早教吧作业答案频道 -->英语-->
任务型读写(共10小题;每小题1分,满分10分)Apersonsearchesvariouswebsitesfordifferentreasons,suchasschool,work,orentertainment.Forteenagers,manyinformationresourcesontheInternetcanbeused.Asamatterof
题目详情
任务型读写(共10小题;每小题1分,满分10分) A person searches various websites for different reasons, such as school, work, or entertainment. For teenagers, many information resources on the Internet can be used. As a matter of fact, there are educational, music and art websites that are truly helpful to teenagers, because they can help make one’s life easier. Educational websites are helpful to a teenager in doing school work and searching for a college. Some can help studying for testes, explaining a lesson, and doing homeward .Some can help find the right school based on one’s interests. And still others have pages devoted to the social life at each of the colleges or the specific activities that occur at a certain school. Some free music sites enable a teenager to diversify their musical tastes. On these sites, all types of music are available such as pop, jazz and country. One can type in a song, category or artist and his or her entire catalog appears. Then, the listener can make multiple play lists without creating an account (账户) with the site. There are various art websites that can help students to appreciate and create art pieces. On these sites, a student can view numerous photos and art pieces from different mediums or create an account with the website to upload their art pieces for people to see. In addition, one can enjoy various art projects that people have created on display for the rest of the world. Truly informative resources are offered on the Internet. The best suggestion one can receive is to try to look for new websites that can help in the educational, music, or art area so one can become well-rounded and informed.
|
▼优质解答
答案和解析
小题1:available/offered 小题1:Education(al) 小题1:interested 小题1: specific 小题1:enabling 小题1:account 小题1:Art 小题1:works/pieces 小题1:Upload 小题1:well-rounded |
小题1:词义归纳题:从第一段的句子:For teenagers, many information resources on the Internet can be used可知答案是available/offered 小题1:原词重现:从第二段的句子:Educational websites are helpful to a teenager in doing school work and searching for a college. 可知答案是Education(al) 小题1:词性转化题:从第二段的句子:Some can help find the right school based on one’s interests.可知改成 interested 小题1:原词重现:从第二段的句子:And still others have pages devoted to the social life at each of the colleges or the specific activities that occur at a certain school. 可知答案是specific 小题1:词性转化题:从第三段的句子:Some free music sites enable a teenager to diversify their musical tastes.可知填enabling 小题1:原词重现:从第三段的句子:Then, the listener can make multiple play lists without creating an account (账户) with the site.可知填 account 小题1:原词重现:从第四段的句子:There are various art websites that can help students to appreciate and create art pieces. 可知答案是Art 小题1:原词重现:从第四段的句子:On these sites, a student can view numerous photos and art pieces from different mediums or create an account with the website to upload their art pieces for people to see. 可知答案是works/pieces 小题1:原词重现:从第四段的句子:a student can view numerous photos and art pieces from different mediums or create an account with the website to upload their art pieces 可知填Upload 小题1:原词重现:从第四段的句子:or art area so one can become well-rounded and informed. 可知填well-rounded |
看了 任务型读写(共10小题;每小...的网友还看了以下:
有大中小卡车共42辆,每次共运货315箱,已知每辆大卡车每次能运10箱,中卡车每辆每次运8箱,小卡 2020-04-07 …
有一群公猴、母猴和小猴,共38只,每天共摘桃320个,已知一只公猴每天摘10个,已知母猴每天摘8个 2020-06-06 …
公侯,母猴和小猴共38只,每天共摘桃子266个,已知一只公侯每天摘桃10个,一只母猴每天摘桃8个, 2020-06-14 …
一群公猴、母猴和小猴共42只,每天共摘桃315个.已知一只公猴每天摘桃10个,一只母猴每天摘桃8个 2020-06-17 …
一1只大青蛙和3只小青蛙每天共吃73只虫,2只大青蛙和两只小青蛙每天共吃86只虫,一只大青蛙每天吃 2020-06-23 …
庙里有若干个大和尚和若干个小和尚共700多人,已知7个大和尚每天共吃41个馒头,19个小和尚每天共 2020-07-04 …
小区有25楼,每栋8层,每层8户,每栋共()户,一共有多少广?平均每户每月交物业费39元,一栋楼小 2020-07-11 …
动物园饲养的动物分大型动物和小型动物两类.每只大型动物每次喂食3千克,每2只小型动物每次喂食1千克 2020-07-11 …
小猴子去小猫家参加生日聚会,它进门后和屋里每一只小动物都握了一次手,一共握了6次.(1)小猫家里一共 2020-11-11 …
谁敢挑战这个小学数学难题?现有卡车共42辆,每次共运货315箱,已知每辆大卡车每次能运货10箱,每辆 2020-12-23 …