早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

LakewayMiddleSchoolNowHasItsOwnSchoolStore!TheLion'sDenStopbytheLion'sDenbeforeorafterschoolorduringlunchtocheckoutthevariousgoodsavailableatournewschoolstore.Hereyoucanfindschoolsupplies,gymuniformsandgif

题目详情
Lakeway Middle School Now Has Its Own School Store!
The Lion's Den
Stop by the Lion's Den before or after school or during lunch to check out the various goods available at our new school store.Here you can find school supplies,gym uniforms and gifts.Choir(合唱团) students manage the store and are ready to serve you.Money raised from sales will help purchase new music,costumes,and sound equipment for the choir.
Location:Room 2258,next to the dining hall
Hours:Monday-Friday 7:30-8:00 A.M.,11:30 A.M.-1:30 P.M.,and 3:30-4:15 P.M.
Everything you need for school is available at the Lion's Den.Come in today to see for yourself!
Used Book Donations
Donations of used books are welcome and rewarded.Drop off your used book donations in the store.For every five books donated,receive a Lions Reward Coin good for 25cents off your next purchase at the Lion's Den.
Save and Win
Bring the following coupons(优惠券) in when you visit the Lion's Den.You can save 20% off your first purchase,receive a free pen or pencil,and enter your name and grade in a drawing to win a T-shirt.Scan the QR code,and you can get more discount information.
作业帮

56.The Lion's Den raises money to___.
A.buy books       
B.help school choir
C.support the poor    
D.build a new school
57.If you donate five used books,you can get___.
A.a Lions Reward Coin
B.20% off
C.more discount information
D.a free pencil or pen
58.Your personal information is needed to___.
A.get the membership       
B.join the school choir
C.win a T-shirt      
D.scan the QR code
59.We can probably read this passage from___.
A.a textbook    
B.a travel guide
C.a science magazine    
D.a school website.
▼优质解答
答案和解析
56.B 细节题.根据文章内容Money raised from sales will help purchase new music,costumes,and sound equipment for the choir.卖了各种商品的钱会用来帮助学校的合唱团,结合选项,故答案为B
57.A 细节题.根据文章内容For every five books donated,receive a Lions Reward Coin good for 25cents off your next purchase at the Lion's Den.由此可知,每捐赠5本用过的书,你就可以得到一个Lions Reward Coin.结合选项,故选A
58.C 细节题.根据文章内容You can save 20% off your first purchase,receive a free pen or pencil,and enter your name and grade in a drawing to win a T-shirt.第一次购买的时候可以节约20%,得到一支免费的钢笔或铅笔.留下你个人的姓名和年级可以得到一件 T-shirt,结合选项,故选C
59.D 题源题.根据文章内容,主要讲述了为了帮助学校合唱筹集资金的一系列行为,再结合选项,故推测本文应出现在某学校网站上,故答案为D