早教吧作业答案频道 -->英语-->
SagradaFamilia(2,056,448visits/year)Openinghours:09:00-18:00(October-March)09:00-20:00(April-September).Admission:11,or10withtheBarcelonaCard.Disabledaccess:Yes.Thetemplehasbeenunderconstructio
题目详情
Sagrada Familia ( 2,056,448visits/year)
Opening hours:09:00-18:00 (October-March) 09:00-20:00 (April-September).
Admission:11,or10with the Barcelona Card.
Disabled access:Yes.
The temple has been under construction since 1882and they've still got another 30to 80years to go before it will be finished.The project's vast scale (规模) and its special design have made it one of Barcelona's top tourist attractions for many years.
La Pedrera (1,133,220visits/year)
Opening hours:09:00-18:30 (November-February) 09:00-20:00 (March-October)
Admission:9.50.Save20%withtheBarcelonaCard.Disabledaccess:No.ThisbuildingusedtobecalledCasaMila,butnowadaysit'smorecommonlyknownasLaPedrera.Itwasmadeofbricksandhadcolorfultiles(瓷砖).BarcelonaFCMuseum(1,032,763visits/year)Openinghours:6thApril-4thOctober:(MondaytoSaturday)10:00-20:00;therestoftheyear:10:00to18:30.Admission:8.50for entry to museum and an extra 17foraguidedtour.Disabledaccess:Yes.Itisnowgenerallyconsideredasthebestfootballmuseumintheworld.Youcanseesomanytrophies(奖杯),picturesandstatuesofgreatfootballplayers.I'mnotafootballfanbutIstillenjoyedwalkingroundthismuseum.MiróMuseum(518,869visits/year)Openinghours:Checkwebsitefordetailsastheyvarydependingonthetimeoftheyear.Admission:8.Save 20% with the Barcelona Card.
Disabled access:Yes.
This museum has a wide range of Miró's works dating back as far as 1914.This artwork collection includes notonly his paintings but also a good selection of sculptures.
5.What do the four attractions have in common?___.
A.They are famous for their architectural styles.
B.They are all accessible for the disabled people.
C.Their opening hours are changeable in different times.
D.Tourists can get a discount of 20% with the Barcelona Card.
6.Which of the following attractions is the most popular?___.
A.Sagrada Familia.
B.La Pedrera.
C.Barcelona FC Museum.
D.Miró Museum.
7.What can we know about the four tourist attractions?___.
A.Sagrada Familia is the largest building in Barcelona.
B.Barcelona FC Museum will attract football fans.
C.La Pedrera is well known for its colors.
D.Miró Museum was built in as early as the year of 1914.
Opening hours:09:00-18:00 (October-March) 09:00-20:00 (April-September).
Admission:11,or10with the Barcelona Card.
Disabled access:Yes.
The temple has been under construction since 1882and they've still got another 30to 80years to go before it will be finished.The project's vast scale (规模) and its special design have made it one of Barcelona's top tourist attractions for many years.
La Pedrera (1,133,220visits/year)
Opening hours:09:00-18:30 (November-February) 09:00-20:00 (March-October)
Admission:9.50.Save20%withtheBarcelonaCard.Disabledaccess:No.ThisbuildingusedtobecalledCasaMila,butnowadaysit'smorecommonlyknownasLaPedrera.Itwasmadeofbricksandhadcolorfultiles(瓷砖).BarcelonaFCMuseum(1,032,763visits/year)Openinghours:6thApril-4thOctober:(MondaytoSaturday)10:00-20:00;therestoftheyear:10:00to18:30.Admission:8.50for entry to museum and an extra 17foraguidedtour.Disabledaccess:Yes.Itisnowgenerallyconsideredasthebestfootballmuseumintheworld.Youcanseesomanytrophies(奖杯),picturesandstatuesofgreatfootballplayers.I'mnotafootballfanbutIstillenjoyedwalkingroundthismuseum.MiróMuseum(518,869visits/year)Openinghours:Checkwebsitefordetailsastheyvarydependingonthetimeoftheyear.Admission:8.Save 20% with the Barcelona Card.
