早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

英语高手进,帮我看看文章大致意思(3)1.Peopleseldomfeelthesameaboutpoetry.Thosewholoveitsometimesgivetheimpressionthatitisanadequatesubstituteforfood,forshelter,andlove.Itisn’t.Words,nomatterhowsatisfying,are

题目详情
英语高手进,帮我看看文章大致意思(3)
1.People seldom feel the same about poetry.Those who love it sometimes give the impression that it is an adequate substitute for food,for shelter,and love.It isn’t.Words,no matter how satisfying,are never an equivalent for life itself and its human experiences.Those who dislike poetry on principle sometimes calm,on the other hand,that poetry is only words and good for nothing.That’s not true either.It is easy to become frustrated by words – in poetry or in life – but when words represent and recreate genuine human feelings,as they often do in poetry,they can be very important.Poetry is,in fact,more than just words.It is an experience of life,their sense of what other people are like,their awareness of themselves,and their range of human feelings.One reason that poetry can be so important is that it is so closely concerned with feelings.
Poetry is often full of ideas,too,and sometimes poems can be powerful experiences of the mind,but most poems are primarily about how people feel rather than how people think.Poems provide,in fact,a language for feeling,and one of poetry’s most insistent merits involves its attempt to express the inexpressible.How can anyone,for example,put into words what it means to be in love or what it feels like to lose someone who cares about?Poetry tries,and it often captures exactly the shade of emotion that feels just right to a reader.No single poem can said to express all the things that love or death feels like,or means,but one of the joys of experiencing poetry occurs when we read a poem and want to say,“Yes,that is just what it is like; I know exactly what that line means but I’ve never been able to express it so well.” Poetry can be the voice of our feelings even when our minds are speechless with grief or joy.
只要大致意思就可以了~简单概括一下讲的什么就可以~
▼优质解答
答案和解析
1.people很少同样的感觉诗歌.那些谁爱它有时会给人一种印象,这是一个足以取代食品,住房,和爱.事实并非如此.换言之,不管如何满足,从来都不是一个相等于生命本身和人类的经验.这些谁不喜欢诗歌的原则上,有时平静,但在...
看了英语高手进,帮我看看文章大致意...的网友还看了以下:

范德华力和原子间作用力的比较拜托了各位为什么分子半径增大导致范德华力增大,使得分子晶体熔沸点升高.  2020-04-09 …

分子的内能与温度的关系克服摩擦力做功到底是温度升高导致内能增大,还是内能增大导致温度升高.换句话讲  2020-05-16 …

根据意思写词语。①审查阅读。②帝王居住的高大豪华的建筑物。③摆放的东西。④形容两眼半睁半闭,昏昏欲  2020-06-22 …

王国维先生在人间词话中说读东坡、稼轩词,须观其雅量高致,有伯夷、柳下惠之风.这句话的意思是说读苏轼  2020-06-28 …

想入非非筋疲力尽兴高采烈光明正大兴致勃勃异想天开幸灾乐祸想入非非筋疲力尽兴高采烈光明正大兴致勃勃异  2020-07-10 …

(2014•镇江模拟)现有两个热敏电阻R1、R2和一个定值电阻R0,R1的阻值会因通过的电流增大导  2020-07-20 …

麻烦大家帮忙将两句话译成英文,急用的!大方,高雅精致.高雅.款式特别这是灯具的产品说明:大方,高雅C  2020-11-07 …

根据意思写词语。①审查阅读。②帝王居住的高大豪华的建筑物。③摆放的东西。④形容两眼半睁半闭,昏昏欲睡  2020-12-05 …

(2013•广陵区一模)现有两个热敏电阻R1、R2和一个定值电阻R0,R1的阻值会因通过的电流增大导  2020-12-18 …

现有两个热敏电阻R1、R2和一个定值电阻R0,R1的阻值会因通过的电流增大导致温度升高时而增大,R2  2020-12-31 …