻译自从2003年来大桥投入使用以来,这的人们再也不必像过去那样摆渡过江了.Thebridge 2020-05-14 …
用所给的单词的适当形式填空1.Canyoushowmehow(use)acomputer.2.We 2020-05-14 …
根据句意或首字母的提示,1.thebridge,thenright.Youwon'tmissit2 2020-05-23 …
将单词重组成句(注意时态)1.English,we,study,for7years.2.mymot 2020-06-03 …
SanFranciscohasitscablecars.SeattlehasitsSpaceNee 2020-06-15 …
英语题目I()(tell)he()(notcome)justnow.你让我等了很长时间.I()() 2020-06-19 …
填空:走过这座桥,你就会看到医院.Walk-----thebridge,andyou'llfind 2020-07-04 …