早教吧作业答案频道 -->英语-->
Ahealthyamountofsunshinemaybethesecrettostayingyoung.Britishscientistshavediscovered.VitaminDisproducednaturallybytheskininresponseto(对…的反应)sunlightandmayhelptoslowtheageingprocessandprotectagains
题目详情
A healthy amount of sunshine may be the secret to staying young.British scientists have discovered.
Vitamin D is produced naturally by the skin in response to(对…的反应) sunlight and may help to slow the ageing process and protect against heart disease,according to the study.
Researchers from King's College London studied 2,160women aged between 18and 79,looking at their telomeres---a biological marker of ageing found in DNA.As people get older,their telomeres get shorter and they become more susceptible(易受伤害的) to certain illnesses.
But the study found women with high levels of vitamin D had comparatively longer telomeres---a sign of being biologically younger and healthier.
The study suggests vitamin D may help to slow down the ageing(变老,老化) process of DNA,and therefore the ageing process as a whole.
Lead researcher Dr Brent Richards said,"These results are exciting because they show for the first time that people who have higher levels of vitamin D may age more slowly than people with lower levels of vitamin D."This could help to explain how vitamin D has a protective effect on many ageing related diseases,such as heart disease and cancer."
Professor Tim Spector,a co-author of the report,added,"Although it might sound absurd(荒唐的),it's possible that the same sunshine which may increase our risk of skin cancer may also have a healthy effect on the general ageing process.
Vitamin D made by the action of sunlight on the skin accounts for 90percent of the body's supply,but lower levels can also be got through food such as fish,eggs and breakfast cereals(粥).
Other studies have suggested the vitamin plays a key role in protecting against cancer and heart disease.
25.A certain amount of sunshine helps people stay young because___.
A.people feel happy and energetic in the sun
B.sunshine protects people against heart disease
C.vitamin D makes one's skin look young and healthy
D.vitamin D may help to slow the ageing process.
26.From Brent Richards,we know that___.
A.sunlight causes skin cancer to people with high level of vitamin D
B.the study generally has a healthy effect on the general ageing process
C.vitamin D can only be got from fish,eggs and breakfast cereals
D.the higher levels of vitamin D people have,the more slowly people may age
27.What can we infer from the passage?___
A.Telomeres are important as they are signs of ageing of the DNA.
B.Sunlight can be dangerous as it causes skin cancer.
C.Sunlight does more good than harm to our health.
D.Vitamin D can also be gained from food.
28.What is the best title of the passage?___
A.Secret of Staying Young
B.Vitamin D Helps Slow Ageing
C.Sunlight and Vitamin D
D.Sunlight and Health.
Vitamin D is produced naturally by the skin in response to(对…的反应) sunlight and may help to slow the ageing process and protect against heart disease,according to the study.
Researchers from King's College London studied 2,160women aged between 18and 79,looking at their telomeres---a biological marker of ageing found in DNA.As people get older,their telomeres get shorter and they become more susceptible(易受伤害的) to certain illnesses.
But the study found women with high levels of vitamin D had comparatively longer telomeres---a sign of being biologically younger and healthier.
The study suggests vitamin D may help to slow down the ageing(变老,老化) process of DNA,and therefore the ageing process as a whole.
Lead researcher Dr Brent Richards said,"These results are exciting because they show for the first time that people who have higher levels of vitamin D may age more slowly than people with lower levels of vitamin D."This could help to explain how vitamin D has a protective effect on many ageing related diseases,such as heart disease and cancer."
Professor Tim Spector,a co-author of the report,added,"Although it might sound absurd(荒唐的),it's possible that the same sunshine which may increase our risk of skin cancer may also have a healthy effect on the general ageing process.
Vitamin D made by the action of sunlight on the skin accounts for 90percent of the body's supply,but lower levels can also be got through food such as fish,eggs and breakfast cereals(粥).
Other studies have suggested the vitamin plays a key role in protecting against cancer and heart disease.
25.A certain amount of sunshine helps people stay young because___.
A.people feel happy and energetic in the sun
B.sunshine protects people against heart disease
C.vitamin D makes one's skin look young and healthy
D.vitamin D may help to slow the ageing process.
26.From Brent Richards,we know that___.
A.sunlight causes skin cancer to people with high level of vitamin D
B.the study generally has a healthy effect on the general ageing process
C.vitamin D can only be got from fish,eggs and breakfast cereals
D.the higher levels of vitamin D people have,the more slowly people may age
27.What can we infer from the passage?___
A.Telomeres are important as they are signs of ageing of the DNA.
B.Sunlight can be dangerous as it causes skin cancer.
C.Sunlight does more good than harm to our health.
D.Vitamin D can also be gained from food.
28.What is the best title of the passage?___
A.Secret of Staying Young
B.Vitamin D Helps Slow Ageing
C.Sunlight and Vitamin D
D.Sunlight and Health.
▼优质解答
答案和解析
25-28.DDCB
25题答案:D 考查细节推理,根据文章第二段的Vitamin D is produced naturally by the skin in response to(对…的反应) sunlight and may help to slow the ageing process and protect against heart disease(作为对阳光的自然反应而产生的维他命D可能有助于减缓老化过程以及保护我们抵抗心脏病)可知本题答案为D选项.