Disabled access:Yes.
This museum has a wide range of Miró's works dating back as far as 1914.This artwork collection includes notonly his paintings but also a good selection of sculptures.
5.What do the four attractions have in common?___.
A.They are famous for their architectural styles.
B.They are all accessible for the disabled people.
C.Their opening hours are changeable in different times.
D.Tourists can get a discount of 20% with the Barcelona Card.
6.Which of the following attractions is the most popular?___.
A.Sagrada Familia.
B.La Pedrera.
C.Barcelona FC Museum.
D.Miró Museum.
7.What can we know about the four tourist attractions?___.
A.Sagrada Familia is the largest building in Barcelona.
B.Barcelona FC Museum will attract football fans.
C.La Pedrera is well known for its colors.
D.Miró Museum was built in as early as the year of 1914.
▼优质解答
答案和解析
5---7 CAB
5.答案C.细节理解题.根据每段中对开放时间Opening hours:09:00-18:00 (October-March) 09:00-20:00 (April-September),Opening hours:09:00-18:30 (November-February) 09:00-20:00 (March-October),Openinghours:6thApril-4thOctober:(MondaytoSaturday)10:00-20:00;therestoftheyear:10:00to18:30.等的介绍可知,所有这些景点的开放时间都随着季节而变化,所以C为正确选项.
6.答案A.细节理解题.根据第一段对Sagrada Familia 的介绍The project's vast scale and its special design have made it one of Barcelona's top tourist attractions for many years.可知,Sagrada Familia 是最受欢迎的,A选项正确.
7.答案B.细节理解题.从文章第三段You can buy a ticket for the museum to see the football stadium可知Barcelona FC Museum会吸引足球迷.所以选B.
5.答案C.细节理解题.根据每段中对开放时间Opening hours:09:00-18:00 (October-March) 09:00-20:00 (April-September),Opening hours:09:00-18:30 (November-February) 09:00-20:00 (March-October),Openinghours:6thApril-4thOctober:(MondaytoSaturday)10:00-20:00;therestoftheyear:10:00to18:30.等的介绍可知,所有这些景点的开放时间都随着季节而变化,所以C为正确选项.
6.答案A.细节理解题.根据第一段对Sagrada Familia 的介绍The project's vast scale and its special design have made it one of Barcelona's top tourist attractions for many years.可知,Sagrada Familia 是最受欢迎的,A选项正确.
7.答案B.细节理解题.从文章第三段You can buy a ticket for the museum to see the football stadium可知Barcelona FC Museum会吸引足球迷.所以选B.
看了 SagradaFamilia...的网友还看了以下:
求助MATLAB符号计算:%声明符号变量syms c w t b a D n T v Q x y; 2020-05-16 …
怎么理解W=Uq?我是这样想的,W=Uq=E·d·q(d是距离)。E先乘q,得到F,再乘d,就是说 2020-06-12 …
1.下列加点字注音有误的一项是()A.溃退(kuì)抵抗(dǐ)阌乡(Wén)管辖(xiá)B.泄 2020-07-06 …
下列地点中,位置符合东半球、北半球、低纬度三个条件的是()A.(165°E,20°N)B.(21° 2020-07-18 …
英语:完成下列对话(C:customer,W:waiter)1.W:Goodmorning.Can 2020-07-23 …
下列各项,注音有误的一项是()A、蜿wān蜿蜒yán委wēi虚与委蛇yí逶wēi山岭逶迤B、伪wě 2020-07-24 …
(Doctor="D,"Woman=W)D:Goodmorning.What’syourtroubl 2020-10-30 …
要使W克10%的A物质的溶液浓度增大一倍,可采用的方法是()A.加入W克A物质固体B.蒸发浓缩成W2 2020-10-31 …
A.脖颈gěng整饬chì好莱坞wù正当dàng防卫B.巷xiàng道稽jí首冠guàn名权暴虎冯p 2020-11-11 …
两条相对的经线组成一个经线圈,可把地球分为两个半球.请据所学知识,回答8-9题.上题三组经线圈中,是 2021-01-22 …