TotheBritish,homeisaplacewhereheorshegoestohideawayfromthetroublesoflife.ItisveryseldomthatonewouldbeinvitedtoaBritishperson'shome.Itisrudetoknockonaperson'sdoorifyouarenotinvited.Ifyouareinvited,
To the British,home is a place where he or she goes to hide away from the troubles of life. It is very seldom that one would be invited to a British person's home. It is rude to knock on a person's door if you are not invited. If you are invited,don't ask to see more than the downstairs that your British host invites you into. Never ask how much the house or any of the items in it costs.
To the American most of them want their home to be a place where they can entertain (款待)and share their lives with their friends. They may be pleased to give you a full tour of their houses. They may also be pleased when you show your interest and pleasure in their houses.
Both British and American people will engage in quite a bit of chat and a drink or two before the meal is served. After the first mouthful,you should say how delicious the food is and ask something about it. Remember never eat with your mouth open and make little noise while eating. It would be nice of you to help your host in any way. You may offer to pour some drinks or clear up after the meal.
阅读短文,选择最佳选项。
( ) 1. British people invite friends to their home.
A. often B. always
C. seldom D. never
( ) 2. If your British friend invites you to his home you can
A. see anything you like
B. ask how much his house is
C. ask the cost of any of the items in it
D. only see the downstairs that you're invited into
( ) 3. When you show your interest and pleasure in American people's houses they may be
A. angry B. happy
C. sad D. worried
( ) 4. What does the underlined phrase "engage in" mean in Chinese?
A.陷入 B.参与
C.回避 D.限制
( ) 5. What's the main idea of this passage?
A. Some manners on visiting British and American people's home.
B. Different table manners between British and American people.
C. Different ideas about the home between British and American people.
D. Different ideas on how to get along with neighbors between British and American people.
l.C根据第一段第二句可知英国人很少邀请别人去自己家。故选c。
2. D根据第一段第四句可知只有受到主人邀请你才可以参观楼下。故选D。.
3. B美国人很乐意看到你对他们的家感兴趣和喜欢。故选B。
4. B根据被猜词后的chat(聊天)和上下句可猜测出.engage in应是"参与"之意。故选B。
5. A通读全文可知本文告诉我们拜访英美国家的家庭的不同礼仪。
天才请进,蠢才勿进(英语类)给分请听题:根据短文内容和问题,选出正确的答案LastSunday,Li 2020-03-30 …
英语翻译AAFrenchgirlcametoLOndontostudyEnglish.Sheliv 2020-04-08 …
1.tothebritish,QuebecwasoriginallycolonizedbyFran 2020-05-21 …
TotheBritish,homeisaplacewhereheorshegoestohideaw 2020-05-24 …
FortheBritishthehomeisprivateplaceinwhichheorsheg 2020-05-24 …
FortheBritishthehomeisaprivateplaceinwhichheorshe 2020-05-24 …
FortheBritishthehomeisaprivateplaceinwhichheorshe 2020-05-24 …
FortheBritish,thehomeisprivateplaceinwhichheorshe 2020-05-24 …
FortheBritish,thehomeisaprivateplaceinwhichheorsh 2020-05-24 …
有点叫不准.gotoLiMing'shome我想去某人家,我记得回家是gohome然后到家是geth 2020-11-14 …