26题答案:D 考查细节推理,根据文章第六段的These results are exciting because they show for the first time that people who have higher levels of vitamin D may age more slowly than people with lower levels of vitamin D(这些结果很令人兴奋,因为它们首次展示了维他命D水平更高的人可能比维他命水平D更低的人老化缓慢)可知本题答案为D选项.
27题答案:C 考查细节推理,文章主要讲的是太阳光产生的维他命D能够延缓老化,并且在与老化相关的疾病(如心脏病与癌症)方面有保护性作用;虽然太阳光也有可能导致我们皮肤癌的风险,但是很明显其利要大于弊.而且文章也有很多地方强调了太阳光的好处,如倒数第四段This could help to explain how vitamin D has a protective effect on many ageing related diseases,such as heart disease and cancer(这有助于解释维他命D是如何在很多与老化相关的疾病(如心脏病与癌症)方面起到保护性作用的)、倒数第三段Although it might sound absurd(荒唐的),it's possible that the same sunshine which may increase our risk of skin cancer may also have a healthy effect on the general ageing process(尽管听起来荒唐,有可能增加我们皮肤癌风险的太阳光也有可能对于整体的老化过程有健康的作用)以及最后一段Other studies have suggested the vitamin plays a key role in protecting against cancer and heart disease(其他的研究表明维他命在保护预防癌症与心脏病方面起到关键作用),这些都说明太阳光的利要大于弊.注意D选项不是推迟,而是已经给出的文章事实.
28题答案:B 考查文章标题,本文主要讲的是研究表明太阳光产生的维他命D能够延缓衰老,从而使人保持年轻.故本题答案为B选项,其余选项概括都不准确.
25题答案:D 考查细节推理,根据文章第二段的Vitamin D is produced naturally by the skin in response to(对…的反应) sunlight and may help to slow the ageing process and protect against heart disease(作为对阳光的自然反应而产生的维他命D可能有助于减缓老化过程以及保护我们抵抗心脏病)可知本题答案为D选项.
26题答案:D 考查细节推理,根据文章第六段的These results are exciting because they show for the first time that people who have higher levels of vitamin D may age more slowly than people with lower levels of vitamin D(这些结果很令人兴奋,因为它们首次展示了维他命D水平更高的人可能比维他命水平D更低的人老化缓慢)可知本题答案为D选项.
27题答案:C 考查细节推理,文章主要讲的是太阳光产生的维他命D能够延缓老化,并且在与老化相关的疾病(如心脏病与癌症)方面有保护性作用;虽然太阳光也有可能导致我们皮肤癌的风险,但是很明显其利要大于弊.而且文章也有很多地方强调了太阳光的好处,如倒数第四段This could help to explain how vitamin D has a protective effect on many ageing related diseases,such as heart disease and cancer(这有助于解释维他命D是如何在很多与老化相关的疾病(如心脏病与癌症)方面起到保护性作用的)、倒数第三段Although it might sound absurd(荒唐的),it's possible that the same sunshine which may increase our risk of skin cancer may also have a healthy effect on the general ageing process(尽管听起来荒唐,有可能增加我们皮肤癌风险的太阳光也有可能对于整体的老化过程有健康的作用)以及最后一段Other studies have suggested the vitamin plays a key role in protecting against cancer and heart disease(其他的研究表明维他命在保护预防癌症与心脏病方面起到关键作用),这些都说明太阳光的利要大于弊.注意D选项不是推迟,而是已经给出的文章事实.
28题答案:B 考查文章标题,本文主要讲的是研究表明太阳光产生的维他命D能够延缓衰老,从而使人保持年轻.故本题答案为B选项,其余选项概括都不准确.
看了 Ahealthyamount...的网友还看了以下:
已知字母组合成英语单词1、e e t t i n h r 2、e e r a t w h 3、o 2020-05-14 …
看图,根据图意把所给字母组成单词.1、OurP.E.teacherisvery(g,n,u,o,y 2020-05-19 …
关系R(A,B,C)和S(C,D,E)进行关系运算,下列各关系表达式成立的是(42)。A.πA,B? 2020-05-26 …
A.根据释义,拼写单词.1.costingalotofmoneyx,p,s,i,e,e,e,n,v 2020-06-10 …
32个罗经点每个点怎么读出来?罗经中的32个罗经点(N.N/E.NNE.NE/N.NE.NE/EE 2020-06-19 …
感生电动势能和动生电动势在一道题里用吗?RT做完题目后,看见答案上写E=S*B/t+Blv所以就产 2020-06-30 …
1.r,h,n,y,e2.c,e,s,c,n,i,e3.p,1,a,p,e4.r,a,t5.p,o 2020-07-09 …
排列成正确的句子:me,I,go,excuse,haveto.排列成正确的单词:1.c,d,e,s, 2020-11-01 …
关于电磁感应的问题:在一个半径为a的金属圆环之内有一个半径为b的强度均匀变化的圆形匀强磁场(a>b) 2020-11-08 …
帮忙给出分别以以:L,E,S,I,N这五个字母开头的,对人表示赞美或者好的形容的单词.小弟在此跪谢了 2021-01-26 …