早教吧作业答案频道 -->英语-->
BikesarepopularintheDutch(荷兰).Infact,nearlyhalfofalltravelintheDutchisbybike.Now,oneDutchbikedesigner(设计师),Thomas,hastakenthecountry’sinterestinbikesbymakingaschoolbusbike.Thebigbike
题目详情
Bikes are popular in the Dutch(荷兰).In fact,nearly half of all travel in the Dutch is by bike.Now,one Dutch bike designer(设计师),Thomas,has taken the country’s interest in bikes by making a school bus bike.
The big bike has eight sets of pedals(踏板) for kids,a driver seat for an adult,and three other seats,comfortably letting little kids for their trip to and from school.The bike even has a motor,which can help with high hills or at times when few kids on it.
So far,Thomas tells Fast Company,he’s sold 25school-bikes,at a price of 25,000 each-less than it would cost to buy at raditional school bus with the same number of seats.Along with the traditional color,thebikes,are colored yellow so that they can be seen easily.
Thomas says he’s soldschool bus bikes to neighboring countries such as Belgium,England and Germany,but so far,thes chool bus bike hasn’t been sold in the United States.If the U.S.agrees to buy this kind of school bus bike,it could do a lot of good to improve exercise for a young age and help them keep healthy.
46.How do people in the Dutch usually goto work?___
A.Bycar. B.Bybus. C.Bybike. D.Onfoot.
47.How many seats does the school bus bike have?___
A.Three. B.Eight. C.Nine. D.Twelve.
48.The school buses are yellow in the Dutch because___.
A.the color yellow is easy topaint
B.yellow buses can be seen easily
C.yellow is the national color of Dutch
D.it’s the designer’s favoritecolor
49.Which country of the following hasn’t bought as chool bus bike?___
A.America. B.Germany. C.England. D.Belgium.
50.Which of the following is TRUE?___
A.Thomas made a new kind of school bus.
B.A school bus usually costs¥25,000.
C.Thomas sold bikes to Asian countries.
D.Riding school bus bikes helps keep kids healthy.

The big bike has eight sets of pedals(踏板) for kids,a driver seat for an adult,and three other seats,comfortably letting little kids for their trip to and from school.The bike even has a motor,which can help with high hills or at times when few kids on it.
So far,Thomas tells Fast Company,he’s sold 25school-bikes,at a price of 25,000 each-less than it would cost to buy at raditional school bus with the same number of seats.Along with the traditional color,thebikes,are colored yellow so that they can be seen easily.
Thomas says he’s soldschool bus bikes to neighboring countries such as Belgium,England and Germany,but so far,thes chool bus bike hasn’t been sold in the United States.If the U.S.agrees to buy this kind of school bus bike,it could do a lot of good to improve exercise for a young age and help them keep healthy.
46.How do people in the Dutch usually goto work?___
A.Bycar. B.Bybus. C.Bybike. D.Onfoot.
47.How many seats does the school bus bike have?___
A.Three. B.Eight. C.Nine. D.Twelve.
48.The school buses are yellow in the Dutch because___.
A.the color yellow is easy topaint
B.yellow buses can be seen easily
C.yellow is the national color of Dutch
D.it’s the designer’s favoritecolor
49.Which country of the following hasn’t bought as chool bus bike?___
A.America. B.Germany. C.England. D.Belgium.
50.Which of the following is TRUE?___
A.Thomas made a new kind of school bus.
B.A school bus usually costs¥25,000.
C.Thomas sold bikes to Asian countries.
D.Riding school bus bikes helps keep kids healthy.

▼优质解答
答案和解析
46.C 细节理解题.根据“In fact,nearly half of all travel in the Dutch is by bike.”可知荷兰人一半都选择骑自行车出行.故选C.
47.D 细节理解题.根据“The big bike has eight sets of pedals(踏板) for kids,a driver seat for an adult,and three other seats,comfortably letting little kids for their trip to and from school.”可知一共有12个位子.故选 D.
48.B 细节理解题.根据“Along with the traditional color,the bikes,are colored yellow so that they can be seen easily.”可知黄色的车辆便于辨认.故选B.
49.A 细节理解题.根据“Thomas says he’s sold school bus bikes to neighboring countries such as Belgium,England and Germany,but so far,the school bus bike hasn’t been sold in the United States.”可知这种自行车校车没有卖给美国.故选 A.
50.D 细节理解题.根据“it could do a lot of good to improve exercise for a young age and help them keep healthy.”可知自行车校车有助于孩子们保持健康.故选D.
47.D 细节理解题.根据“The big bike has eight sets of pedals(踏板) for kids,a driver seat for an adult,and three other seats,comfortably letting little kids for their trip to and from school.”可知一共有12个位子.故选 D.
48.B 细节理解题.根据“Along with the traditional color,the bikes,are colored yellow so that they can be seen easily.”可知黄色的车辆便于辨认.故选B.
49.A 细节理解题.根据“Thomas says he’s sold school bus bikes to neighboring countries such as Belgium,England and Germany,but so far,the school bus bike hasn’t been sold in the United States.”可知这种自行车校车没有卖给美国.故选 A.
50.D 细节理解题.根据“it could do a lot of good to improve exercise for a young age and help them keep healthy.”可知自行车校车有助于孩子们保持健康.故选D.
看了 Bikesarepopula...的网友还看了以下:
选出与所给单词括号部分的读音相同的一项.1:cr(y).A:tr(y);B:cit(y);C:(y 2020-05-13 …
纵横字谜之英语暑假作业题(s)(o)(r)(r)(n)(g)(r)(e))(a)(k)(k)(e) 2020-06-06 …
1、定义一个N*N的矩阵,输出其对角线元素、上三角矩阵和下三角矩阵;2、编程实现N阶方阵的乘法运算 2020-06-10 …
选择元音字母在单词中发音不同的一项.1;A:h(a)nd;B:f(a)ce;C:(a)pple.2 2020-06-17 …
matlab中位数图像处理clearall;clc;A=imread('abc.jpg');B=r 2020-07-09 …
我发现傅里叶变换的巨大错误!先看两条结论:1.x(t)*h(t)的傅里叶级数系数为T·a(k)·b 2020-07-13 …
根据音标写单词/ðəuz//frend//ðæt//θiŋk//ðæn//ðis//'æpl//b 2020-07-17 …
三元一次方程组a*x+b*y+c*z+d=0,e*x+f*y+g*z+h=0,i*x+j*y+k* 2020-08-03 …
用matlab解一下这个微分方程!急.di/dt=(480*m+15*n+20*k*i)*(1+a- 2020-12-12 …
下列词语中画线的字的注音完全正确的一项()A.炫耀(xuàn)加冕(miǎn)深邃(shuì)心旷神 2020-12-29 …