早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

Wirelesstechnologyisrelativelyyoung.Thefirstgenerationhasbeenaroundonlysincetheearly1980s,whenanalogvoicetransmission(传送,播送)networkswereintroduced.Thesecondgenerationtookoverinthemid-'90swiththecomin

题目详情
Wireless technology is relatively young.The first generation has been around only since the early 1980s,when analog voice transmission (传送,播送) networks were introduced.The second generation took over in the mid-'90s with the coming of digital wireless voice and data networks,giving us the capabilities that brought about the cell phone revolution we know today.Yet,as remarkable as the technology is,there's still plenty of room for improvement in the roaming capabilities and sound quality of cellular transmission.
Enter the so-called third generation---or 3G---which generally refers to networks capable of connecting to the Internet at speeds of 40times the rate of today's cell phones.This level of service promises Internet connections fast enough to download streaming audio and video files,swap digital photos,and hold teleconferences.It also uses the existing spectrum space more efficiently and increases the speeds with which basic data can be transmitted over wireless devices.
The truth is,most business data doesn't need the full-motion video provided by 3G.Generally,the goal is to transmit text data to employees who are attempting to keep in touch with the office while travelling or working from home."It's simply untrue that current networks aren't good enough to adequately support the needs of your business,"says Erik Lassila,a managing director with Clearstone Venture Partners,a VC firm in Menlo Park,California."Businesses should focus their technology investments in the area of wireless data transmission,"not streaming video capabilities.
Before giving in to the hype (吹嘘宣传,夸大其词) that surrounds 3G,focus on mobile applications that can help your company gain customer loyalty.Assess how important it is for your business to access accurate inventory data,sales objectives and product details from anywhere via Web-connected cell phones and very small personal computers.Look only at those wireless systems that can enhance your company's business processes and show immediate payback.
It's true that mobile computing will help employees work smarter and more efficiently.But companies must be cautious in how they roll out wireless services and take the time to factor in the ROI before chasing the next big technology.

62.According to the passage,we are currently using the wireless technology of___.
A.the first generation
B.the second generation
C.the third generation
D.the fourth generation
63.Most business data are in the form of___.
A.text
B.video
C.audio
D.photo
64.People wrongly believe that___.
A.we can never catch up with the development of wireless technology
B.most of the advanced wireless technologies are useless
C.current wireless technology cannot satisfy the needs of business
D.using wireless technology to conduct business is a waste of time
65.The author's main purpose is to___.
A.introduce the newest wireless technology
B.advise against businesses using new technology
C.show that current wireless technology is enough for business
D.explain how wireless technology can help business.
▼优质解答
答案和解析
62.B 细节题.根据文章内容,The second generation took over in the mid-'90s with the coming of digital wireless voice and data networks,giving us the capabilities that brought about the cell phone revolution we know today.第二代无线科技在二十世纪90年代中期伴随着无线声音和数据网络的产生而产生,给了我们创造手机革命的能力.结合选项,可推断我们现在正处在无线科技第二代时期,故选B
63.A细节题.根据文章内容,The truth is,most business data doesn't need the full-motion video provided by 3G.Generally,the goal is to transmit text data to employees who are attempting to keep in touch with the office while travelling or working from home."事实是,大多数的商业数据都不需要全动态视频.总体说来,其目的是将信息数据传输给员工以让其能追踪商品情况.结合选项,故选A
64.C 细节题.根据文章内容,."It's simply untrue that current networks aren't good enough to adequately support the needs of your business,"says Erik Lassila由此可知,人们认为现在的网络不能很好的满足支持现在商业的需求,这是不正确的.换言之,这是错误的,结合选项,故选C
65.C 写作目的题.根据文章内容,主要讲述了在现代社会,商业已经越来越依赖网络,并且网络的发展非常迅速,完全能够满足商业的发展.作者的写作目的就是告诉大家这么一个事实,结合选项,故选C